Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af skj1200@hotmail.com
ROFLMAO! Hold kæft hvor grineren! xD xD xD
Odense Boldklub.
Skrevet af BarcaMessi
lol
Skrevet af Vincent Gigante
Hehe - som arbejdsgiver og lønudbetaler er Bayern mindre tilfredse med denne alternative behandlingsform.

Og er generelt lidt fortørnede over, at det senegaliske fodboldforbund vil tage deres skadede medarbejder med til slutrunden.
Edge lord
Skrevet af henoch
Er der ikke nogen af jer, der har overvejet, om ham FIFA-generalen prøver at være morsom. "De er ikke særligt effektive."
Skrevet af Rundsaven
Hvor det dog tåbeligt
Skrevet af Cookie Dude
Simple spell, but quite unbreakable.

Gad vide hvordan det fungerer helt lavpraktisk. Altså går det senegalesiske fodboldforbund ud i et heksedoktor-udbud? Hvad mon kravene er. 🤔
Y.N.W.A.
Skrevet af Hvepsebørge med rå løg
Jeg kender et par hele hold, der, inklusive deres trænere, godt kunne bruge nogle heksedoktorer til at give dem et los i r*ven og få fingeren ud, så de kan begynde at levere varen på banen.
Hellere nakkekam på Islev kro end hanekam på Nørrebro ... (Doctor Brønshøj) Gid fanden i helvede havde VAR ... (Hvepsebørge med rå løg)
Skrevet af Lord Harrasmus
Glæder mig til FM24 når man skal til at hyrer heksedoktorer.
Skrevet af MistGoose
Er der ikke nogen af jer, der har overvejet, om ham FIFA-generalen prøver at være morsom. "De er ikke særligt effektive."

Fatma Samoura er kvinde.
Det er ikke nødvendigvis for at være morsom, og hun siger, at hun ikke ved om de er effektive. Men de giver det et forsøg alligevel.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af Dorbjenen
Tja, man glemmer lidt, at vi ikke skal mere end et par generationer tilbage, før overtro var meget normalt i Danmark. Vi har ikke dyrket heksedoktorer, men vi har fandme haft mange naturvæsner, som der er blevet udført diverse underlige ritualer overfor, så man fik gunstige forhold i alle aspekter af livet. Det sidste tilbageværende, som de fleste folk rigtigt kender til i dag, er vel Nissen, der får grød til jul. Det er mest sjov for børnene i dag, men der er også stadig nogen, der dyrker det i ramme alvor. Så det er nemt nok at grine af andre, men altså…
Skrevet af BryanFury
Afrika 🙄
Flot generalisering dit fjols. Skal du også stå på mål for Putins handlinger eller skal det skæres tydeligere ud før du fatter det?


Og heksedoktorer er garanteret ikke fyldt med lige så meget lort som Donald Trump så at man overhovedet kan nævne ham fatter jeg ikke. Manden er en skamplet på alt hvad der hedder demokrati alligevel sidder der et par forsmåede mænd rundt omkring og nægter at se sandheden i øjnene.


Ot: lad os håbe det virker selvom jeg har min tvivl. Det ville være et kæmpe tab for VM at undvære den gode Sadio.

Skrevet af Socialistens
Wololo!!


Hahaha.

Men dårlig plan, for så skifter han jo hold ...
Skrevet af UndisputedEra
Hvis nogen remixer track 13 på Big Puns "Yeah baby", bør dette næsten tilføjes.
Skrevet af AaBager
Ingen grund til at nedgøre et helt kontinent pga en heksedoktor, når man selv bor i en del af verden hvor nogle mennesker tror de kan blive helbredt af krystaller, magneter eller sågar bønner til en omnipotent entitet.

Overtro findes over hele verden, nogen steder endda så organiseret, at man åbner landets parlament med en hyldest til førnævnte entitet...
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Ingen grund til at nedgøre et helt kontinent pga en heksedoktor, når man selv bor i en del af verden hvor nogle mennesker tror de kan blive helbredt af krystaller, magneter eller sågar bønner til en omnipotent entitet.

Det er vist heller ikke pga. en heksedoktor. Det er nok snarere simpel racisme.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-10-05-sidemanden-fik-kun-en-broekdel-af-det-jeg-tjente
Skrevet af Roscoe
Afrika - hvad sagde Trump om dette kontinent, han havde jo ret.

Wow, det bliver vist ikke mere ignorant. Nærmest med vilje. Eller også er det som Nøgler skriver bare simpel racisme (det er også næsten det samme).
Skrevet af BobF
må Odin, Thor og Loke give vore drenge kraft og snuhed, til at banke alle de andre ..hil regin
COYG St.Pauli
annonce
0