Snak

Mere indhold efter annoncen

Senegal-træner accepterer fairplay-exit

tor 28. jun 2018
Aliou Cisse accepterer til fulde at Senegal er røget ud af VM på fairplay-reglen om flest gule kort. Sådan er reglerne og Senegal kendte dem, siger landstræneren.

Læs hele nyheden her
Han virker som en sympatisk mand.
Ka godt lide at han siger
Vi ville gerne blive slået ud på en anden måde
Det er da bedre at ryge ud på gule kort end 0 point og -7 i målscorer
Både og. Havde man røget ud med 3 nederlag var det fordi man var dårligst. Her er det en tilfældighed (og Japans held med det røde kort i første kamp, der gjorde den kamp lettere)
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Kan nu godt forstå manden. Selvfølgelig er det bedre at blive slået ud på gule kort end at man er blevet savet over i 3 kampe, men det er også bare mere bittert. Jeg ville personligt nemmere acceptere hvis mit hold blev kørt over og havde 0 point, for så er man mere, fair nok, vi var bare ikke bedre. At gule kort skal være den afgørende faktor er bare syndt (men helt fair, hellere det end lodtrækning).
Rossoneri - Form is temporary. Class is permanent
Men de gule kort gives jo i øst og vest. Dommerne er vist ikke helt enige om hvornår der skal gives kort. Og ærgerligt når det så bliver afgørende.
Problemet er vel netop, at antallet af fairplay point ingenlunde er et udtryk for om holdet er godt eller dårligt til at spille fodbold.
Men altså hvad skal man ellers bedømmes på, efter point, målscore etc?

Jeg er ikke sikker på, at jeg synes det her 4 holds gruppe system er optimalt. Der er for stor risiko for pointlighed. Uden at jeg dog har et godt forslag til, hvordan et alternativt format skulle se ud...
det er nemt - et point uafgjort. 2 point pr. sejr. yderligere 1 point pr. scoret mål
Sjovt at Senegal fik flest kort, men Japan der begik flest frispark.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skumbananen - Jaaa - det bliver nydeligt med planlagte 5-5 kampe ;-):-P
det er nemt - et point uafgjort. 2 point pr. sejr. yderligere 1 point pr. scoret mål


Der er du så lige nødt til at forklare hvilken forskel dit system gør i forhold til nu i tilfælde af pointlighed og ens målscore :P
annonce