Snak

Mere indhold efter annoncen
Man vendte kampen på en dommerfejl ja, hvis du mener det er klasse så fred være med det.
Wise Men Say...
Man vendte kampen på en dommerfejl

såvidt jeg kunne se blev balo reddet omkuld i feltet - tyndt kan jeg godt gå med til, men fejl ligefrem?
ellers enig i at der ikke var noget klasse over milan idag
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
@Goikoetxea

Det var lidt tyndt, men det gør det ikke til en fejl. Det kan sagtens dømmes - og det blev det så.

Til gengæld var der ret tydeligt hånd på bolden i begge ender i første halvleg, som måske også skulle dømmes. Og SES blev snydt for en friløber på grund af en fejlagtig offsidekendelse.
Alt i alt havde dommeren ikke den allerheldigste kamp.
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
Jeg vil da gerne se en video som viser det.

Som postet i Milantråden :

https://pbs.twimg.com/me…I.jpg:large

Ganske morsomt.
Wise Men Say...
Puha et vigtigt comeback, Men måske et meget godt symbol på sæsonen med denne kamp... CHL billetten betyder alt når der skal kigges frem mod næste sæson :-) Jeg gir sgu den første Mexes :-)
En fornærmende ringe indsats!!

Der er nu behov for at der kommer ro om holdet og opbygget et hieraki og en fast stamme. Det tvivler jeg meget på at Allegri er den rigtige mand til.

En række spillere bør også vises døren - Robinho, Muntari, Bonera, Amelia, Constant og Nocerino. Dertil kommer at jeg mener at man bør cashe ind på El Shaarawy.

De penge (og sparede lønomkostninger) bør der købes en ny stabil forsvarsspiller for (jeg så gerne Astori).

Kampen i dag satte endnu en gang en stor fed streg under det faktum at vi mangler kreativitet på den centrale midtbane. Med Montolivo liggende i regista-rollen, savner vi de skarpe afleveringer op til vores wings og ned i modstandernes centrale forsvar.

Det er i mine øjne evident at vi har behov for en god kreativ midtbanemand. Verratti har været nævnt flere gange og han ville passe perfekt ind i den reformation af truppen der er i gang. Dertil kommer at Cristante bliver en del af Serie A truppen, men det kan ikke forventes at han skal ind og være stamspiller med det samme.

Med to kreative midtbanefolk har vi naturligvis brug for en mere defensivt orienteret også. Vi skulle længe have fulgt Strootman fra PSV og forhåbenligt kan den gode relation til van Bommel bruges her. Der har også været tale om at Urby kunne være en del af denne handel, hvilket ville være glimrende.


Når alt dette er sagt så er aftenens sejr uvurderligt vigtig i bestræbelserne på komme tilbage blandt de absolut bedste hold i verden. Vi har simpelthen behov for at spille mod de allerbedste i CL hvert år. Dertil kommer selvsagt det økonomiske aspekt.
korruption. Siger det bare
Chelsea FC - Siden 2004
Man vendte kampen på en dommerfejl ja, hvis du mener det er klasse så fred være med det.

Jeg fatter slet ikke, at Juve-afskum kan snakke om dommerne!!!!!!!!!!!!!!!!! Stop det dog. Hvem fik lille Tagliavento på sin side, da Milan gæstede Viola???? Pudsigt nok var det bedste resultat for Juventus, at de spillede uafgjort, og det sørgede Tagliavento for - hvor han ikke dømte 2 straffespark til Milan. Sgu da ikke helt tilfældeligt, at han bliver anset for Juventus´ 12. mand.
Klaphat. Og der burde endda have været straffe før, da Siena spilleren tog den med hånden i feltet.
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
@Bøttcher
Drop nu den slags tåbeligt infantile kommentarer. Hører denne evindelige plade omkring korruption i italiensk fodbold aldrig op?? (ikke dermed sagt at det ikke eksisterer).

Enhver med antydning af begavelse vil se at det udfra aftenens hændelser naturligvis er helt håbløst dumt at tale om korruption.

Hvis kampen var "købt", tror du så Bergonzi havde smidt Ambrosini ud for en forseelse hvor han nemt kunne have holdt kortet i lommen? Der var lige ledes masser af appeller for straffe langt tidligere i kampen - ville en købt dommer ikke have benyttet sig af de "muligheder"?

Straffekendelsen var bestemt tvivlsom, men alt i alt må det vel bare konstateres at Bergonzi ikke havde den bedste dag på kontoret.
De fleste af jer herinde burde holde kaeft, hvorfor fanden er det at hver gang et hold vinder saa er det korruption?

Det er saa klamt at laese hele tiden!

Jeg kan ikke fordrage milan, da jeg selv er juve mand, men skal der kastes matchfixing efter hver eneste kamp? Milan vandt og laengere er den ikk!

Det er som om folk haaber at matchfixing rent faktisk forekommer og derfor er det den nemmeste undskyldning!
annonce