Snak

Mere indhold efter annoncen
@Rossoneri
Virkelig? Kan følge dig i mange af de navne du nævner, som du gerne ser bort fra klubben, men seriøst, SES og Constant? SES har langt fra præsteret de sidste 3 måneder, men det er jo kun set i forhold til første halvdel af sæsonen. Ellers er det alt, alt, alt for tidligt at afskrive ham. Derudover har Constant da vidst sig som en fin og pålidelig backup/rotations spiller på venstrebacken, og jeg mangler også lidt argumentation for hvorfor netop at disse to spiller ikke burde være i Milan efter sommerferien.
KunMilanOgOB

Juventus fans?

Hvorhenne?
Wise Men Say...
@AskeP
Ja, virkelig :)
Det er bestemt ikke fordi jeg mener at SES er dårlig - jeg mener omvendt at han er et stort talent. MEN - vi må også konstatere at fodbold også er business.

I realiteten har SES spillet en god halvsæson, hvor han har en kæmpe aktie i at vi igår kunne booke billet til CL.

Som jeg ser det består problematikken i flere ting:

1: kan han fungere sammen med Balo? De fleste siger ja, men come on, det skal de jo gøre. Kommentarerne kommer jo typisk fra folk i om omkring Milan eller landsholdet. Hvis vi skal se lidt på fakta, så peger pilen nok nærmere mod "Nej".

2: vi har en bedre spiller til pladsen - han hedder Balotelli. Milans angreb har fungeret klart bedre når det bestod af Balo på venstre wing og Pazzini på toppen.

3: vi har fra sommeren hentet en meget spændende spiller til pladsen i form af Saponara.

4: som salgsobjekt er han YDERST interessant. Det meldes at City skulle være klar til at smide +40 eur for ham.

Derfor mener jeg først og fremmest at det er en meget dyr luksus at have. Milan mangler først og fremmest kreativitet på den centrale midt. Her ville Verratti være et perfekt bud.
Hvis jeg kunne bytte SES med Verratti og stadig stå med ca. 20 mio eur i hånden bagefter, gjorde jeg det any day.

Omkring Constant så mener jeg at hans bundniveau er alt for lavt (for ikke at sige ikke-eksisterende). Havde han været 20 (som De Sciglio) havde det måske været til at acceptere fordi han skulle have erfaring. Problemet er bare at han er 26 og at han nok ikke just ligger i en stejl udviklingskurve. Det kombineret med en formodet anselige lønpost gør at jeg mener at man også skal skibe ham afsted.
2-1 endte det på Artemio Franchi, og dermed er Milan klar til Champions League-kvalifikationen

Er der nogen der ved hvorfor kampen ifølge bold.dk refereret foregik på Fiorentinas hjemmebane - ved godt at de (Siena) har spillet der før.
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
Er der nogen der ved hvorfor kampen ifølge bold.dk refereret foregik på Fiorentinas hjemmebane - ved godt at de (Siena) har spillet der før.

begge stadioner er opkaldt efter artemio franchi, så den er god nok
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
@ Aske K

Du har ret - den tidligere UEFA boss, der døde i en trafikulykke.
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
@Rossoneri
Jeg må give dig ret i mange af dine synspunkter omkring SES, det har virkelig ikke fungeret optimalt med SES og Balo, og ja, 40+ millioner euro lyder skam bestemt ikke dårligt for en så ung spiller med en, stadig overall set, super sæson hvis man tager udgangspunkt i forventningerne til ham i sæsonstarten. Men jeg mener stadig at SES skal have tid og plads, manden er 20 (20?!), og det vi har set i den her sæson er ikke en færdigudviklet spiller men potentialet til at bliver verdensklasse. Jeg håber og tro på at Balo og SES kan finde hinanden under en sommerforberedelse, for pokker det kunne blive godt... Men kan som sagt godt følge dig i dine punkter, og hvis en klub rent faktisk kommer med det beløb som du nævner, og som også er rygtet, kan jeg godt forstå hvis Berlu har svært ved at sige nej.

I forhold til Constant giver jeg dig også ret i hans bundniveau, det er pinligt og slet ikke Milan kaliber. Men det vel egentlig ikke være, end en anden bredespiller som vi eventuelt skulle købe for at erstatte ham, når vi vel må gå ud fra at klubben satser på De Sciglio i fremtiden, som de også har givet udtryk for.

Men tak for et ordentlig og dejligt svar, det er ikke altid man ser det herinde :)
annonce