Snak

Mere indhold efter annoncen

Sent selvmål sikrede Milan alle tre point mod Fiorentina

Skrevet af bold
søn 13. nov 18:58

Trods et tidligt føringsmål fra Rafael Leao lignede det længe en pointdeling mellem Milan og Fiorentina i Serie A. Et rodet selvmål fra Fiorentina i overtiden sikrede imidlertid Milan en 2-1-sejr. Simon Kjær og Andreas Jungdahl var på bænken hele kampen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(051344222311)
Vild afslutning og vigtigt. Fiorentina bør i øvrigt få mere ud af deres spillermateriale…
Skrevet af Mjohnsen
Hvordan kan det her dog være er resume af kampen, når der slet ikke nævnes det mest kampafgørende -nemlig at vi bliver snydt for et klokkeklart straffe.
Forza Viola
Skrevet af Martinovic
Tomori tog altså bolden. Ikke at det er garanti for noget som helst, at VAR heller ikke dømmer den, men det gjorde de ikke.
Mojn do!
Skrevet af petesey
@Mjohnsen Jeg er glødende Milan-tilhænger, men du har ret. Var det den anden vej rundt, havde jeg følt mig snydt!

Bortset fra det, så er jeg glad for pausen der kommer nu - ellers tror jeg vi kunne have set frem til en grim måned i Milan.

De seneste tre kampe i Serie A har mildt sagt ikke været gode, og der er virkelig noget der skal arbejdes med inden ligaen starter op igen!
AC Milan siden 1987.
Skrevet af TheHitch80
Milan har været dårligt spillende i en længere periode nu, så tak for de tre ufortjente points i dag; og nøj hvor er den her ferie noget som Milan trænger til.
Forhåbentligvis kommer vi stærkt tilbage i januar. Napoli er stukket afsted, og både Juventus og Inter ser ud til at have fundet melodien; så det bliver en svær anden halvdel af seasonen.
annonce
0