Snak

Mere indhold efter annoncen

Serbien suspenderer Ljajic

man 28. maj 2012
Adem Ljajic er blevet suspenderet af det serbiske landshold. Han ville ikke synge med på nationalmelodien.

Læs hele nyheden her
Ljajic træffer simpelthen alle de rigtige beslutninger for tiden. Han skal nok blive stor en dag!
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
Fantastisk personlighed, den knægt skal nok komme langt en skønne dag.

Jeps.
BRIGATE ROSSONERI AC MILAN 1899 7 x UEFA Champions League 18 x Scudetto Serie A
Det er da ikke alle der synger med på melodien, fx. kan jeg hverken den tyrkiske eller danske, så jeg får sgu et problem, hvis jeg en dag bliver landsholdsspiller.:D
Jaa det er sgu da til grin.. Det er ikke alle der synger med på melodien hvis han nu ikke kan den.
@YSamanci

Der er forskel på om man kan sangteksten, eller om man nægter at synge den. Alle kan lære en sangtekst, det er bare et spørgsmål om man gider.
BRIGATE ROSSONERI AC MILAN 1899 7 x UEFA Champions League 18 x Scudetto Serie A
Der er da massere af danskere som heller ikke synger med. Jeg tror nu problemet ligger i at han har nægtet at synge med, istedet for blot at nynne med undervejs.
København
Flot. Rigtig flot.
Det har nok noget at gøre med de etniske udrensninger af muslimer som serberne gjorde i 90´erne. Det stikker noget dybere end ulydighed og almindelig dumhed. Det er forbrydelser og ting som slet ikke er til at sætte sig ind i for en almindelig dansker. Mit gæt er at han aldrig kommer til at spille på landsholdet så længe at han _skal_ synge med. Tror heller ikke at der er så mange tyske jøder der har lyst til at synge med på den oprindelige nationalsang fra tiden omkring 2. verdenskrig.
F.C. København - Byens hold F.C. Barcelona - Blaugrana Clube Esportivo Nova Esperança Chile National Football Team Marcelo Alberto Bielsa Caldera
Nu har jeg ikke sat mig andet end overfladisk ind i sagen. Men det handler nok ikke så meget om dovenskab, eller mangel på evnerne udi i sang, men at han er muslim, og kommer fra Novi Pazar, kulturcenteret for det bosniske mindretal i Serbien, og han eventuelt ikke bryder sig om sangteksten, eller Serbien i dens nuværende form?
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Ved sgu ikke engang om jeg gad spille for Serbien som muslim.
http://www.youtube.com/watch?v=sw8ZL_gcTSM
annonce