Snak

Mere indhold efter annoncen
Strand Larsen kom inn med god energi og må få godkjent. Ellers ikke mange gode karakterer, heller ikke Haaland (som brente sine sjanser) og Ødegaard.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Utroligt dårlig af Norge, som igen bevidste de hører til i den absolutte bund af europæisk fodbold.

Det er vel noget vrøvl. Mer korrekt om du adresserer dine skriverier i Sverige tråden.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Serbien er det helt rigtige hold der ryger op. Kæft de har et klassehold! Lækker bold. Kom igen naboer! Alt for afhængige af Haaland og Ødegaard desværre
Hvem var tossen der forleden skrev i en tråd at det norske landshold var stærkere end det danske?
Der er da alligevel et stykke vej fra at kikse en oprykning til Liga A i sidste runde, til den absolutte bund af europæisk fodbold... Ranglistemæssigt endte de som 24. bedste nation i Nations League.

Jeg føler mig også rimelig tryg ved at Norge på de fleste dage nok godt ville kunne slå både San Marino, Andorra, Malta og Liechtenstein uden større bøvl.
Olsen og Hareide ødelagde Dansk fodbold-entusiasme gennem to årtier. Hjuldmand har bekræftet dette.

Hareide klart JA - Olsen kun de sidste 3-4 år

Ståle ødelagde FCK-entusiasme gennem 12-13 år - selvom vi stadig mangler en træner, der virkelig kan bekræfte dette.

Præcis - og det triste er, at fordi Thorup (selvfølgelig) var et dårligt match, så er der nogle der drømmer sig tilbage til tiden med Ståle (læs: de har ganske enkelt ikke fantasien til at forestille sig at det kan blive meget bedre)


DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Kunne en anden træner ikke være bedre for Norge end Ståle?
Det kan godt være Norge bliver 3. seedet til EM kval nu, men der er ikke ret mange fra de to øverste lag som har lyst til at få dem op af hatten. De skal nok blive farlige igen.
Norge spillede dårligt idag. Man lider fortsat af at man har et sub-par forsvar (selvom Nyland spillede en alright match idag og ovenikøbet vartede op med et par gode redninger, siger det jo alt at Norges førstemålmand er kontraktløs) - og idag var også midtbanen elendig. Så hjælper det ikke at have en af verdens bedste angriber på toppen (ikke at Haaland var god idag heller - han fik chancer som burde have gået ind).

Samlet set var resultatet ikke nogen katastrofe - man var vel i Gruppe C i forrige Nations League, om jeg husker ret - da er anden plads jo ganske fint. At spille og tabe en gruppefinale i sidste kamp mod Serbien er heller ikke dårligt - Serbien er stærke lige nu. Men Norge havde jo håbet på mere efter så stærk en start på NL. Det tab mod Slovenien kommer til at gøre ondt i lang tid.

Syntes personligt hetzen mod Ståle er latterlig. Jeg er langt fra enig med alle hans dispositioner (Vikingstar har noget berettiget kritik foroven), men der er næppe særligt mange trænere der kunne gøre det væsentligt bedre med dette Norske landshold.
Ståle er bare en middelmådig træner

Tiden er i hvert fald løbet fra ham.
I den sidste periode var han såvel sportsligt som økonomisk tæt på at køre klubben helt i sænk.
Jeg er fuldt ud bekendt med, at det er ubetydeligt få af vores tilhængere der ønsker Solbakken retur til til København - men selv den sidste lille samling troende kult-medlemmer, må da efterhånden forstå, at det er et overstået kapitel, og godt det samme.
annonce