Snak

Mere indhold efter annoncen
Det spanske fodboldforbund slår til igen.. Det er så håbløst som altid..

Selvfølgelig er der rødt kort og selvfølgelig skal han have en karantæne for det. Men alle jer i tråden der skriver at det er helt på sin plads - hvorfor ser man så ALDRIG andre spillere få hele 4 dage for at slå ud efter en modstander man ikke rammer? For min skyld kunne man sagtens gøre det - men så skal man jo også gøre det HVER gang. Og det sker vel cirka.. aldrig? Som en anden bruger skriver er det her altså en dag MERE end Zidane fik for at nikke en modstander en skalle i brystet? Hvordan kan det nogensinde rime med at 4 dage for Robertos forseelse "er på sin plads" ? Der er ingen linje i de karantæner det spanske fodboldforbund smider rundt.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Bør Bale ikke også straffes for bevidst at træde Umtiti på læggen? Den er imo mindst lige så slem og gør også langt mere ondt. Den var minimum til rødt. Ufatteligt, hvordan de skal forfølge Barca, det spanske ligaforbund ledet af Tebas. Robertos røde kort er på sin plads, men Bales kan og skal også straffes, da dommeren ikke gav noget kort.
Fair nok med fire dage. Men umiddelbart synes jeg det ligner at Marcelo planter en albue i mave/bryst på Sergi Roberto, hvilket i så fald må takstes til nogenlunde det samme.
Zidanes skalle var i 2006!!! I en landskamp og uddelt af FIFA.. hvad har det med La Liga i 2018 at gøre??! Come on..

Ved voldelig adfærd er der altid en følgestraf. Ex. Ronaldos skub til dommeren i Super CUp´en.
Zidanes skalle var i 2006!!! I en landskamp og uddelt af FIFA.. hvad har det med La Liga i 2018 at gøre??! Come on..

Ved voldelig adfærd er der altid en følgestraf. Ex. Ronaldos skub til dommeren i Super CUp´en.


Det har naturligvis noget med denne dom at gøre for at sætte i perspektiv hvor overdrevet en straf det er, kontra den forseelse der er begået, og hvad den slags forseelser eller værre (Zidane´s) generelt giver. Det er jo den form for præcidens man i normale retsystemer udformer straffe efter.

Vi kan også bruge Pepe´s overfald på en Getafe spiller som eksempel hvis det er bedre - han fik 7 dage for noget der i den grad også må menes at være langt, langt værre end hvad Roberto overhovedet var i nærheden af.

Var det ikke Ashley Young der bankede en albue direkte i maven på en modspiller omkring nytår og kun fik tre for en forseelse der altså også er væsentlig værre end Robertos?

Og var der ikke en anden i Premier League der her for et par dage siden fik to dages karantæne for noget lignende Robertos? Altså halv så lang straf?

Hvad fik Ronaldo i øvrigt da han slog ud efter en modstander mod Girona? (Kan faktisk ikke huske det).

Problemet med det her er jo netop ikke at Roberto for karantæne. Det er på sin plads at give ham. Problemet er det spanske fodboldforbunds strafudmålinger ingen mening giver og generelt ikke giver til at bunde i nogen former for præcidens.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
er vel lidt svært at give Bale rødt når Rakitić intet fik for det allerførste frispark i kampen.
Marcelo er aggressiv først, sergi skulle højest have givet tilbage af samme skuffe. Det at han forsøger at slå med næven, gør jo nok de 4 dage berettiget.

Forhåbentlig kan Semedo bruge disse 3 dage til at vise sit værd!
Du kan jo ikke sammenligne forskellige ligaer og forbund. Det vil være ligesom at brokke sig over at man bliver straffet for at skyde en tyv i Danmark, fordi man jo gerne må det i USA.
Kæft det er dumt.
Er nogle ved at forsøge sig med offerkortet fordi han spiller for Barca?
Fortjent rødt, men fire dage er to dage for mange.
Mojn do!
annonce