Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af skydefinten
Xinx.
Jeg prøver at sige at 4 dage er for meget, når man ikke rammer med et tøseslag:)

Omvendt er dette åbenbart ok. Fra samme kamp. Her er der i det mindste fart i svinget
https://twitter.com/messieternorey/status/993386094623371264?s=21
It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
Skrevet af Travel100
Skyde@

Havde ikke lige set den der før.

Vanvittigt, dommeren står jo lige der´!

Ramos er simpelthen den største hjerneblødning. I betragtning af alt det skidt den mand render og laver, er det ubegribeligt at det ikke bliver påtalt noget mere ift den ros han ellers får.
Skrevet af Slettet(551410221109)
Selvfølgelig skal han straffes for at slå ud efter en modspiller. 4 dages karantæne er helt på sin plads.
Skrevet af bruger 153875
Det er bare helt på sin plads. Han har kun spillet een kamp siden hans sidste karantæne for rødt. Så må han jo lære det!
Skrevet af Slettet(400859222008)
Hvordan kan folk mene den ikke er i orden?
Ronaldo fik 5 spilledages karantæne, for at skubbe til en dommer? Selvfølgelig er det da i orden med 4 dage for at slå en modstander. Marcelo overspiller også, men et slag er sgu et slag. Uanset hvor man så rammer.
Skrevet af MSØ
Klamt af Marcelo (ligesom det er klamt af suarez, Ronaldo osv med alt det filmeri)
Skrevet af Bayliss007
I er jo syge i bægeret, jer der forsvarer Roberto. Marcelo fortsætter sit løb ind i ham, provokerende ja, men Roberto taber jo fuldstændig hovedet og slår ham. Han havde ikke engang behøves at ramme ham! Hvis Marcelo dukkede sig og ikke blev ramt, skulle han stadig have mindst 4 dage.

Og Travel, jeg har aldrig hørt nogen anerkende Ramos for noget som helst andet end at være psykopat, sindssyg, ekstremt aggressiv og hvad folk ellers kan kalde ham. Jo, nogen kan lige kalde ham "lidt god", men ellers er det ikke positive ting der bliver sendt den vej. Jeg synes han minder om en hidsig Puyol, dog med meget mere attitude, og han har været verdens bedste midterforsvarer i 5 år. Synes altid han får et fesent gult kort imod sig til sidst i en kamp for at en modspiller løber ind i ham og slår sig.
Skrevet af Bayliss007
Skydefinten: forstår du ikke forskel på at slå nogen og at kæmpe om bolden? Handler ikke om hvor hårdt du slår. Et slag af Drogba = 10 dage. Et slag af Uffe Bech = -2 dage, fordi han ikke slår lige så hårdt.
Skrevet af Travel100
Bayliss@

Du er farvet, det er jeg i og for sig også, men jo helt i skoven at kalde Ramos for verdens bedste og så tilmed gennem 5 år. Herregud!
Puyol havde bestemt attitude, men også moral.
Ramos er bare en gennemført skidt type.

Han koster tilmed ofte, både pga sin alt for agressive stil, samt indirekte ved det hav af gule og i hobetal røde kort han får raget til sig. Hvis en angriber vægtes primært på mål, så vægtes en forsvarer godt nok også ift gule/røde kort.

Det sidste du skiver der, at modspillere løber ind i ham, må le:)
Skrevet af Slettet(400859222008)
Nu er det jo ikke kun Bayliss som mener Ramos er den bedste, han er jo altid med på årets hold som bliver sat. Kan godt nok heller ikke lige finde mange midterforsvarer som er bedre end Ramos - og så er det ikke engang fordi jeg bare er Madrid mand jeg siger det. Men at sige det er helt væk og kalde ham den bedste, er måske lige og stramme den, det må være dit "had" til manden der gør at du kan sige det.
- Dog enig i at han får alt for mange kort!
Men han har så meget attitude, og går ALTID forrest uanset hvad. Viser mange af hans mål også. Kæmpe vinderinstinkt den mand besidder!
Skrevet af Travel100
Daniel@

Hvis du læste mit første indlæg, så burde du kunne se at jeg undres over den ros manden får ift det skidt han også laver. Så nej, selvfølgelig er det ikke kun bayliss.

Han får utrolig meget ekstra kredit pga sin, for en forsvarer, rigtig gode teknik, samt evne til at score en del meget vigtige mål.
Ift det rent forsvars mæssige, har han imo aldrig været verdens bedste.

Nej, jeg hader ikke manden. Han er bare generelt enormt usympatisk. Som spiller, samt ofte i sine udtalelser.

Vinderinstink, ja kortekt.
Skrevet af 0Bruger
skydefinten@

Nu spillede de på Camp Nou og den stod 1-1 ved halvleg. Tvivler på det er fra samme kamp.
Skrevet af Slettet(400859222008)
Travel:
Han går nogle gange over stregen, det vil jeg slet slet ikke benægte. Men hvem mener du er bedre end Ramos, det bare ren nysgerrighed? Så kan jeg jo se om jeg er enig i nogle af dem.
For i min verden, er der ikke mange der kommer på hans niveau af midterforsvarer.
Skrevet af Maradona-Messi
@Bayliss: jeg læser ikke indlæggene som et forsvar for hans handling, men som en anke mod de 4 dages karantæne, som mange synes, er for meget.

Og de 4 dage er som udgangspunkt ok, hvis andre domme har medført lignende straffe. Man bliver jo en smule stødt på manchetterne, når man i det klip, som Skydefinten har delt, kan se Ramos slippe af sted med en tilnærmelsesvis lignende handling.
Så selvfølgelig skal SR have en (hård) straf for sin voldelige adfærd, men den skal jo stå i forhold andre lignende tilfælde...
Skrevet af Jesper1977
Rødt kort er vel iorden, men er hele problematikken ikke at man så skal køre den linie fuldt ud?? Der var fuldstændigt bautraly set mange andre forseelser i kampen der var grovere og som kunne ha endt med langt voldsommere skader til følge.. men dumt at Roberts af slå om han så ramte eller ej..
Skrevet af Jesper1977
??
Skrevet af Jesper1977
Bautraly er så åbenbart Apples ordbog for neutral.. flot siri
Skrevet af ThomasDiego
Dommeren burde mindst have fået samme tur, der var Barca i hvert fald ikke uheldige. Idiotisk af Roberto og ligeså idiotisk at mene, at 4 dage er for meget. Det er hverken for meget eller for lidt.
Skrevet af Travel100
Daniel@

Jo egentlig en halvstor opgave at udpege, men sådan halv hurtigt, mener jeg følgende er bedre
Hummels, Chiellini, Bonucci(måske ik lige i denne sæson), Godin

Følgende minimum på niveau: umtiti, pique, varane, Silva, boateng, marquinos

Kunne måske finde flere, hvis jeg tog mig mere tid.
Skrevet af Bayliss007
God liste Travel. Jeg opvejer ikke kun forsvarssspil for der er han sikkert ikke den bedste. Og nogle af dem du nævner som Hummels og Bonucci er dygtige med bolden på fødderne. Men overall, hvor indflydelse på medspillere, teknik, vigtighed for holdet, forsvarsspil osv tæller med, jep, Ramos klart verdens bedste. Ligesom jeg synes Marcelo er klart verdens bedste venstreback, selvom nogle er bedre defensive end ham.
Og så husk på, diverse forsvarsspillere du nævner, føler sig tilpas i en bagkæde hvor de ikke skal ud og bryde noget, men har det trygt med hjælp fra andre. Ramos og Varane står tit alene mod 2-3 modspillere ved midterlinjem og får tit ryddet op alligevel, fordi han læser spillet så godt, er så aggressiv og ja, så du kampen? Han tog det andet straffespark selvom det første er brændt, fordi han tror på sig selv og er modig. Han kørte pis på Sevillas højreback når han overlappede Theo på venstre kanten fordi han altid er der hvor der er brug for ham. En ægte leder der aldrig giver op. Minder meget om Puyol.
Og Ramos har ingen moral? Jeg husker ellers at han altid siger tak for kampen til alle spillere og han indgyder kæmpe respekt.

Jeg husker bare klippet med en lighter der bliver smidt på banen i en Barca kamp og Pique samler den op og efterspørger en kort fra dommeren til en af modstanderne, fordi fansene kastede noget ind på banen.... Puyol napper bare lighteren, kaster den ud fra banen og siger spil videre. Pique har ingen moral. Ramos er bare aggressiv i sin spillestil.
annonce
0