Snak

Mere indhold efter annoncen
Xinx.
Jeg prøver at sige at 4 dage er for meget, når man ikke rammer med et tøseslag:)

Omvendt er dette åbenbart ok. Fra samme kamp. Her er der i det mindste fart i svinget
https://twitter.com/messieternorey/status/993386094623371264?s=21
It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
Skyde@

Havde ikke lige set den der før.

Vanvittigt, dommeren står jo lige der´!

Ramos er simpelthen den største hjerneblødning. I betragtning af alt det skidt den mand render og laver, er det ubegribeligt at det ikke bliver påtalt noget mere ift den ros han ellers får.
Selvfølgelig skal han straffes for at slå ud efter en modspiller. 4 dages karantæne er helt på sin plads.
Det er bare helt på sin plads. Han har kun spillet een kamp siden hans sidste karantæne for rødt. Så må han jo lære det!
Hvordan kan folk mene den ikke er i orden?
Ronaldo fik 5 spilledages karantæne, for at skubbe til en dommer? Selvfølgelig er det da i orden med 4 dage for at slå en modstander. Marcelo overspiller også, men et slag er sgu et slag. Uanset hvor man så rammer.
Klamt af Marcelo (ligesom det er klamt af suarez, Ronaldo osv med alt det filmeri)
I er jo syge i bægeret, jer der forsvarer Roberto. Marcelo fortsætter sit løb ind i ham, provokerende ja, men Roberto taber jo fuldstændig hovedet og slår ham. Han havde ikke engang behøves at ramme ham! Hvis Marcelo dukkede sig og ikke blev ramt, skulle han stadig have mindst 4 dage.

Og Travel, jeg har aldrig hørt nogen anerkende Ramos for noget som helst andet end at være psykopat, sindssyg, ekstremt aggressiv og hvad folk ellers kan kalde ham. Jo, nogen kan lige kalde ham "lidt god", men ellers er det ikke positive ting der bliver sendt den vej. Jeg synes han minder om en hidsig Puyol, dog med meget mere attitude, og han har været verdens bedste midterforsvarer i 5 år. Synes altid han får et fesent gult kort imod sig til sidst i en kamp for at en modspiller løber ind i ham og slår sig.
Skydefinten: forstår du ikke forskel på at slå nogen og at kæmpe om bolden? Handler ikke om hvor hårdt du slår. Et slag af Drogba = 10 dage. Et slag af Uffe Bech = -2 dage, fordi han ikke slår lige så hårdt.
Bayliss@

Du er farvet, det er jeg i og for sig også, men jo helt i skoven at kalde Ramos for verdens bedste og så tilmed gennem 5 år. Herregud!
Puyol havde bestemt attitude, men også moral.
Ramos er bare en gennemført skidt type.

Han koster tilmed ofte, både pga sin alt for agressive stil, samt indirekte ved det hav af gule og i hobetal røde kort han får raget til sig. Hvis en angriber vægtes primært på mål, så vægtes en forsvarer godt nok også ift gule/røde kort.

Det sidste du skiver der, at modspillere løber ind i ham, må le:)
Nu er det jo ikke kun Bayliss som mener Ramos er den bedste, han er jo altid med på årets hold som bliver sat. Kan godt nok heller ikke lige finde mange midterforsvarer som er bedre end Ramos - og så er det ikke engang fordi jeg bare er Madrid mand jeg siger det. Men at sige det er helt væk og kalde ham den bedste, er måske lige og stramme den, det må være dit "had" til manden der gør at du kan sige det.
- Dog enig i at han får alt for mange kort!
Men han har så meget attitude, og går ALTID forrest uanset hvad. Viser mange af hans mål også. Kæmpe vinderinstinkt den mand besidder!
annonce