Snak

Mere indhold efter annoncen

Serie A-spillerne vil igen strejke

tir 30. nov 2010
Der er fortsat ingen enighed om en ny overenskomst, hvorfor den italienske spillerforening nu igen har varslet strejke.

Læs hele nyheden her
Så skal resten af spillerforreniner i EU støtte dem. Så er der fodboldferie. hehe
Ps. hvordan går det med iske dommerne?
Hvorfor er jeg banned? EM 2012 Plan A: Danmark! Plan B: Frankrig! Plan C: en ferie i Palermo eller Napoli! Chelsea FC http://www.youtube.com/watch?v=jBwujadSebY&feature=share DC Motema Pembe Marseille FC Midtjylland Mazembe (Afrikas stolth...
Dramaqueens...
Real Madrid Arsenal FCKøbenhavn " “It is a simple situation, I am happy at Inter but unhappy with Italian football,” The Special one.
De er da ikke drama queens? Det er da rimelige krav, at de får en standardkontrakt. Jeg er personligt glad for, at spillerne står op imod de mafialignende forhold der kan være - og at de forlanger et minimum. Især imponerende, at topspillerne støtter sagen, da det ikke har indflydelse på dem - solidaritet når det er bedst!
Amunt Valencia!
@Yorgen

enig! Flot med lidt solidaritet i disse meget lidt solidariske tider..
Skide socialdemokrater!
Får en standardkontrakt?

Der er en standardkontrakt. Den er forældet. Nu skal der laves en ny, og det er her uenigheden er opstået.

Klubberne og spillerne kan ikke blive enige om, hvad indholdet skal være. Der er ingen, der vil afskaffe standardkontrakten. Eller det er der givetvis, men det har slet ikke været på tale.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
"The union is unhappy with Lega Calcio´s demands that teams´ unwanted players must train away from their first-team squads and accept transfers even when they are under contract."

det handler blandt andet om det der skete i Lazio* og det der skete med Christian Poulsen**. Det har altså ikke noget med top og bund klubber, eller gode eller dårlige betalte spillere at gøre.

Klubber i Italien har for vane at "tvinge" spillere til at acceptere transfers, eller acceptere kontraktforlængelser. Selvfølgelig kan de ikke tvinge dem direkte, men ved at sætte uønskede spillere på hold med u21 spillere og holde dem væk fra førsteholdet (og dermed reelt ødelægge deres mulighed for en ordenlig træning og fremtid).

Spillerne vil meget simpelt gerne havde klubberne til at respektere deres kontrakter.

* Blandt andet Pandev blev smidt på solo-træning, og fik ikke en eneste kamp for klubben da han nægtede at forlænge. Klubben accepterede ikke budene på ham..

**Christian P. blev smidt af førsteholdet da han ikke ville acceptere transfer tilbud fra flere tyrkiske klubber.(http://avisen.dk/juventu…111445.aspx)
When I finish with football, I will be able to say 'I played for Leeds'. No one will ask me which division I was in, they will just know it was the biggest club I have played for.
annonce