Snak

Mere indhold efter annoncen

Serietræner roser André Riel: Så professionel

tor 6. jan 2022

VB 1968-cheftræner Mohamad El-Faour siger til LigaBold.dk, at den tidligere Superliga-spiller André Riel har stor betydning. Han nævner blandt andet, at Riel har en professionel tilgang.Læs hele nyheden her
Det må være den første artikel hvor navnet Riel står sammen med ordet professionel.
Vagtelæg. Miniskørt. Gren. Klejnsmed. Velsmurt. Melorm. Urt. Biksemad. Læder.
:-D Præcis min tanke! Tænker heller ikke at der skal alverden til i VB for at virke professionel. Riel fremstår jo som en velfriseret skoledreng i forhold til den lovløse kultur, der hersker i klubben. Dommere, modstandere og tilskuere bliver truet af VB´s spillere, ledere og tilskuere. Så mange eksempler på dommerkendelser, der pudsigt nok går VB´s vej. DBU burde påsætte deres største dommertalenter på VB´s kampe i Sjællandsserien for at ruste dem til større opgaver i Superligaen. Det kræver sin mand at træde ind over kridtstregerne (og ud fra dem igen), når truslerne fyger gennem luften. De er en kæmpe skændsel!
Hans præstation mod BSF var alt andet end prof. Der gik han og svinede holdkammeraternes niveau, alt imens han ikke gad at bevæge sig for at være fri. Det slår mig som lidt leflen fra trænerens side.
Part of the journey is the end.
Han har været med i mange år og det virker ærlig talt lidt taberagtig at løbe rundt i Sjællandsserien som 32-årig. Husker ham bedst fra HIK og BSV og synes de klubber var på et niveau, hvor han bedst kunne profilere sig som spiller. Eventyret i Superligaen var mislykket.
I Guder
annonce