Snak

Mere indhold efter annoncen

Sevilla-træner: Chelsea er designet til CL-triumf

Skrevet af bold
tor 3. dec 2020

Sevilla-træner Julen Lopetegui var fuld af lovord om Chelsea-mandskabet, der besejrede spanierne med 4-0 onsdag aften.Læs hele nyheden her
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Har svært ved at se Chelsea vinde CL. Præstationen mod Sevilla var flot, men det er vel første gang i denne sæson, at Chelsea vinder over en topklub, hvis Sevilla kan betegnes sådan. Først må de lige vise, at de kan vinde mod de bedste, for dem møder man uundgåeligt i CL på et eller andet tidspunkt.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Aarhusianeren
@Poor Scouser Tommy

Som Chelsea-fan synes jeg din betragtning er helt fair.

Chelsea har et spændende hold, og er pt. måske blandt de tre bedste i England, men reel titelbejler i Champions League ser jeg os ikke som endnu.

Denne sæson kan vi i bedste fald være outsider til de store titler. Med 1-2 gode indkøb næste sæson kan vi måske tage endnu et skridt og nærme os top 3 i Europa.

Men hvor er det bare fantastisk at se, at Lampard er lykkedes med at finde balancen mellem de unge spillere fra akademiet og de dyrtindkøbte drenge - ligeså vel som der nu er en balance mellem det offensive og defensive.

Er mere optimistisk på lang sigt end nogensinde før i mine 20 år som Chelsea-fan!
Landsholdet frem for alt!
Skrevet af PFC4325
Arhhhh ro på. Chelseas bredde er grunden til resultatet og intet mere. Sevilla sparer flere profiler - hvis denne kamp galte havde resultatet skam også set anderledes ud. Men flot kamp af Chelsea.
Skrevet af Tintin9
Aarrrrrhhhhh ro på. Også LANGT fra Chelseas stærkeste opstilling. Vel højst 3-4 af de startende spillere, der indgår i deres stærkeste 11’er.
Skrevet af PFC4325
Aarrrrrrg, tror du skal se hvem der starter og hvem der bliver skiftet ind for Chelsea, samt hvilke profiler Sevilla egentligt sparer da der ikke spilles for noget. Jeg nævner det selv at Chelsea bredde er MEGET bedre end Sevillas.
Skrevet af DennisAaB
Han er jo ikke helt forkert på den med at Chelsea startede med mange reserver :)

Mendy første valg

4 back kæden alle andet valg

Midtbanen 1 første valg og 1 andet valg

Offensiven er 2 spillere der svinger mellem 1/2 valg og de sidste er 2 andet valg

Men ja det viser jo bare bredden på den Chelsea trup som er helt vild
Danmark: AaB England: Chelsea
Skrevet af Slettet(391545211002)
Virker ikke til at du ser ret mange Chelsea kampe, for det er da en inkompetent udtalelse. Der er ikke mange der startede igår, der ville være blandt Lampards foretrukne 11.
Skrevet af Wise1964
PFC
Tror du skal overveje at de nogle kampe med Chelsea så du kan få syn for sagen, hvem der rent faktisk starter og hvem der er trup spiller

Når det er sagt så er denne sæson ikke sæsonen hvor Chelsea skal forvente sølvtøj - men man kan sagtens komme langt i både den hjemlige og europæiske turnering, hvis man kan undgå alt for mange skader ... næste sæson derimod, der skal man være contenders
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0