Snak

Mere indhold efter annoncen

Shakhtar afviser Dortmund-aftale

lør 6. jul 2013
Shakhtar Donetsk direktør Sergei Palkin afviser forlydenderne om, at der er lavet en aftale med Dortmund om salget af Henrikh Mkhitaryan. En handel kan dog være nært forestående.

Læs hele nyheden her
Tror sgu i kan hente Eriksen billigere end i kan hente Mkhitaryan ;)

Så må man prioritere.. Og hvis i henter Eriksen, har i nok også råd til endnu en god spiller :)

Men jaja.. Ser ud til det er Mkhitaryan de vil have..
Kom nu igang LFC!

Det er mange penge ingen tvivl om det, men han kunne være en kommende superstjerne... Hvis ikke er der altid de rige russiske klubber der kan købe ham tilbage for noget nær det han bliver købt for
Mkhitaryan er også klart bedre end Eriksen, så det er forståeligt med det prisskilt. Håber stadig Reds kan hente ham, men mon ikke Dortmund og CL bold lokker mere.
Evig loyalitet. [b]AGF.[/b] You´ll Never Walk Alone. [b]Liverpool F.C.[/b]
Skal han vælge mellem Liverpool og ingen CHL eller Dortmund og CHL hver sæson så er valget enkelt .
Jacob77 du er da dum at høre på. Hvorfor tror du Liverpool vil købe en spiller af hans kaliber? Er det fordi de vil i CL i hver sæson tror du?
Vejle Boldklub Liverpool FC
Kom så Ayre og Rodgers, pengepunget frem og få tilbudt de 225 mio. før Dortmund gør! Tror virkeligt at han kan løfte Liverpools niveau i det fremadrettede spil.
Hvis liverpool skulle gå efter Eriksen, fortryder de det virkeligt om et år eller 2. Han er dybt overvurderet og han vil få det mere end svært i PRl.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Problemet er ikke, at Liverpool ikke har penge. Problemet er, at Mkhitaryan er ejet af andre end bare Shaktar Donetsk. Der er mange pengemænd der har ejerskab af ham.

3. parts ejerskab er ulovligt i England, derfor skal Liverpool nå til enighed med ALLE parter, før de kan forhandle direkte med Mkhitaryan.

3. parts ejerskab er derimod ikke ulovligt i Tyskland (Så vidt jeg ved) og derfor skal Dortmund kun nå til enighed med Shaktar Donetsk, før de kan forhandle direkte med Mkhitaryan.

Transfers er ikke så simple som at tilbyde flere penge og at spilleren skal vælge mellem en klub.
Pallekanin@ det er da dig der er mest dum at høre på! Liverpools udsigter til CL er da mildt sagt ringe.. og nærmest ikke eksisterende de næste par år. Liverpool har lige så store muligheder for CL som Brøndby har de næste flere år - og der har de vidst begge det til fælles at de begge ser de chancer bedre end omverdenen gør, ligeså gør klubbernes fans..

Dortmund er klart et af de bedste valg, af klubber, for en ung spiller lige nu.
Kan denne farce ikke snart få ende?
annonce