Snak

Mere indhold efter annoncen

Shakhtar i opråb til FIFA: Smid Iran ud af VM!

man 24. okt 11:30

Shakhtar Donetsk har i et statement bedt FIFA om,  at man smider Iran ud af VM, da landet producerer våben til russerne. Læs hele nyheden her
“Den ledige plads skulle så gives til Ukraine, der har bevist, at de er gode nok til at deltage i VM”, okay? Ville jo være meget belejligt for Ukraine, men hvad er det lige for en bevisførelse, der ligger til grund for det…
Tab og vind med samme sind er en tabermentalitet
Der havde været noget mere vægt bag ordene, hvis man havde foreslået Peru eller de forenede arabiske emirater, som jo er de to nærmeste hold til at have misset VM på bekostning af Iran.

At de lige synes Ukraine skal fedte sig foran og stjæle pladsen, er jo bare plat. Hvorfor ikke f.eks. et hold fra Afrika eller Nordamerika udover de allerede nævnte lande som er langt mere oplagte.
Silkeborg IF
Enig.

Jeg var fristet til at give Shakhtar ret, men da jeg læste, at Ukraine så skulle have pladsen, så tabte de sagen på stedet.

Skulle man udelukke Iran skulle det selvfølgelig være det næste land i rækken fra det asiatiske forbund, der skulle med, og havde Shakhtar sagt det, så havde det måske kunne skabe mere debat.
Men USA producere jo våben til stort set alle lande, skal de så også smides ud VM?
Enig, ærgerligt at de nævner Ukraine.

Det ændrer dog ikke på, at Iran bør smides ud, når de aktivt støtter Rusland med kamikazedroner, der beviseligt har slået civile ihjel.

Derudover vil det også kunne lægge ekstra pres på regimet ift. kvindernes frihedskamp.
Men USA producere jo våben til stort set alle lande, skal de så også smides ud VM?


Mon ikke opfordringen skal ses i lyset af, at Rusland faktisk ER blevet smidt ud af både UEFA og FIFA. Det er der ikke andre lande der er.
Silkeborg IF
Ja det runger sgu hult at de selv vil med istedet….
Iran har intet at gøre i VM.. men VM har intet at gøre i Qatar… så.. Ukraine skulle dog tages med og alle hold taberdømmes så Ukraine vinder VM.. Bare for at smide det i ansigtet på russerne.. så er “vm i Qatar” heller ik vigtigere
Det er fuldstændig sindssygt og forkasteligt hvad Rusland har gang i. Jeg har det bare lidt stramt med, at Ukraine mange steder skal sættes op på en piedestal og fremhæves som den flinke dreng i klassen. Før Ruslands hjernedøde invasion var Ukraine blandt de mest korrupte lande i Europa. Det er de formentlig stadig....
Fuldt forståeligt, at de gerne vil have smidt Iran ud. Moralsk er det måske endda den rigtige beslutning, men enten skal pladsen stå tom, eller også må den gå til AFC. Det kan aldrig blive til Ukraine.
Iran har intet at gøre i VM.. men VM har intet at gøre i Qatar… så.. Ukraine skulle dog tages med og alle hold taberdømmes så Ukraine vinder VM.. Bare for at smide det i ansigtet på russerne.. så er “vm i Qatar” heller ik vigtigere


Eller også kunne man se MGP.

Det er tragisk hvad der sker i Ukraine. Men fordi der findes virkelig sindsyge slemme lande derude, som f.eks Rusland, betyder det ikke at Ukraine lige pludselig er blevet renset.

Vi kan da ikke lade et land vinde VM, fordi de ikke er lige så syge i hovedet som i Rusland. Rusland er i en liga for sig, hvad det ankommer.

Vi skal ikke længere tid tilbage end EM i Polen/Ukraine, hvor der var stor debat omkring om daværende udenrigsminister overhovedet skulle tage med til turneringen, pga nazisme på tribunerne i ukraine og fordi at der var medier der var blevet tvangsluket.

DR og Tv2 havde begge dokumentarar for dem der kan huske det op til slutrunden, omkring at der blev heilet på tribunerne.

Begge kanaler har dog fjernet disse i Marts måned.

Pointen er, at vi ikke skal glorificere Ukraine som var det Norge eller Luxemborg, når landet i mange år op til invasionen, har været korrupt, været nummer 1 i sex traffic og lukker medier.

Hvis vi virkelig går op i rettigheder, så lader vi da på ingen måde Ukraine vinde VM. Uanet at Rusland er helt uden for kategori.

Dette er på norsk, da mange danske medier har fjernet deres egne artikler fra dengang. BBC har iøvrigt en dokumentar om problemet.

HVis vi virkelig skal sende et statement, møder vi ikke op.

https://www.nrk.no/sport/fotball/_-skal-ikke-gjenta-seg-under-em-1.8181441
Sønderjyske & Hansa Rostock.
annonce