Snak

Mere indhold efter annoncen

Shaqiri-saksespark fuldendte United-ydmygelse

Skrevet af bold
lør 28. jul 2018
Xherdan Shaqiri scorede på saksespark i sin uofficielle debut for Liverpool, da Jürgen Klopps mandskab besejrede Manchester United med 4-1 i en træningskamp.

Læs hele nyheden her
Skrevet af LFC forever
Vorherre bevares selv i en træningskamp står de gudhjælpne 11 dybt nede på egen halvdel. Gude kommentar fra kommentatoren: ham det nye stjerneskud fra United skulle være go bare synd de aldrig har bolden ?
Skrevet af aldente
Som United mand må jeg sku indrømme at jeg er lidt bekymret. Alle andre tophold forstærker sig markant og spiller sprudlende fodbold, vi derimod, vi spiller som altid ideløst og har åbenbart ingen intentioner om af forstærke os. Ved godt at det blot er en venskabsturning, men det er da ikke fordi at man slikker sig om munden og glæder sig til sæsonen går i gang og vinduet lukker.

Jeg har altid forvaret Mou, men må sige at snoren bliver kortere og kortere. Han udvikler sig ikke specielt meget som træner tydeligvis og så virker det efterhånden som om at spillerne er udtrykke ved at spille under ham. Gad godt at se hvad en træner som Klopp, kunne få ud af spillere som Lingaard, Martial, Shaw, Pog mf. Tror efterhånden at en god træner forstår sig mere på mandskabspleje fremfor taktisk snilde.
Skrevet af LFC forever
Jeg kan ikke være mere enig med dig 131700 United spiller kedelig og total uden gnist. Jeg er sikker på at en spiller som Martial ville være en stjerne spiller hos Klopp
Skrevet af IndMedMourinho
Jeg er helt enig med Mourinho. Dommeren troede helt sikkert det var en baseball kamp, og klart spillerne ikke kunne forstå ham når han er amerikansk.

Og jeg synes også det er synd for Sanchez han har alle de elendige spillere omkring sig.

Og jeg er helt enig med Mourinho i at atmosfæren var god, men jeg ville godt nok heller ikke betale for at se sådan en kamp.
Glory glory Man United
Skrevet af Helium
Enig i at United ikke så gode ud, men de var jo spækket med reserver i en ligegyldig kamp. Synes det er svært at stille sig kritisk overfor et hold der sluttede anden bedst sidste sæson. At Mourinho så måske ikke har fået det optimale ud af sine spillere kan altid diskuteres. Liverpool så til gengæld skræmmende ud. Bevares de havde også mange reserver med og det er svært at bedømme det store i disse kampe, men det er mere deres koncept som ikke kun gennemsyrer A-spillerne, men hele truppen. Selv de unge gutter der kommer ind spiller i højt tempo, flytter bolden utrolig hurtigt og presser højt på banen. Der er en rød tråd i den måde Klopp gerne vil arbejde på, og det er vildt at se hele truppen være så indforstået med konceptet. Stor kredit til Klopp. Camacho skal ikke have mange flere kampe før han slår både Trent og Clyne af holdet. Derudover ligner Shaqiri til 13mil pund som noget af et scoop.
[i]“After many years in which the world has afforded me many experiences, what I know most surely in the long run about morality and obligations, I owe to football”[/i]. - Albert Camus.
Skrevet af Goldie
Udover det håbløst defensive spil, manglen på ambitioner i udviklingen af de unge (hvad vil de ikke tænke, når Mourinho omtaler dem sådan?) og ja, det evige offersyndrom hos træneren, så er det mest bekymrende for en United-fan idag vel, at man er verdens største klub. Det har man været længe, målt på fans og kommerciel værdi. Men det kan man ikke blive ved med at være på den måde. Der er ingen begejstring, man spiller ikke fed fodbold, og når træneren så fornærmer og nedgøre andre som chef, så kan der ikke være mange børn, der af egen drift vælger at holde med dem.. Jeg er Liverpool-fan, og jeg er næsten derhenne, hvor jeg har ondt af de United-fans, jeg kender... Men kun næsten.
Der kommer altid endnu en Liverpoolkamp med tilhørende potentielt hjerteanfald. Liverpool og AaB
Skrevet af haraltidret
Man skal altid passe på med at lægge for meget vægt på resultaterne og præstationerne i træningskampe. Men mht Mourinho synes jeg generelt at hans United hold spiller med håndbremsen trukket. Det kan man måske leve med hvis bare holdet vinder trofæer. Men når United spiller Mourinhobold og intet vinder, så forsvinder tålmodigheden meget hurtigt.
Skrevet af IrakiskBlaugrana
McTominay er ikke engang god nok til League Two. Hold nu op hvor er han ringe! Spiller hele tiden bolden tilbage, og bidrager med intet som helst. United fans hyper altid deres "talenter" op.
Visca Barça y Visca Catalunya!
Skrevet af KnoldSparkeren
"Klart spillerne ikke kunne forstå ham når han er amerikansk"

Måske er det mig der forstår det du skriver forkert, men jeg tror de fleste af spillerne kan forstå dommerens engelsk, selvom det er med amerikansk accent :-)

God preseason kamp for Liverpool, og godt at give mange af de unge nogle minutter for begge klubber. Jeg havde glædet mig til at se Jones for Liverpool, desværre var han ikke med i så meget og fik ikke så lang spilletid. For United havde jeg glædet mig til at se Chong, han fik desværre heller ikke så meget spilletid. I de få andre kampe jeg har set ham i for United har han været virkelig god, med en ekstrem speed, fin fysik og god mand mod mand - er der nogle United-fans der ved hvorfor han kun fik +-30 min? Synes han bliver spændende at følge.

Der bliver snakket meget om unge spillere i den her kamp, både af Mourinho og fans, men hvad jeg har kunne læse var gns. alderen faktisk 26 for United og 25 for Liverpool. Så det var ikke kun mælketænder. Jeg kunne godt tænke mig, at se United spille noget mere offensivt. Det er synd der er så mange gode spillere der skal gå tabt i den defensive spillestil. Jeg tror det ville løfte holdet meget, og når nu det er en træningskamp, så måtte man da gerne udfolde sig lige og prøve andre spillestile af.
Skrevet af hfn
Gab for et hold, flot af Liverpool
FC Bayern
Skrevet af Lars Mexico
Hvor er jeg glad for ikke at være Man U. fan - det er svært at finde værre pindsvinefodbold
#Fairplay - Hader film Favoritklubber: OB, Liverpool, Bayern Munchen
Skrevet af DerErKunEnKlubPåAmar
Lad dog vær med at fodre en trold som indmedmou ... tydeligt han hører til på Nationen
www.bold.dk
Skrevet af Tha_BinGo
Godt at høre ´Lars Mexico´. Håber du er okay.
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Skrevet af Hasse1983
Er det seriøst der materiale Mourinho har til rådighed her i opstarten, eller vælger han at spare nogle af de spillere som er hjemme fra ferie efter endt VM?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af tue69
De fleste hold har sparet VM spillerne og Uniteds stamme er trods alt spillere det klarede sig godt ved VM.

Fin kamp af Pool og lækkert indhop af Shaqiri. Det er altid dejligt at slå United men lur mig om ikke denne kamp er glemt om et par uger når sæsonen går i gang.
Skrevet af T-United
Hvis man laver en liste over VM-spillere, der ikke var i kamp for de to hold i nat, er det jo tydeligt, at United er langt hårdere ramt end Liverpool. Fint at Liverpool er glade for sejren, men Lukaku, Pogba, de Gea, Rashford, Jones, Young, Lingaard, Fellaini, Lindelof, Matic lyder altså af mere end Arnold, Henderson, Lovren, Firmino, Becker og derudover er der jo altså Martial, Valencia,, Smalling og Shaw, der heller ikke var med, hvor Liverpool manglede Keita og Matip. United manglede altså 14 spillere og Liverpool syv + Ox som er ude for sæsonen.

Man bliver nødt til at se kampen og resultatet i den kontekst, den er spillet. Husk på at United fik fire point i de indbyrdes opgør i PL sidste sæson og sluttede over Liverpool.
Skrevet af KloppMania
Helt fint at du prøver at forsvare United´s tab i en venskabskamp, jeg tror dog det mest deprimerende for en United-fan, udover Mourinho´s opførsel, må være at man vælger at parkere bussen i en venskabskamp foran tusindvis af klubbens fans i et andet land.
Skrevet af FalconLFC
Bevares, begge hold mangler mange stamspillere og får spillere tilbage, som afgjort vil være forstærkninger. United flest, ingen tvivl om det.

Når det er sagt, så er det for mig komplet uforståeligt, at Mourinho ikke vil spille fodbold, selvom der er over 100.000 på tilskuerpladserne. Det er trist, men forventeligt.

Hans udtalelser efter kampen gør ham bestemt heller ikke ære, men det er jo også 3. sæson...

Skrevet af T-United
Synes det er en ekstremt hård kritik af Mourinho... hvad i alverden skal han gøre. Han havde vel sammenlagt fem PL-spillere til rådighed og møder en startformation, Klopp kunne have valgt til en PL-kamp... på nær et par stykker måske. Og fra bænken havde Klopp også masser af muligheder, hvor Mous eneste reelle mulighed var Fred, der lige er kommet til truppen fra ferie efter VM.

Skal han lade holdet slagte 10-2 for bare at spille mere med? Det er jo latterligt at kritisere ham for at spille defensivt.
Skrevet af xjooosx
Cirkus United
annonce
0