Snak

Mere indhold efter annoncen

Shaw: Føltes som at hele verden var imod os

tir 27. sep 05:39

Luke Shaw er stolt over måden, som England rejste sig mod Tyskland. Det havde været let at give op i den situation, siger backen.Læs hele nyheden her
Man må sige at baseret på kommentarsporet igår er det synspunkt ikke helt forkert. Spørgsmålet er om det også havde været sådan hvis de ikke havde slået os i semifinalen... Det kan godt være en fejlanalyse og jeg kan tage fejl, men det var som om at folk var mere "venligsindet" overfor England før den kamp.
Man må sige at baseret på kommentarsporet igår er det synspunkt ikke helt forkert. Spørgsmålet er om det også havde været sådan hvis de ikke havde slået os i semifinalen... Det kan godt være en fejlanalyse og jeg kan tage fejl, men det var som om at folk var mere "venligsindet" overfor England før den kamp.


Mange lande tabte sympati for England under slutrunden. Det skyldes i mine øjne flere ting.
1. De spiller defensivt kedelig fodbold- irriterende at se på, specielt når de har så mange gode offensive spillere.
2. Diver Sterling!
3. Deres fans! De videoer der kom frem med diverse overfald.

Der er sikkert også flere årsager. Men, der er vel en grund til, at nærmest alle i europa holdte med Italien i finalen.
-Udelukkelse af danske fans til semifinalen
- Kæmpe buen under vores nationalmelodi
- Vold, slåskampe under EM
- Diver sterling, usympatiske under hele kampen
- Defensiv og hammer kedeligt hold..

Så ja hele verden har mistet respekten for England. Og lad dem ryge ud på røv og albuer til VM.. Kun sådan nogle danske tosser som holder med England, Generelt er England et usympatisk og mærkeligt folkefærd..
Alt den salt. Jeg begynder at holde mere og mere med England, efter Danmark selvfølgelig 🇩🇰🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Manchester United siden 92, GF siden 96.
@Et tu, Brute?

Ved sgu ikke om folk var mere venligt sindede overfor England inden den kamp - de engelske fans har i hvert fald spenderet de seneste mange årtier på at gøre sig særdeles upopulære til nærmest samtlige slutrunder. Sidste sommer var ingen undtagelse.

Dog synes jeg at harmen over at Sterling faldt lidt let er ganske overdreven. Jeg kan langt bedre følge kritikken af at Southgate spiller noget dødkedelig kryster-bold, på trods af at have et væld af offensive muligheder på hånden.
Jeg har altid haft England som nr. 2 når DK var ude.

Det er ikke tilfældet mere. Det handler ikke om deres spillestil, men om deres fans som var mega usympatiske under EM.
- Buhede under nationalmelodier
- Hånede to børn under kampen mod Tyskland
- Film og general usympatisk indgang til spillet.
- Første gang jeg har holdt med Italien i en finale

Det var en klam omgang at læse om de håbløse typer sidste sommer
AGF og kun AGF!! KSDH!!
Så ja hele verden har mistet respekten for EnglandAhhh ja, hele verden eller bare en flok forsmåede danskere med ufatteligt ondt i røven.


Prøv at se hvordan fodboldfans generelt opfører sig, danske fodboldfans der flår trøjer af børn, rejser til Tyskland for at slås uagtet at deres eget hold ikke engang skal spille. Frankrig hvor flere tusinde fans stormer stadion og tæver familier. Kom nu videre og tør øjnene snart. Det er fandme pinligt som i kan blive ved med at græde.
@Juniorx, kan ikke være mere enig.
@Landsholdet899

Diver sterling, usympatiske under hele kampen


Jeg formoder at du også har et meget anstreng forhold til AC, fra det danske landshold? eller var det okay at han kastede sig som en lille kælling :) ?

Kæmpe buen under vores nationalmelodi


Nuuuuurgh lille ven dog :( blev der buhet af, "der er et YNKELIGT land" ? VI HAR GJORT DET FUCKING SAMME I ÅREVIS INDE I PARKEN!!! FØRSTE GANG JEG OPLEVEDE DET VAR TIL EN FUCKING LIGEGYLDIG VENSKABSKAMP MOD TJEKKIET!!! OG DET ER VEL VED AT VÆRE SNART 10 ÅR SIDEN!!! FÅ NU HOVEDET UD AF RØVEN!

Første kommentar ramte den nu egentlig meget godt, det skyldes hos langt de fleste blot det typisk danske med at have så fandens ondt i røven, når vi begynder at tude over fans og det at der bliver piftet af vores nationalmelodi, men blot lukker øjnene for at vi har gjort det samme så fandens længe, og det at vi har langt større problemer med fans til dansk fodbold, og egentlig også tydeligt i hver eneste tråd herinde viser at vi er pisse ligeglade med de massive problemer vi ser hos nationer som eksempelvis Tyskland og Frankrig, der jo er langt værre end de tilstande man finder i det engelske, så har folk altså ikke lige så travlt med at fordømme det ;)

Det var en klam omgang at læse om de håbløse typer sidste sommer


Du skriver det selv, præcis det jeg har sagt at jeg brækker mig over herhjemme, AT LÆSE ! vi kan forhelvede ikke danne os et overblik af en hel befolkning ud fra overskrifter i formiddagsaviserne
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
de engelske fans har i hvert fald spenderet de seneste mange årtier på at gøre sig særdeles upopulære til nærmest samtlige slutrunder.

Udover sidste års mærkværdige opførsel, hvad kan du så nævne af eksempler?
Y. N. W. A. #JFT97
annonce