Snak

Mere indhold efter annoncen

Shaw: Føltes som at hele verden var imod os

Skrevet af bold
tir 27. sep 05:39

Luke Shaw er stolt over måden, som England rejste sig mod Tyskland. Det havde været let at give op i den situation, siger backen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Et tu, Brute?
Man må sige at baseret på kommentarsporet igår er det synspunkt ikke helt forkert. Spørgsmålet er om det også havde været sådan hvis de ikke havde slået os i semifinalen... Det kan godt være en fejlanalyse og jeg kan tage fejl, men det var som om at folk var mere "venligsindet" overfor England før den kamp.
Skrevet af Ville bliv vild !
Man må sige at baseret på kommentarsporet igår er det synspunkt ikke helt forkert. Spørgsmålet er om det også havde været sådan hvis de ikke havde slået os i semifinalen... Det kan godt være en fejlanalyse og jeg kan tage fejl, men det var som om at folk var mere "venligsindet" overfor England før den kamp.


Mange lande tabte sympati for England under slutrunden. Det skyldes i mine øjne flere ting.
1. De spiller defensivt kedelig fodbold- irriterende at se på, specielt når de har så mange gode offensive spillere.
2. Diver Sterling!
3. Deres fans! De videoer der kom frem med diverse overfald.

Der er sikkert også flere årsager. Men, der er vel en grund til, at nærmest alle i europa holdte med Italien i finalen.
Skrevet af Landsholdet899
-Udelukkelse af danske fans til semifinalen
- Kæmpe buen under vores nationalmelodi
- Vold, slåskampe under EM
- Diver sterling, usympatiske under hele kampen
- Defensiv og hammer kedeligt hold..

Så ja hele verden har mistet respekten for England. Og lad dem ryge ud på røv og albuer til VM.. Kun sådan nogle danske tosser som holder med England, Generelt er England et usympatisk og mærkeligt folkefærd..
Skrevet af TheUnitedWay
Alt den salt. Jeg begynder at holde mere og mere med England, efter Danmark selvfølgelig 🇩🇰🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Roscoe
@Et tu, Brute?

Ved sgu ikke om folk var mere venligt sindede overfor England inden den kamp - de engelske fans har i hvert fald spenderet de seneste mange årtier på at gøre sig særdeles upopulære til nærmest samtlige slutrunder. Sidste sommer var ingen undtagelse.

Dog synes jeg at harmen over at Sterling faldt lidt let er ganske overdreven. Jeg kan langt bedre følge kritikken af at Southgate spiller noget dødkedelig kryster-bold, på trods af at have et væld af offensive muligheder på hånden.
Skrevet af Juniorx
Jeg har altid haft England som nr. 2 når DK var ude.

Det er ikke tilfældet mere. Det handler ikke om deres spillestil, men om deres fans som var mega usympatiske under EM.
- Buhede under nationalmelodier
- Hånede to børn under kampen mod Tyskland
- Film og general usympatisk indgang til spillet.
- Første gang jeg har holdt med Italien i en finale

Det var en klam omgang at læse om de håbløse typer sidste sommer
Skrevet af BryanFury
Så ja hele verden har mistet respekten for EnglandAhhh ja, hele verden eller bare en flok forsmåede danskere med ufatteligt ondt i røven.


Prøv at se hvordan fodboldfans generelt opfører sig, danske fodboldfans der flår trøjer af børn, rejser til Tyskland for at slås uagtet at deres eget hold ikke engang skal spille. Frankrig hvor flere tusinde fans stormer stadion og tæver familier. Kom nu videre og tør øjnene snart. Det er fandme pinligt som i kan blive ved med at græde.
Skrevet af Linjedommeren
@Juniorx, kan ikke være mere enig.
Skrevet af Hammers4ever
@Landsholdet899

Diver sterling, usympatiske under hele kampen


Jeg formoder at du også har et meget anstreng forhold til AC, fra det danske landshold? eller var det okay at han kastede sig som en lille kælling :) ?

Kæmpe buen under vores nationalmelodi


Nuuuuurgh lille ven dog :( blev der buhet af, "der er et YNKELIGT land" ? VI HAR GJORT DET FUCKING SAMME I ÅREVIS INDE I PARKEN!!! FØRSTE GANG JEG OPLEVEDE DET VAR TIL EN FUCKING LIGEGYLDIG VENSKABSKAMP MOD TJEKKIET!!! OG DET ER VEL VED AT VÆRE SNART 10 ÅR SIDEN!!! FÅ NU HOVEDET UD AF RØVEN!

Første kommentar ramte den nu egentlig meget godt, det skyldes hos langt de fleste blot det typisk danske med at have så fandens ondt i røven, når vi begynder at tude over fans og det at der bliver piftet af vores nationalmelodi, men blot lukker øjnene for at vi har gjort det samme så fandens længe, og det at vi har langt større problemer med fans til dansk fodbold, og egentlig også tydeligt i hver eneste tråd herinde viser at vi er pisse ligeglade med de massive problemer vi ser hos nationer som eksempelvis Tyskland og Frankrig, der jo er langt værre end de tilstande man finder i det engelske, så har folk altså ikke lige så travlt med at fordømme det ;)

Det var en klam omgang at læse om de håbløse typer sidste sommer


Du skriver det selv, præcis det jeg har sagt at jeg brækker mig over herhjemme, AT LÆSE ! vi kan forhelvede ikke danne os et overblik af en hel befolkning ud fra overskrifter i formiddagsaviserne
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af D.B.R. ©
de engelske fans har i hvert fald spenderet de seneste mange årtier på at gøre sig særdeles upopulære til nærmest samtlige slutrunder.

Udover sidste års mærkværdige opførsel, hvad kan du så nævne af eksempler?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af puting kuneho
For mig handler det om Sterlings dive sidste sommer, og laserpen imod Schmeichel.


Skrevet af Hammers4ever
@puting kuneho

Straffesparket var tyndt ja, men det var det frispark vi scorede på også hvor at AC, kaster sig meget let til jorden

Og den laserpen mod Schmeichel? Ja bevares det var latterligt, men nu er der tale om enkelt eller et par meget få idioter der, ud af et stadion med en kapacitet på 90.000

Det virker da slet ikke ynkeligt :)
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af Roscoe
@D.B.R.

https://www.google.com/search?q=england+football+fans+abroad&oq=&aqs=chrome.0.35i39i362l4j46i39i362j35i39i362l2j46i39i362l2j46i39i175i199i362j46i39i362j35i39i362l4.-1j0j7&client=ms-android-oneplus-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

En google-søgning kan give en et indtryk af hvad andre nationer synes om de engelske fans i forbindelse med udebanekampe.
Det skal lige siges at jeg personligt ikke har noget udestående med hverken England eller deres fans og at jeg faktisk tror på at en stor del af de forudindtagede holdninger i andre nationer til en vis grad bunder i hændelser der har fundet sted tilbage i 80´erne...
Skrevet af Landsholdet899
I var nemlig så ynkelige at jeres regering ikke tillod danske fans at rejse til London.
Og jaa i vandt igennem alle jeres usympatiske og ulære træk fra spillere og fans, men i vandt heldgivis ikke EM. Og nej i vinder heller ikke VM for i et pis hold
Skrevet af D.B.R. ©
I var nemlig så ynkelige at jeres regering ikke tillod danske fans at rejse til London.
Og jaa i vandt igennem alle jeres usympatiske og ulære træk fra spillere og fans, men i vandt heldgivis ikke EM. Og nej i vinder heller ikke VM for i et pis hold


Hvis du gerne vil have dem til at forstå dine skriblerier bør du nok forfatte det på engelsk, hvis det da ikke er for meget at forlange.

Men jeg tvivler på, at de læser med herinde dem du henvender dig til.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af D.B.R. ©
@ Roscoe

Det tror jeg du har helt ret i. Altså at meget af biasen imod engelske fans stammer fra hooliganismen tilbage i 80´erne.

At der stadig er problemer i mindre eller større omfang i forbindelse med udekampe tror jeg ikke overrasker mange. Det er der jo også blandt andre landes fangrupperinger.

I fx Frankrig eksploderede problemerne flere gang i sidste sæson.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hammers4ever
@Landsholdet899

For det første er jeg dansker, så pak du bare dit jammerlige fis sammen :) du lyder ekstremt ynkelig og som en sørgelig lille eksistens

Og er vi nu tilbage til det med at vi ikke forstår at der var en pandemi? ikke at vi skal til at diskutere om det var nødvendigt at lukke ned eller ej, for der respektere jeg langt de fleste holdninger så længe man ikke er i den lejr der mener at hele verden skal være et stort anarki, men nu var det sådan at der nu engang grundet pandemien var nogle regler for karantæne, og vi dermed må forstå at det desværre ramte os på det tidspunkt, der var ikke en skjult agenda fra regeringen om at ramme præcis Danmark, og FA, havde heller ikke en finger med i spillet på det punkt

Var der ikke også noget med at vi var lige så ynkelige, da Rusland, gæstede Danmark inde i parken? der var også noget med vores indrejseregler der, men vi er måske ude i præcis det jeg har prøvet at pointere for dig, altså det med at det jo åbenbart er noget helt andet når det er "os"

Og må jeg fremover anbefale at give et svar på det du bliver spurgt om? fremfor at din respons bliver noget helt tredje? du kan selvfølgelig også fortsætte som du gør nu, og der vil vente dig en spændende fremtid inde på Christiansborg :)

Jeg vil stadig meget gerne have et svar? Er det okay at, Andreas Christensen, vælger at dive på den måde som første til danskernes scoring? og er det noget andet når vi pifter af andre nationers nationalmelodi? jeg mener selv at det er ekstremt mangel på klasse uanset hvem det er, men det virker til at du er af en helt anden opfattelse?

Hvis du fortsætter med at have så konstant ondt i røven, vil jeg anbefale et besøg hos lægen, da de gener burde være aftaget over et år efter :) og det kan da på ingen måde være behageligt

Det er typer som dig, der gør at jeg så inderligt håber at vi bliver sendt hjem på røv og albuer, meget hurtigt nede i Qatar.... Det hysteri efter at vi fortjent tabte i semifinalen står stadig på over et år efter, det er ikke til at holde ud
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af EisernUnion!
Hold nu op. Til EM dykkede kane og sterling konstant. Det har ellers altid været noget englænderne flittigt har anklaget andre for. Laserpen på et straffespark er sku svært at forsvare. England burde have haft den finale frataget sig da man ved kampen mod Danmark fint viste at man hverken er i stand til, eller villig til, at kontrollere egne fans. At danskere ikke måtte rejse ind er jo så de konservatives forsøg på at skabe sportslig fordel igennem politik. Have your brexit and eat it too!
Skrevet af D.B.R. ©
England vandt helt fortjent den semifinale, uanset laserpen osv.

Hvis man vitterligt er forarget over laserpennen skulle man prøve at se hvad der skete i kampen mellem Senegal og Egypten. Det var helt ekstremt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hammers4ever
@EisernUnion!

Længe siden og du har bestemt ikke været savnet

Hvis du evner at smide dine tyske briller i blot to sekunder, ja jeg ved godt at er ekstremt meget at forlange, men prøv nu forhelvede bare lige :)

Hvor ser at du jeg forsvarer den laserpen? jeg nævner faktisk at det er latterligt, men det er jo forhelvede ikke 90.000 der står og peger med den

Og igen er det åbenbart for svært at forstå, men jeg vil også gerne have et svar fra dig? Var det anderledes da det var nærmest umuligt for Russerne at gæste Danmark og Parken? Eller skulle Pandemien lige tage og forsvinde bare et par dage for danskernes skyld?

Brexit er der nu mange der nyder godt af, man kunne jo drømme om at vi kunne tage samme vej :) jeg ved godt at det vil betyde at Tyskerne ikke længere har noget at skulle have sagt herhjemme, og det ville da faktisk være ret så skønt

Men igen, du har tidligere i dag sammenlignet det at sende en nazi hilsen, med at overfalde uskyldige mennesker... Så lige med dig, der har jeg altså på forhånd givet helt op, du lukker altid øjnene for de massive problemer der er nede i Tyskland

@D.B.R. ©

Du kan lige så godt give op på det punkt her, jeg har forgæves forsøgt i et år, men det er desværre sådan at løgnen er blevet fortalt tilpas mange gange til at er blevet sandheden herhjemme, alene det med at vi blev snydt for en plads i finalen???? Kampen stod stadig 1-1 på det tidspunkt, så vi er aldrig blevet snydt for en plads i finalen, vi fik et af de tyndere straffespark dømt mod os, i en kamp hvor vi blev spillet ud på røv og albuer, og det til sidst brændte mere og mere på et mod et dansk hold der var helt færdige

Men herhjemme er historien ofte sådan at vi spillede englænderne ud på røv og albuer i egen hule, boldbesiddelsen var 80-20 i vores favør og skudstatistikken blev vundet med 63-1, og det var dommeren, den engelske regering, FA og UEFA, der stod i vejen for vores vej til finalen da vi var ofre for et komplot..... Overdrivelse fremmer naturligvis forståelsen her
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
annonce
0