Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
@ Hammers4ever

Ja, jeg kan godt fornemme at det er op ad bakke.

Straffet var måske nok i den tynde ende, men det bliver også dømt på et tidspunkt, hvor Danmark var på hælene, og vel næppe havde haft en chance på mål siden scoringen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Roscoe
@Hammers4ever

Nu er jeg også af den holdning at Englands sejr var ganske fortjent og at det trods alt ikke var justitsmord at Sterling fik straffe, men det er alligevel på en eller anden måde påfaldende hvor højt du går op i at alle andre også ser det på samme måde...
Skrevet af raNdOMiNAtoR
- Buhede under nationalmelodier
- Hånede to børn under kampen mod Tyskland
- Film og general usympatisk indgang til spillet.
- Første gang jeg har holdt med Italien i en finale

Så sandt som det er skrevet, selvom der er mere at tilføje. De mange danskere, kvinder og børn, der efter kampen blev spyttet på og angrebet i busser, i toge, på gaden i og omkring stadion.

Det er svært at forestille sig, at UK får tildelt EM i 2028 med den opførsel, deres fans har haft gennem årtier.
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Men, der er vel en grund til, at nærmest alle i europa holdte med Italien i finalen.

Selvfølgelig, der var mange årsager til det. Jeg fejrede personligt sejren med en pizza fra en italiensk restaurant dagen efter, den var ekstra go´.
Skrevet af TheUnitedWay
Meget sjovt alt det had til engelske fans, hvad med De Danske Rødder, som indtil for nylig var "stemningsskabende" på tribunerne og uden for stadion? Alle lande har fjolser som ødelægger den gode stemning, men det kan man ikke klandre det engelske landshold. Det var et tyndt straffespark til Sterling, men kom nu videre. England var samlet set bedst i den kamp, og det var ikke ufortjent at de kom i finalen.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af raNdOMiNAtoR
I England er der bare en klar og betydelig overvægt af disse ´fans´.

Nej, det var ikke bare tyndt. Det var ikke-eksisterende. Der er ikke noget, der hedder fortjent eller ufortjent i fodbold. Det hold, der scorer flest mål, fortjener at vinde. Det ærgerlige i omtalte kamp, er, at dommeren påvirkede resultatet. Det er fløjtende ligegyldigt, om England så brændte syv friløbere i løbet af kampen. Ingen kan bruge det til noget - udover dem, der forsøger at bortforklare dommerens kampafgørende fejl og Sterling´s film.

Danmark havde alle muligheder for at vinde på straffesparkskonkurrence.
Skrevet af D.B.R. ©
Danmark havde alle muligheder for at vinde på straffesparkskonkurrence.

Ja, hvis de havde udlignet til 2-2, men de var jo ikke i nærheden af at score mere end det ene mål.

Det lå i kortene, at England ville vinde, når DK på den måde blev udspillet.

I England er der bare en klar og betydelig overvægt af disse ´fans´.

Er det noget du kan dokumentere, eller gætter du bare?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hammers4ever
@D.B.R. ©

Lige præcis, du har helt ret i alt hvad du siger :)

Lige brugeren her skal du bare give op på, han har i hver eneste tråd travlt med at snakke engelsk fodbold og deres fans ned, og har konstant travlt med at fortælle om alle de danske sofa kartofler der ser Premier league, men vi må forstå at han virkelig selv har fingeren på pulsen med en liga han ellers er fløjtende ligeglad med

Man skal vidst være både blind og døv, for ikke at have opfanget at problemerne i lande som Tyskland og Frankrig er langt større med ultras bevægelsen, og for den sags skyld også er blevet det herhjemme, specielt koncentreret om de to københavner hold i superligaen, betjente der er nødsaget til at trække tjenestepistolen, folk der kaster med fyldte dåseøl efter stewards og så meget andet
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
annonce
0