Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pallekanin
Jeg kan sige det, fordi jeg baserer min udtalelse på réel fodboldviden. De fleste ved at statistik kan blænde. Desuden er det forkert, at sammenligne to spillere der har vidt forskellige roller på deres hold.
Hvis man har set hvordan Sterling spiller, så kan han nemt starte for England, det behøves ikke vises i statistikken.
Vejle Boldklub Liverpool FC
Skrevet af Toon Toon!
@robert

Der er bare ikke meget fodboldviden i at skrive, at Sterling er med på en badebillet, når virkeligheden er, at han formentligt starter inde for dem. Så er det bare dumt skrevet.

Eller også aner du ikke hvad det betyder at være med på en badebillet, det ku selvfølgelig også være en mulighed.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Mr. Spock
jeg undrer mig over at Flanagan er på standby i stedet for Gibbs.


Giver ellers fint mening.
- Højrebacken er meget svagere besat, hvorfor det giver mening at have en højreback som standby, hvis det står mellem Gibbs og Flanagan
- Flanagan kan til nøds tage begge sider (har i hvert fald gjort det i Pool), Gibbs er kun venstreback
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Thiagol
Ser kun en overraskelse. Det er John Stones som standbyspiller. Men det er nok mest fordi jeg knap har set ham spille, så vidt jeg lige kan se har han kun spillet Premier League efter nytår.

Er han et supertalent som der bare ikke har været larm omkring?
Skrevet af Mr. Spock
Stones gjorde det fremragende som vikar for Jagielka i Everton.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Dannyvilla91
jeg fatter heller ikke lige hvorfor folk er så hyppet omkring Gibbs.. De har jo ikke brug for flere venstre backs..

Fatter heller ikke smalling.. Han kan selvfølgelig dække flere positioner, men synes på ingen måde, at manden er berettiget en plads.

Kan tildels godt forstå, at Carrick har fået en standby (ikke fordi han har gjort det godt, men i mangel på bedre - og England er yderst presset hvis Gerrard går i stykker).. MEN jeg fatter ikke Cleverly..

Og Lampard må være taget med pga. rutine..!
YNWA
Skrevet af bakki
Kan heller ikke se hvem andre end Smalling der skulle udtages, ja han er pivringe på højre back men har faktisk gjort det hæderligt de kampe han har fået i midterforsvaret. Han har været langt bedre spillende end både Vidic, Rio og Jones. Jones er nok fordi han aldrig er fundet ind i en rytme ved at spille fast.
Jeg er United fan, og naturligvis skal Sterling være fast inventar i truppen, og vel også få nogle kampe. Savner dog et par spillere, men det er jo desværre pga skader; Walker og Walcott ville jeg gerne have set. Derudover kunne Carroll også have gjort en forskel, ligesom Carrick også kunne være med. Men der er jo selvfølgelig ikke plads til alle så truppen er egentlig fin nok. Synes dog Lampard synger på absolut sidste vers
Skrevet af WulfgarDK
"Jeg nævner ikke et pip om, at de ikke har fortjent det. Når jeg skriver badebillet, mener jeg at Lampard er med for at bidrage med rutine og Sterling er med for at lære, lige ligesom Shaw. "

Shaw fortjener det, men Sterling er med på en badebillet. Jeg er ikke fornærmet over at du mener Sterling er med på en badebillet, selvom jeg har svært ved at se hvem han skulle være reserve for?, men hvorfor skriver du så ikke også at Shaw og Barkley er med på badebilletter, fordi med mindre Baines bliver skadet er der ca. 0% chance for at Shaw får nogen spilletid ved det VM.
Lampard giver mere mening end Barkley i mine øjne, da Hodgson ikke ligefrem er kendt for at tage chancer med unge spillere og Lampards rutine er vigtig at have med.
Summa Summarum, Barkley og Shaw er med på badebilletter, er vi enige?
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af Dannyvilla91
@bakki:
Hvis du mener at Smalling er piv dårlig på højre back, så kan jeg ikke se hvordan man kan forsvare at have ham med på holdet..
YNWA
Skrevet af Slettet(461354221212)
En stærk trup, som der godt kunne komme en stærk start 11´er ud af.
En Sturridge på toppen, flankeret af hængende angribere i Rooney og Sterling i hver deres side, men en Llallana som offensiv midt med en Wilshere og Gerrard som central midt.
Der er bestemt også andre muligheder, men den ser umiddelbart spændende ud:

--------------Hart---------------
Johnson--Cahill--Jagielka--Baines
---------Wilshere--Gerrard-------
-------------Lallana-------------
-----Sterling----------Rooney----
-------------Sturridge-----------

Det er ikke et helt uskarpt hold, med gode reserver/alternativer, hvis de ellers kan få det til at køre, hvilket er ved at være mange år siden, de sidst har formået det, og jeg tvivler lidt på, at Hodgson er manden til at vende det.
Skrevet af Slettet(231444192811)
@Ignorado

Jeg har intet i mod Sterling eller Liverpool, jovist han har spillet fint, men så er han heller ikke bedre. Hvordan man kan sige, at han bliver VM´s store overraskelse/darling kan jeg kun grine af.

Han mangler stadig en masse i hans spil, men England har vel bare ikke andre alternativer.
Spurs
Skrevet af La Masia
Utroligt at Welbeck er udtaget, han har været så piv ringe i den her sæson!!

England går ikke videre!!!

Uden tvivl Uruguay bliver nummer 1.
Itlalien napper heldigt andenpladsen
Barcelona siden 1998. Fiorentina siden 2007. Benfica siden 2008.
Skrevet af Cookie Dude
Jeg nævner ikke et pip om, at de ikke har fortjent det. Når jeg skriver badebillet, mener jeg at Lampard er med for at bidrage med rutine og Sterling er med for at lære, lige ligesom Shaw. Det er de færreste 18-19 årige, der har en direkte indflydelse på en VM-slutrunde, ligesom jeg heller ikke forventer at Lampard får det.


Nu må du lige blive enig med dig selv. I første indlæg skriver du:Så fedt og fortjent at Shaw og Barkley er med. Lampard og Sterling må være kommet med på badebillet og nu skriver du så: Jeg nævner ikke et pip om, at de ikke har fortjent det? Du kan ikke selv se det dumme i det?

Jeg kan sige det, fordi jeg baserer min udtalelse på réel fodboldviden. De fleste ved at statistik kan blænde. Desuden er det forkert, at sammenligne to spillere der har vidt forskellige roller på deres hold.


Hvad er det du kan sige kva. din fantastiske fodboldviden? At Barkley har forjent det, mens Sterling er med på en badebillet pga. sin alder, mens Barkley er nogenlunde lige så gammel, som Sterling og nok har samme udsigter til en plads i startopstillingen som Sterling? (Sterlings chancer for at starte inde, er nok endda større end Barkleys) Du tåger jo rundt.

En fanfraktion har det med at overvurdere Sterling, andre har det med at undervurdere ham. Der er ingen grund til at blive så fornærmet over det.


Der er skam heller ingen der bliver fornærmet - der er dog heldigvis et par stykker der påpeger at dit indlæg ikke giver ret meget mening og er ret selvmodsigende. Tag det til dig i stedet for at gå i forsvarsposition. Det vil klæde dig.
Y.N.W.A.
Skrevet af MBK
Roy H. kunne formentlig ikke have udtaget andre, men det er godt nok den sløjeste engelske trup nogensinde. De kan vel ikke engang betragtes som en outsider til trofæet.
Husk at drikke vand!
Skrevet af Optøjer rules
VM finalen:

England-Brasilien 2-1

:)
Skrevet af Toon Toon!
Enig MBK, det er på ingen måde imponerende. Få lyspunkter i Barkley, Sterling og Sturridge, men en virkelig sløv defensiv. England er nærmest blevet middelmådige.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af GunnerSoren
Det virker noget underligt ikke at have en oplagt reserve på 6´er-positionen. Hodgson må have ekstremt meget tillid til, at Gerrard kan holder niveau og undgår skader.

Gareth Barry har været fremragende i denne sæson, hvorfor jeg godt kunne have set ham som Gerrard-reserve.
Skrevet af dannadk
Den svageste trup længe. Det må i lige uddybe, for jeg synes faktisk det er den stærkeste længe.

Joe Hart har stået godt på det seneste og må betegnes som en dygtig målmand.

Forsvaret består af spillere fra Everton og Chelsea som har været blandt de bedste hold defensivt. Cahill og Jagielka er meget stabile og med Baines har man fået en elegant og offensiv back, der kan score på frispark og levere assists. Højrebacken er mere usikker, men Johnson er jo ikke en dårlig spiller. Ydermere tror jeg at Smalling kan få succes, hvis han spiller centralt. Han har ikke gjort det godt for Man Utd, men han er stadig en spændende spiller.

På midtet er der rutinerede spillere som Gerrard og Lampard. De suppleres med masser af dynamik og fart fra unge spillere som Barkley, Oxlaide, Sterling m.fl. Disse spillere har et teknisk niveau, der overstiger de spillere England har haft i truppen ved tidligere slutrunder

En duo med Sturridge og Rooney er på niveau med de bedste angreb i verden.

Jeg siger ikke at England vinder VM, men jeg tror faktisk de får den bedste placering i mange år, hvis de undgår skader til nøglespillere og tør satse på de unge.

X1: Hart, Johnson, Cahill, Jagielka, Baines, Gerrard, Oxlaide, Barkley, Sterling, Sturridge, Rooney.

Skrevet af Legenda
Spændende spillere England har. Som fan af offensiv fodbold ville drømme opstillingen for mig være:


---------Hart-----------
Shaw-Cahil-Jagielka-Baines (Baines på en RB er stadig > Smalling/Johnson)

-------Gerrard-------
Oxlade----------Sterling

-------Lallana---------
Rooney-Sturridge


Det bliver det nok ikke. Mit bud vil være Hodgson stiller op i 4-3-3, som var den formation han hyppigst bruger under kval, umiddelbart:

-----------Hart----------------
Baines-Cahil-Jagielka-Johnson
Gerrard- Barkley -Wilshere/Lampard/Henderson/Evt. Lallana
Sturridge-Rooney-Sterling

Hvordan Tom Cleverley kan være på standby, når man allerede har en hær af klasse CM´er på holdet er mig en gåde. Så burde man da finde nogle flere alternativer på HB´en til at supplere en yderst formsvag Johnson som er den eneste oprindelige HB på holdet.

Håber dog at Hodgson stiller op med en Welbeck, Smalling eller lignende. Vil elske at se England bliver revet midt over af Suarez/Cavani eller Pirlo/Balo.
Fifa er en non-profit organisation.
Skrevet af Clemme_
Fedt at Stones er på stand by. Håber han kommer med.

Ellers er der ikke så meget at pille ved. Ville måske have taget Barry med istedet for Lampard.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
annonce
0