Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RobertTheRobber
@Cookie Dude

Suk, det er satme op ad bakke. Jeg udbryder at det er fedt og fortjent at Barkley og Shaw er med. Fordi jeg nævner Lampard og Sterling bagefter, gør det det ikke ufortjent.

Dit indlæg er jo en lang stråmand.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af fubol
Forstår virkelig ikke, at Roy Hodgson har fravalgt Ashley Cole. Erfaring til slutrunder er ikke noget man skal tage let på, specielt ikke defensivt. Baines mangler vil hurtig blive udstillet mod Italien. Gode gamle Woy har skudt sig selv i foden.
Ellers er det fuldt fortjent Sterling og Barkley skal med til VM - Barkley minder lidt om Gazza
Skrevet af shankly2612
Kan ikke se hvorfor Sterling ikke skulle gå hen og blive en VM-profil. På det sidste, har han været bedre en både Sturridge og Suarez.
Højrøvet LiVARpool fan siden foreva
Skrevet af nappey
Skuffende for Caulker at der ikke blev plads til ham denne gang, ikke engang som standby.
Audere est Facere
Skrevet af fubol
Roy Hogdson skulle aldrig have fået landstrænertjansen.
Skrevet af Jeneepan
Fin trup vel. Overrasket over A.Cole og Adam Johnson ikke kom med. Trist de ikke får Walcott og Walker med pga. skader - det kunne have været en vanvittig hurtig og god højreside!

Derudover:
Smalling < Caulker
Cleverley < Barry
Welbeck < A.Johnson
Lambert < Caroll

Ideel-opstillingen er dog svær at forudsige synes jeg:

Sturridge-------Rooney------------Lallana

------Lampard--Wilshere--Gerrard---------

Baines----Jagielka----Cahill----G.Johnsen

------------------Hart-------------------

eller

---------------Sturrigde-----------------

Sterling--------Rooney------------Lallana

----Lampard/Wilshere----Gerrard----------

Baines----Jagielka----Cahill----G.Johnsen

------------------Hart-------------------

Men den er som sagt ret svær:
Shaw vs. Baines?
Jagielka, Cahill og Jones? (plads til 2)
Barkley vs. Wilshere vs. Lampard vs. Henderson (plads til 2)
Lallana vs. Sterling vs. Ox (plads til 2)

Ved godt det virker mega dumt med Lampard, men føler Lampard og Gerrard kan blive vigtige sammen denne gang! Bliver også deres sidste VM.
Die Deutsche Nationalmannschaft & Bayern München (Brazil vs Germany - 1:7) -----------Lewandowski----------- Ribery----Götze---Müller---Robben ----------Schweinsteiger--------- Alaba----Dante----Boateng----Lahm --------------Neuer------------...
Skrevet af Smör40
WhiteDane: lol rolig nu om Sterling-hypen så er han heller ikke bedre, hvor han til VM skal spille mod de allerbedste. (hvis han da får spilletid)

Nej han har jo slet ik været særlig go i år han har kun scoret 9 og lavet 5 assists og generelt været super go til at skabe muligheder og gode chancer for sig selv og sine medspillere og så han os dygtig i pres spillet. I din optik er spillere som Eriksen Barkley Lallana Ramsey Mirallas etc så heller ik særlig gode? Og bare rolig selfølgelig ska han nok få spilletid i Brasilien.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Black Spider
Ved godt det virker mega dumt med Lampard, men føler Lampard og Gerrard kan blive vigtige sammen denne gang! Bliver også deres sidste VM.

For Englands skyld håber jeg nu på, at de til en afveksling lader Lamps sidde på bænken. Han er simpelthen ikke god nok længere, og selv da han var på toppen, så fungerede han aldrig ret godt sammen med Gerrard.

Han er vigtig at have med for det mentale han bidrager med, men spilletiden bør virkelig begrænses så meget som muligt.
Skrevet af Halds
Fedt, at de tre unge er med sammen med Oxlade-Chamberlain. Sterling er nok umddelbart den af dem, der har størst chance for spilletid, men håber på at se noget til dem alle fire.

Jeg er ikke umiddelbart imponeret over truppen. Forsvaret ser lidt tyndt ud, og jeg synes heller ikke angrebet ser stærkt nok ud til en topplacering. Men måske er det i år, at Rooney præsterer til et VM? Og er der virkelig ikke bedre engelske højrebacks end Glen Johnson?? Jeg har set en del af LFC´s kampe i den her sæson, og han har virkelig været svagt kørende..
LFC 18-5
Skrevet af Mr. Spock
Og er der virkelig ikke bedre engelske højrebacks end Glen Johnson


Walker er skadet, men nej, der er ikke samme luksusproblemer som på modsatte back.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Kowaqt
@RobertTheRobber

Decideret uintelligent at skrive, at Sterling er med på en badebillet. Han har i slutfasen af PL været Liverpools klart bedste spiller, og bliver da formentligt også klar starter for England. Han er ikke kun med for at lære - han er med for at bidrage aktivt til holdet i startelleveren.

Ikke engang med god vilje kan jeg se bare en snert af fornuft i dit indlæg.
Skrevet af madin
En ideal opstilling indeholder forhåbentlig Lallana, den mand har jo seriøst været en fornøjelse at se på en fodboldbane meget længe nu, han kan masser på egen hånd og har et godt blik for spillet, Tror på han bliver en positiv overraskelse.. Der var vidst en der ikke forstår hvorfor Jones fra United var med, skal siges han også kan spille flere pladser, plus han er forholdsvis stærk defensivt, dog halter det lidt med farten..
Skrevet af han_solo
Utroligt at Welbeck er udtaget, han har været så piv ringe i den her sæson!!


Jeg bliver nød til at spørge om du kun har set de kampe, hvor man har brugt ham på kanten eller de kampe, hvor han rent faktisk blev brugt som frontangriber?

Jeg gætter mest på det første, for jeg synes i den grad han trådte til, da holdet havde brug for det grundet skader til både Rooney og RvP.
I den periode scorede han 6 mål i 6 kampe, så vil nu ikke kalde det en piv ringe sæson fra hans side af.

Desunden har han det jo sjovt nok med at præsterere på landsholdet, uanset hvor uskarp han nu kan være for United, så synes bestemt hans udtagelse kan forsvares.
UTD
Skrevet af Schw4rtz
Han er lidt en engelsk udgave af Podolski, ikke altid god på klubhold, men for landsholdet leverer han hver eneste gang.
I support two teams, Manchester United and any team playing Liverpool.
Skrevet af Puma Bepe
Hvor er det sygt at Carrol ikke er udtaget. England har ikke spillerne til bare, at sætte tempoet 2 gear op hvis de er bagud i slutfasen. Så vil de i stede blive tvunget til, at satse på en targetman og der findes vel næppe bedre folk end ham i lige netop den disciplin.

Men det beviser jo bare RH er en klaphat af rang
Da sportsBH'en blev opfundet opgav jeg kvindefodbold Men det sidste VM for kvinder fik mig alligevel lidt op af stolen
Skrevet af Halds
Nu er han jo på stand by listen, men ja.. ham ville jeg også have fundet plads til! England kan sagtens komme i en situation, hvor han kunne være nyttig, hvis de skal jagte et mål sidst i kampen.
LFC 18-5
Skrevet af Sten_H
Carroll har sandsynligvis kæmpet med Rickie Lambert om pladsen, og vurderet på den netop overståede sæson, synes jeg det er fortjent at Lambert får pladsen.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Halds
Carroll har sandsynligvis kæmpet med Rickie Lambert om pladsen, og vurderet på den netop overståede sæson, synes jeg det er fortjent at Lambert får pladsen.
Det synes jeg også. Men jeg ville have fundet plads til begge.. Måske på bekostning af Wellbeck, Ox´en eller Lampard.
LFC 18-5
Skrevet af Puma Bepe
Nu handler det jo ikke om, at belønne folk for en god sæson men om, at udtage det hold der fra d. 13. juni er bedst i stand til, at skaffe succes. Og jeg synes bare Carrols spidskompetance er nærmest second to none.

Når det så er sagt synes jeg bestemt også Lambert hører til i truppen.
Da sportsBH'en blev opfundet opgav jeg kvindefodbold Men det sidste VM for kvinder fik mig alligevel lidt op af stolen
annonce
0