Snak

Mere indhold efter annoncen
Tifoloso#

kommunen ejer jo banen..
Silkeborg IF & Liverpool FC - What's the difference between Alex Ferguson and God? - God doesn't think he's Alex Ferguson.
Kommunen SKAL betale for varmen i mit hus!!!!

Hvorfor skal kommunen betale noget for et privat virksomhed????

Så vil jeg heller ikke betale ejendomsskat.....


Hvad er det du ikke forstår. De lejer stadion af kommunen og hvis det ikke lever op til de krav der stilles til et superligahold, så giver det ingen mening fortsat at leje det... Hvis SIF selv lægger varme i banen og kommunen semere opsiger lejemålet, så har SIF ingen muligheder for at få det igen.

Jeg håber at du gør alvor af det du skriver, for det bliver nok morsomt at følge.

/Baudie
Kan SIF ikke købe banen af kommunen? Det må alt andet lige også være billigere på den lange bane end at leje sig ind?

Bor i Lyngby. Hjertet tilhører Vejle Boldklub - siden 1993! Elber am Ball, Elber, immer wieder Elber, Elber schiesst und Tor!!! Carsten ^ Jancker!
Kommunen SKAL betale for varmen i mit hus!!!!

Hvorfor skal kommunen betale noget for et privat virksomhed????

Så vil jeg heller ikke betale ejendomsskat.....


Off Topic
Nu får boligejerne vist foræret nok i forvejen !

On

Vidste ikke det var kommunens bane. Ja så er der jo kun 2 muligheder. Kommunen punger ud eller SIF lejer en anden bane (ved ikke lige hvor det skulle være)
Simpelthen utroligt!
Nu går det endelig godt for klubben, også kommer den skide kommune og ødelægger alt, som de plejer!
Vi burde ha´ Kent Madsen som borgmester her i byen!
Luna Christofi - Danmarks bedste tv journalist! Liverpool since 1999!
Kan SIF ikke købe banen af kommunen? Det må alt andet lige også være billigere på den lange bane end at leje sig ind?


De fleste gange er det ikke tilfældet idet kommunen også står for vedligeholdelse og det koster en del, især med ældre stadions. Kommunen er i langt de fleste tilfælde også stolte over at have et superligahold og poster dermed lidt penge i projektet. Men lige for tiden er der nedskæringer og de har nok ikke penge til at bruge på varme i banen - og selv hvis de havde - så ville folk nok brokke sig over andre nedskæringer, mens de så bruger penge på noget en privat virksomhed får gavn af.

/Baudie
Point til dig
Silkeborg Dons? Det skal nok gå godt.
[ http://is.gd/fckoeln :: http://is.gd/prinzpoldi :: http://is.gd/novagol ] Antipati (subst., utrum): Den følelse man får når snakken falder på fodboldklubber som FC København, Borussia Mönchengladbach, Hamburger SV, Man Utd eller Chelsea.
Lidt speget fakta,

Viborg Kommune regnede for en tre til fire år siden på hvad et superligahold betød for kommunens finaser. Silkeborg har omtrent den samme størrelse, så sammenligningsgrundlaget er rimeligt.

Resultatet var, at en jysk mellemstor by som Viborg, med kun påregne eksterne indtægter på mellem 30 og 80 mio. pr. år (alt efter resultaterne!), udsprunget af den pr, omtale og synergi man fik ved at have et hold i suppen.

Raporetn bygger på tal der i dag er forællede. Jeg kunne snildt forstille mig, at tallene i dag, selv med en finanskrise, er noget højere.

Altså kan en investering på 3-4 mio til bane varme mere end godt betale sig for Silkeborg Kommune. Men, sådanne argumenter tæller vel ikke i en sort/hvid verden?
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
@ kompis

Hvis du satte dig lidt ind i tingene ville du vide at SIF allerede har 2 stadions på hånden til deres første hjemmekamp, hvis eget stadion ikke kan bruges.
http://www.youtube.com/watch?v=ckyGX95vX8o http://www.youtube.com/watch?v=0LOp9hRhhbc No soy sólo perfecto, soy Madridista también.
annonce