Snak

Mere indhold efter annoncen

SIF: Kommuneskift eller nedrykning

fre 5. mar 2010
Silkeborg-direktør Kent Madsen ser kun to alternativer, hvis ikke kommunen vil hjælpe med at få varme i banen: tvangsnedrykning eller kommune-skift.

Læs hele nyheden her
Kom til Brøndby!

;)
BIF - Danske mestre 2021!
Eller dispensation år efter år...

Måske DBU skulle overveje, at kræve kampene spillet. Dvs. at hvis Silkborg (næste år) ikke kan have deres hjemmebane klar, må de ud at finde en anden hjemmebane og leje sig ind der. Det bliver en dyr fornøjelse på en fremmed ´hjemmebane´, men det giver da et incitament til at få gjort noget ved tingene.
En fusion med FCM ligger jo lige for. Så bliver det jo også en rigtig midtjylland-klub, ikke? ;-)
Er det en trussel eller et løfte?
'I had told Mario before the game not to get booked, as with two cards he’d get suspended. He just has to show off his physique… I told him off after the goal, but it was too late.'
Der er et 3 alternativ.....

BETAL SELV!!!!
Nope.. Det er kommunen der ejer banen.. Altså dem der skal betale!! Få nu den nye hjemmebane ved Søholt!!!
"En 1-0 sejr på udebane er sådan en nær erotisk oplevelse man gerne vil have flere af!"
syntes at kommunen skal betale for det. det er dem som så gerne vil have kultur så mu de dælme også støtte op om det.
De danske farver er røde og hvide... :-)
Så vidt jeg husker ville Odense Kommune heller ikke betale for varme i banen, da Fionia Park blev bygget om, Så OB måtte selv betale. Kunne være SIF skulle gøre det samme og lade være med at være tøsefornærmet.
Hepper på alle der har gjort det godt i OB. Osse Ulrik Laursen og Lars Jacobsen. Stribet siden 1978.
Haha, hvor kunne det være godt.

FC SM :-)

Tror det ville være et svært projekt. 2 gange minus, giver sjældent plus. FCM regner med 55 millioner i underskud, og SIF må også forventes at komme ud med et gigantunderskud. SIF ejer ejendomme for knap en halv milliard, erhvervet på den absolutte top af boblen, lige inden finanskrisen trådte i kraft.

Såfremt SIF bliver tvunget til en afskrivning på 150 mio, er ejenkapitalen væk. Eftersom at SIF heller ikke har nogen likvider, står man tilbage med en kassekredit på ca. samme størrelse som årsomsætningen. Med en omsætning på 30-40 millioner, ingen arena, intet tidssvarende stadion er indtjeningspotentialet mildest talt fraværende.

For at sætte det lidt i relief, ville det svare til at de meget omtalte Don Ø kumpaner havde en gæld på 15 mia kroner. De har en gæld på 2 mia., og har rigeligt med problemer i at finde penge til at betale den.

Tror man skal være glade for at man har gode forbindelser til Jyske Bank - ellers stod vi overfor den næste konkurs i dansk topfodbold.

/Kenneth

Kommunen SKAL betale for varmen i mit hus!!!!

Hvorfor skal kommunen betale noget for et privat virksomhed????

Så vil jeg heller ikke betale ejendomsskat.....
Ronaldinho, Romario, Maradona, Zico, Batistuta, M. Laudrup, Ronaldo ( rigtigt Ronaldo), Roberto Carlos, Caniggia, Cantona, Pele, Zidane, Messi, Cristiano Ronaldo ( har fortjent at komme på listen) De bedste
annonce