Snak

Mere indhold efter annoncen

SIF-boss: Gammelby største salg i historien

Skrevet af bold
ons 27. jun 2018
Silkeborgs Kent Madsen er stolt af, at klubben på få måneder har solgt tre spillere til danske topklubber. Salget af Jens Martin Gammelby til Brøndby var det største i SIF's historie.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Blan
Største salg i klubbens historie ligefrem. Det er altså over salget af Tømreren, Jakob Laursen osv?
Skrevet af Lkc85
Tror han mener økonomisk
Skrevet af Finesse
Har de ikke kun givet 6 mil for ham? Mener også at huske at Henrik Tømrer blev solgt for små 10 millioner til Bolton. Er dog ikke sikker.
Skrevet af bruger 144961
Mener at Brøndby har givet 11 mil for ham
Skrevet af bruger 144961
*Tror
Skrevet af Slettet(501034221701)
I en artikel fra før nedrykning var en realitet (og derfor den store margin) står der
"Brøndby oplyser ikke, hvor meget det har kostet at købe Gammelby fri af Silkeborg, men sidstnævnte fortalte tidligere på dagen, at salget gør, at klubben forventer et overskud på året på 15 til 25 millioner kroner mod otte til 12 tidligere.", så 11 milioner lyder mere sandsynligt end 6. Og når han siger det største salg i SIF´s historie er det nok også bedre end Robert Skov, der gik for 7,5 millioner så vidt jeg husker og jeg mener at Pourie i sin tid gik for 9 millioner.

Artiklen jeg refererer til er her.
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/officielt-jens-martin-gammelby-skifter-til-broendby

Det er forøvrigt fedt med internettet at man ofte kan finde meget gamle nyheder. Når Tømrer bliver nævnt kan så nævnes at han gik for 8 til 13. millioner hvilket er i følge denne artikel fra 2001 :-)
https://www.bt.dk/sport/henrik-toemrer-pedersen-til-bolton

Og da Martin Laursen bliver nævnt ja såtyder det på at SIF ikke tjente penge. Iflg. denne site var det fri transfer.
https://www.transfermarkt.com/martin-laursen/transfers/spieler/3503

Så Gammelby kan meget vel være den spiller vi har tjent mest på indtil nu.
Skrevet af SotD
Husker jeg ikke galt var den tidligere højdespringer i klubben, Jim Larsen for lige godt 10mio kroner til Rosenborg. I samme prisklasse er kun Henrik "Tømrer" Pedersen for 8,75mio kroner til Bolton og Marvin Pourié for 9,5mio til FCK.

Nu er Robert Skov ~7mio kroner så også kommet deropad, mens Jens Martin forventes at indbringe mellem 10-20mio kroner afhængig af præstationerne hos og med Brøndby. Som jeg har forstået det indkasseres det første bonusbeløb når Jens Martin har spillet 20 ligakampe - men tilgengæld er det også først der, at han bryder barrieren for de 10mio. - Hvis jeg ikke husker helt skævt lander han 11,5mio totalt med de 20 ligakampe.

Det skal lige siges, at tallene er semi-interne, og viderebragt af 3. part, så der kan selvfølgelig ligge lidt "en fjer blev til 10 høns" i det.
Silkeborg IF
Skrevet af Sorpox
Af de 3 spillere ville jeg da helst have skov. Men Gammelby skal nok blive fornuftigt for Brøndby.
Skrevet af irtysh
Der er bare SÅ mange penge at gøre med i Brøndby.
Freja & Thor!!
Skrevet af Finesse
Hvad jeg kan læse mig frem til på nettet ligger prisen for Gammelby mellem 6-7,5 million. Kan ikke helt få det til at give mening med det Silkeborg fortæller her dog.
Skrevet af Konsulenten
Måske det er inkl. Klausuler?
Skrevet af Finesse
Ja det må det jo næste være så. Men virker det mærkeligt at kalde det for det største salg. Så ville man vel kalde det for det potentielt største salg.
Skrevet af Psy
@Finesse: Men mon ikke Kent Madsen er et større sandhedsvidne end hvad du lige kan ‘læse dig frem til på nettet’? En mand der helt sikkert kender prisen >>> en flok journalister og fans, der ‘hører’ ting.
Desuden er KMs udmelding helt i tråd med SIFs opjustering af regnskabet.
Skrevet af Bløde babser
Det spændende her er jo hvad prisen er.
Hvis Bif hr givet 11 mio fra ham, er de jo meget over det niveau man gerne vil give indtryk af man handler for.
Så er man ude i noget der minder om FCK´s handler.

I forhold til deres økonomisk ansvarlige budskaber og det man fornemmer de gerne vil have vi skal tro om frin transfer og billige spillere, er det jo lidt markant hvis de virkelig har betalt 10 mio eller mere for en back man ikke er helt overbevist om er til topniveau i ligaen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Finbalamus
Mon ikke Brøndby er helt overbevist om at Gammelby er til topniveau i ligaen?
Eller det måske dig selv du omtaler i 3-person når du siger "man"??
Skrevet af Alle Achtung
Vi må jo sige at det er en spiller de har et ret godt kendskab til og dermed nok formoder at risikoen for at skyde forbi er lavere. Det kan jo være med til at retfærdiggøre en højere pris.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
annonce
0