Snak

Mere indhold efter annoncen

SIF-chef: Hvis pengene er store skal vi sælge

Skrevet af bold
tir 9. aug 07:01

Kent Nielsen ved godt, at Silkeborg er nødt til at sælge deres profiler, hvis de modtager store bud. Cheftræneren går dog ikke i panik over eventuelle salg. Læs hele nyheden her
Skrevet af Tagdetnuroligt
Hvor mange flere nyhedsartikler uden egentlige nyheder om SIF´s spillertrup og mulige salg tror vi at vi skal få fra bold.dk, inden vi når 1. september? Mit konservative bud er 2,5/dag i gennemsnit = 55 artikler.
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
Skrevet af mikkelkk
Hej
Lørdagstræneren
Skrevet af Careca
Alt for mange ligegyldige artikler. Nogle er så tynde (korte artikler som er copy pastet fra udlandet og kørt igennem google translate). Men respekt for at have en platform hvor man prøver at samle en masse om fodbold. Men der er rigeligt plads til forbedringer.
Skrevet af pimpong
Så sandt som de kan siges, flere artikler man tænker om overhovedet er gennemlæst før de ryger på - for man står ofte tilbage med et spørgsmål om det virkelig blev sagt sådan....google translate er helt klart en favorit hos bold.dk.

Og desværre tit læsestof uden dybde eller værdi, sørgeligt at man ikke gør mere for at optimere det ene medie som reelt burde være top standard når det kommer til nyheder fra fodboldens verden.

Hvis der savnes inspiration, så kig mod udlandet og lær derfra...i stedet for bare at oversætte nyheder derfra.
annonce
0