Snak

Mere indhold efter annoncen

SIF-profil afviser: Har ikke fokus på mesterskabskampen

Skrevet af bold
tir 9. aug 06:02

Nicolai Vallys mener ikke, at de i Silkeborg kan tale om, hvorvidt det er muligt at blande sig blandt de bedste hold i Superligaen. De har nemlig ikke fokus på mesterskabskampen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Snigskytten
Måske også lige tidligt nok på sæsonen.

Lige så fjollet som dem, der allerede har udråbt nedrykkerne…
Moral er godt.....
Skrevet af Arnemanden
Top-3 sidste år og kommet rigtig godt fra start i år. Selvfølgelig er Silkeborg en favorit til mesterskabsspillet allerede nu. Også selvom de selv gerne vil underspille det.
Skrevet af JeanLeVan
Ja helt enig - der er spillet 4 kampe. MEN sælger SIF Vallys, hvad de nok gør, tvivler jeg stærkt på at de kan blande sig i ret meget. By far deres mest værdifulde spiller - resten kan erstattes.
Skrevet af Chris1234
Vallys bliver solgt og det samme gør Helenius så de bliver nok ikke contesters til mesterskabet. Lige nu tror jeg bare de venter på at have overstået deres Europa kval og så bliver de skudt af.
Skrevet af SotD
Man kan da håbe at både Vallys og Helenius er kloge nok til at vente til vinter. Deres værdi for andre er nok ikke faldet nævneværdigt, mens deres tab for SIF er mere spiselig. De får lov til at spille 8 europæiske kampe og kan være med til (måske) at sikre top 6, og dermed er nedrykning ude af billedet. Det vil være det ideelle scenarie for SIF - også selvom indtægten på salget bliver halveret.

Risikoen for at ryge ud til HJK og ende udenfor top 6 ved at sælge dem i dette vindue er for stor, og det man risikere at tabe rent økonomisk på dén del svarer vel meget godt til det som spillernes værdi falder (måske endda kun Vallys pga. kontraktlængden).

Var jeg SIF ville jeg sætte en decideret urealistisk pris på de to (og netop lige præcis de to - sammen med Salquist). 50mio for Vallys, 30mio for Helenius, 25mio for Salquist. Hvis nogen så vil imødekomme de ublu priser, tja, så SKAL man jo sælge. Alt derunder, så siger man bare "Nej tak, prøv igen til vinter".
Silkeborg IF
Skrevet af Lugano
Holder de sammen på truppen er de minimum dark horse. De SPILLER fodbold, så det er en fornøjelse at se på. The usual suspects FCK FCM er primært til knokkelbold. Håber boldspillet, det smukke spil, vinder til sidst. Nej, jeg er ikke SIF fan. Kun fan af god, teknisk bold.
annonce
0