Snak

Mere indhold efter annoncen

SIF's generalprøve: 9-0 mod Skanderborg

ons 24. jul 2013
Silkeborg synes klar til sæsonen i 1. division. Onsdag aften slog nedrykkerne FC Skanderborg med overbevisende 9-0.

Læs hele nyheden her
For Silkeborgs skyld, så lad vær og tro at Brønshøj bliver lige så let.. Svarer til OB lever på 30-0 sejren :)

Et godt råd :)
FC København i medgang og modgang !
Det er da noget værre vrøvl det du siger der, self. er silkeborg over skandersborgs niveau men at sammenligne det med et superligaholds 30 sejr over et serie 3( 3 ikke? ikke sikker) er da lige at stramme garnet en smule. der er en række til forskæld i dette tilfælde og mindst 8 i det andet.

skanderborg er habile omend ikke noget specielt af et 2. divisions hold at være
OB mod et serie 6 hold burde alt andet lige rumme en noget større niveau-forskel Grevelund. SIF fik trænet angrebsspil mod et ok 2. divisionshold og vandt klart.
Godt at se at Jesper Bech er kommet sig over småskaderne. Han var savnet mod Vejle i Lørdags. Brønshøj bliver naturligvis anderledes. De kommet med et halv hold af nye spillere og pakker sig sikkert i eget felt og lever på kontra. Forhåbenlig scorer SIF et hurtigt mål, så Brønshøj er nødt til at åbne lidt op.
Fanatisme er roden til alt ondt. Om det så er politisk, religiøst eller som sportsfan. Liverpool FC Silkeborg IF Green Bay Packers
Det var Båring IF som sluttede i bunden af serie 5.. som OB vandt 30 over.. Nogle der har målscorene fra kampen?
OB af hjertet OB af blod..
SIF fans...

Rolig.. Er selv bosat i Silkeborg og følger dem (grundet venner) så håber de vinder :)

Pointere bare at man ikk skal ligge for meget i træningskampe og at slå Skanderborg 9-0 siger intet om søndagens kamp :)

Intet nedladende hverken over SIF eller OB :)
FC København i medgang og modgang !
Topscorer i kampen blev Christian Holst, der scorede tre mål, Jesper Bech og Jeppe Illum scorede to, mens Nicolaj Ritter og Morten Beck Andersen noterede sig for ét hver.

Fra Silkeborgs hjemmeside..
Er da imponerende at man kalder FC Skanderborg for en nedrykker mig bekendt er de ikke rykket ned fra 2.div vest som de rykkede op i, i forrige sæson og endte på en flot 9. plads i sidste sæson.

Er sku da noget af det dårligste reseach jeg nogensinde har set en jounalist lave. Er sku da næsten på grænsen til inkompetance at man ikke en gang kan finde ud af at kaste et hurtigt blik på divisions tabelerne.
OB er sguda omtrent samme niveau som serie3. Det er i hvert fald ikke meget ved siden af ;)
[b]SønderjyskE Fodbold[/b]
@ -BH-

Nu er nedrykker møntet på SIF.

Onsdag aften slog nedrykkerne FC Skanderborg med overbevisende 9-0.
Der Adler fliegt wieder! Velkommen til divisionerne FC Sydvest 05
Det er decideret useriøst at sammenligne OB´s 30-0 sejr over et hold hvor der er noget nær 2500 hold i niveau forskel (Ret mig hvis I gider, aner ikke hvor mange hold der er i serierne), og så SIF´s sejr over Skanderborg hvor der på en god dag kan kile sig 30 hold ind imellem.

9-0 er på alle parametre en overbevisende og yderst overraskende storsejr. Der bør ikke være 9 måls forskel på 1 og 2. division. Heller ikke imellem det bedste/næstbedste 1. divisionshold og en potentiel nedrykker fra 2. division. 4 eller 5-0 havde været forståeligt. 6-0 måske. 7, 8 eller 9-0 er en kombination af en over og en underpræstation fra de to mandskaber. Det må det så absolut være.

Dejligt at se vores offensiv ser klar ud. Vi får brug for at vores offensive spillere kan skabe noget på meget lidt plads, da man må gå ud fra at modstanderne i et relativt stort omfang vil spille på kontra eller på høje bolde imod os.
Silkeborg IF
annonce