Snak

Mere indhold efter annoncen

Silberbauer efter kollaps: Må aldrig svinge så meget

Skrevet af bold
fre 5. aug 21:40

Assistenttræner Michael Silberbauer var naturligt utilfreds efter Midtjyllands kamp mod Lyngby, som endte 3-3.Læs hele nyheden her
Skrevet af highsven
Nej, det må I ikke. Og nu I har sagt farvel til Bo er der behov for lidt vildskab fra bænken, så lån venligst Bak Bach tilbage fra direktionsgangen… Typisk det er målmandstræneren der må agere fra bænken og pådrage sig advarsel, burde have været en af de to passive trænere….
Skrevet af FCM23011
Nu har vi en "gratis" kamp mod Benefica, hvor træneren kan afprøve nye spillere og måske en anden formation.

Jeg synes, at vi skulle skifte vores Keeper ud, da han har virket alt for usikker de seneste kampe. Det er tydelig i kampen i går, hvor forsvarsspillerne ikke truede spille tilbage til ham og flere usikker indgreb. Det er jo ikke en stor ændring. Der er da ingen tvivl om, at han har potentialet til at blive en god målemand, men han virker som en keeper helt uden selvtillid p.t.

Giv Dalsgaard en pause. Han virker slidt. Her kunne man jo sætte en af de unge spillere på eller Juninho. Vi har jo masser af centre-backs i truppen.

Mht. midtbanen så mangler vi naturligvis Evander, der faktisk også var god defensivt. Oliver Sørensen har gjort det godt, så det er fint, at han er foran Charles. Jeg synes ikke, at Charles har fået noget ud af det de seneste mange kampe, hvor for Chris Kouakou måske skulle være anden valg på positionen.

Offensivt ser det derimod godt ud. Vi har scoret 8 mål i to kampe.
FCM
Skrevet af shu-lei-gen
Nu er man ikke bedre, end modstanderen tillader.
Bjelland var en halv time om at komme ind kampen.
Derfra styrede Lyngby kampen.
Klubhold før landshold. Samme klub altid, både i modgang som i medgang, specielt i modgang. Kongeblå for altid. Har altid hængt ved LYNGBY BK og S.L.Benfica Dansker bor i Chengdu Sichuan, kinesisk navn 舒雷根 = Shu Lei Gen.
annonce
0