Snak

Mere indhold efter annoncen

Silkeborg dummede sig i gyser: Det var fuldstændig vanvittigt!

søn 19. mar 16:40

Skuffelsen var stor hos Silkeborg-midtstopper Tobias Salquist, efter de missede top seks efter en hektisk 3-3-kamp mod FC Midtjylland. Det var dog deres egen skyld.Læs hele nyheden her
Ja, tre mål på Jysk Park burde være nok til sejr... men der har manglet stabilitet og kvalitet i begge ender af banen i de seneste seks kampe især.
Felix er en dyr herre.
Silkeborg IF, imod moderne fodbold.
Vores defensiv har et problem. Der lukkes for mange (dumme!) mål ind. Kent burde have et større fokus på de defensive fejl
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
"Felix er en dyr herre."

- Det er mig en gåde at de ikke har handlet en ny midterstopper ind til at spille ved siden af Salle, hvis ikke de vil give Østrøm eller Busch chancen i stedet for Felix.

Det er så småt ved at være lidt af en farce, at han weekend efter weekend koster point. Nicolai Larsen er uduelig på dødbolde, men god til det meste andet en målmand skal kunne, resten af forsvaret har alle deres forcer og mangler, men Felix er bare altid mand for de der helt graverende fejl, der kan smadre et godt resultat for os. Kom nu Kent.
Silkeborg IF & Leeds United
Silkeborg har fået 1 point ud af 6 imod Lyngby. En del af forklaringen…
Enig!
Vh MrMaaGoo. Silkeborg siden 1993. Liverpool siden 1979. Dortmund siden 2005.
Jeg tror nærmest ikke at Tobias Salquist har lavet en eneste fejl i år. De fejl vi laver defensivt tager primært udgangspunkt i Felix og Sonne. Sonne har dog lagt gevaldigt meget på offensivt og har et kæmpe løbepensum, så det trækker selvfølgelig op.
Havde vi haft en solid makker til Salquist, så havde vi været på medaljekurs igen.
Undskyld jeg glemte Nikolaj Larsen. Han er en fantastisk målmand med fødderne, men så stopper det også der. Han griber ingen bolde, han er dårlig i mand til mand situationerne og det er småt med redninger generelt.
Havde vi haft Jonas Lössel i går, så havde FCM ikke fået et eneste mål. Det betyder så meget, at en målmand kan domminere feltet og holde på bolden.

Konklusion må være at der skal skiftes målmand.
Nicolai Larsen er en glimrende målmand. Hvem tror du Silkeborg er, siden du mener vi kan lokke større navne til?
annonce