Snak

Mere indhold efter annoncen

Silkeborg henter 21-årig islænding

søn 4. okt 2020

Silkeborg har skrevet kontrakt med Stefan Teitur Thordarson, meddeler klubben i en pressemeddelelse søndag aften.Læs hele nyheden her
HVOR F.... ER PROFILERNE? Det her hold har jo ikke en chance mod Viborg, Esbjerg, Helsingør, Amager osv.

Sover de bare på ledelsesgangen???
Er slet ikke enig med dig. For det første har de lige slået Esbjerg, og i de kampe jeg har set i år fra 1. division, har Silkeborg spillet klart det bedste fodbold. De skal, efter min mening, bare bygge videre på de mange unge talenter de har. De kommer til at udvikle sig meget.
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
Vi har altså lige slået Esbjerg med 3-1 for ganske nyligt...
Silkeborg IF
Det har du da helt ret i, husker tydeligt hvordan Esbjerg kørte Sif ud af banen for 14 dage siden
Jeg er heller ikke enig. Silkeborg ligner 1. Divisions bedst spillende hold, og ud over den første kamp mod Helsingør, har vi været en klasse bedre end modstanderne (incl Hobro og Esbjerg, som alt andet lige må være et par af de hold som vi skal sammenligne os med lige nu). I 1. Division kan man sku ikke plukke fra øverste hylde, så jeg synes det her lyder spændende.
Så hold dog kæft snart ThePantsParty.

Det var da utroligt så meget bræk du har lukket ud på det seneste, på trods af det egentligt går udmærket.

Silkeborg IF Real Betis Manchester City
Han skal være så velkommen. Jeg håber han bliver den skraldemand på midtbanen, som vi sådan manglede i sidste sæson. Og så kan vi håbe at han er hentet fordi træner + ledelse omsider har erkendt, at vores eneste fysisk stærke midtbanespiller (valance) er alt alt for dårlig.
Silkeborg I.F.
annonce