Snak

Mere indhold efter annoncen

Silkeborg og Skhirtladze gav Helsingør klø

fre 11. aug 2017
Silkeborg kom fredag tilbage på sejrssporet i Superligaen, da holdet sænkede Helsingørs oprykkere med 4-1. Davit Skhirtladze scorede de to første for værterne.

Læs hele nyheden her
Sådan SIF??
En fornøjelse endnu engang på JYSK Park her til aften! Robert Skov er ved at være oppe i gear igen, han er et våben! Og så er jeg glad for jeg forsvarede Skhirtladze lidt efter sidste kamp. Helsingør blev sat på plads - watch and learn FCM :D
Silkeborg IF + VAR ud af Superligaen
Så kom Helsingør ned på jorden igen og så fantastisk er Lønstrup altså heller ikke.
Sådan SIF!! Eller skal vi hellere sige Davit mod Helsingør !
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Tillykke SIF ....han har materiale og økonomi til midten af 1.div i et godt år, men formåede at få dem op og drille hist og her.
Blue Sharks ... nr.5 ... EfB 1924
Fremragende indsats og jeg erkender blankt at mine forbehold overfor valget af kunstgræs har været forkerte.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Ærgerligt Casper Sloth ikke kom på tavlen.
Super præstation af Silkeborg, som særligt i første halvleg var klasser over Helsingør, mens anden halvleg var behæftet med flere fejl. Opløftende præstationer fra særligt Gammelby, S. Jakobsen, Skov og Skhirtladze. Sloth var også god i store dele af kampen, men desværre laver han flere mentale brølere og fejlafleveringer på farlige steder, som vil blive straffet hårdere af bedre modstandere. Moro virker langt fra sidste sæsons niveau og ser ud til at have det svært på kunstgræsset.
Syntes det er fedt at se at FCH ikke bare trækker sig tilbage og fortsætter med deres spil - tydeligt at se at de manglede TK på midtbanen i dag. Forza Helsingør
God dag i Silkeborg. Folkefesten forsætter. :-)
annonce