Snak

Mere indhold efter annoncen
Bare ærgerligt st de er så ekstremt uambitiøse.

De ønsker ikke at bygge på og gøre holder bedre de har være gode og heldige men uden kent og med lidt udtur spille de første division om 2-3 år.

Modsat Nordsjælland der vil sælge ja men også køber fra en højere og højere hylde
Bare ærgerligt st de er så ekstremt uambitiøse.

De ønsker ikke at bygge på og gøre holder bedre de har være gode og heldige men uden kent og med lidt udtur spille de første division om 2-3 år.

Modsat Nordsjælland der vil sælge ja men også køber fra en højere og højere hylde


Man er jo nødt til at starte et sted. Vi har købt spillere for 10mio kr. i det seneste vindue, og dertil lejet Klitten med forkøbsret (det gør vi nok ikke brug af dog). Det LANGT mere end vi nogensinde har købt spillere for før.

Det ville være komplet uansvarligt at brænde størstedelen af pengene af på et quickfix, når nu vores koncept handler om tydelighed, ensretning i spillertyper og tålmodighed.

I de sidste to transfervinduer har vi skulle lægge øre til dommedagsprofetier omkring, at vi ville sælge ud af alt arvesølvet og smide os på ryggen. I stedet har klubben hold deres ord og solgt stille og roligt, og erstattet klogt.

Silkeborg har ikke samme muskler som FC Nordsjælland med store samarbejder på tværs af landegrænser. Vi er en relativt lille lokalforankret klub. Den dag der går FC Midtjylland i den i Søhøjlandet, det er den dag vi med sikkerhed kan vinke farvel til top fodbold i klubben.

Men det er da meget fedt at vinde bronze som oprykker, have sikret sig en gruppefinale på hjemmebane mod Anderlecht i sit første Europa gruppespil nogensinde og samtidig ligge nr. 4 i Superligaen og være komfortabelt videre i pokalturneringen - Og stadigvæk være uambitiøse...
Silkeborg IF
Bare ærgerligt st de er så ekstremt uambitiøse.


Hvad mener du?
Det er svært, at være ambitiøs, hvis man ikke har ressourcer til at ændre sin situation. Og en væsentlig forudsætning for at ændre sin situation er PENGE!
Hvis SIF lander et overskud på 100+ millioner, er det et kæmpeskridt for klubben i retning af, at få opfyldt de ambitioner, som DU ved, de ikke har.
Jeg er sikker på, at ambitionerne ikke mangler, men man ved at økonomien er særdeles vigtig, for at opfylde ambitioner.
Mange klubber er væltet af for store ambitioner i forhold til økonomien.
Hvor er det flot! Kæmpe respekt fra en GF´er.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Ja, og derefter kan man sælge de sidste, der kan spille fodbold - så får det overskud hurtigt ben at gå på...

Klynge og Öström kommer da fra OBs akademi, ikke Silkeborgs
Det er godt nok noget af et år vi har haft. Både sportsligt og økonomisk. Bronzemedaljer, et hav af internationale kampe, en øjeblikkelige 4. plads, fortsat med i pokalturneringen, store oplevelser og flot spil


Ja, SotD, jeg er 100% enig. Tillykke med det - og tillykke til fodbolddanmark! Det er fantastisk, at mindre klubber viser, at der både kan skabes sportslige og økonomiske resultater med "positiv" fodbold.
Jeg husker du får år tilbage hellere ville spille noget betonbold og få nogle resultater end at satse på teknisk og offensiv fodbold - både for dit klubhold og for landsholdet. Du må vel nu indrømme, at det var ventetiden værd (for begge hold). Det er bare så meget federe at skabe resultater med seværdigt spil. Desværre ikke ret mange der har tålmodigheden til at lade trænerne få den fornødne arbejdsro.
Klynge og Öström kommer da fra OBs akademi, ikke Silkeborgs


Har nogen påstået, at de var egen avl?
OB så åbenbart ikke potentialet, og ønskede ikke nok at bruge dem!
@Lifetec

Jeg er stadigvæk af den samme overbevisning. Kan man få begge dele er det da klart at foretrække. Men ofte kan man, som en middelstor nation eller elevatorblikket ikke få begge dele. Vi har ofte spillet flot og “været berettiget til mere” men rykket ned. Det vil jeg altid hellere spille mere konservativt og så opnå sportslig succes.

Jeg bander voldsomt når vi smider en 3-1 føring til Randers, når vi naivt taber 0-2 i Viborg eller pisser en 1-0 føring hjemme mod OB over styr. Der vil jeg hellere spille som vores 1-0 sejr over AGF og så ligge nr. 1, end at være en charmetrold der ligger nr. 4.
Silkeborg IF
annonce