Snak

Mere indhold efter annoncen

Silkeborg sender Næver ud af pokalturneringen med sikker 3-0 sejr

Skrevet af bold
ons 28. sep 17:50

I dagens eneste danske kamp mødtes Næstved og Silkeborg til at opgør i det sydsjællandske i tredje runde af den danske pokalturnering.Læs hele nyheden her
Skrevet af NæstvedFan
Fair resultat, kæmpe forskel på niveauet og tempoet. Silkeborg fik det til at se alt for nemt.
Lidt ærgeligt der ikke lige blev pyntet lidt på resultatet men Silkeborg stod bare rigtig godt defensivt, det var ikke de gav væk.

Håber Elias Olsson bliver sendt hjem til Kalmar. Det er godt nok ikke særlig meget han lykkedes med. Besynderligt at han starter inde mod et Superligahold, når han ikke engang spiller i 1 div.
En skam Hassan lavede er drop til 3-0. Han havde ellers stået en udemærket kamp
Skrevet af VIF57
Udmærket Næver spil, dog mega svært at komme rundt om Silkeborg defensiven.
Skrevet af Milano
Perfekt pokal aften.

Kusk —> Helle spiller max, mål fra både Helle og Tonni, for brugt bredden, kan tage det stille og roligt uden at løbe for mange dumme meter, mange unge spillere med gode præstationer…

Eneste hår i suppen for mig var at Klitten, der tydeligvis er rusten, ikke fik nogle minutter i benene når det ser ud til det kniber med 2x90 om ugen for engel - og lidt det samme med Sonne der altid løber solen sort. Var det ikke en oplagt kamp at han blev sparret lidt?

Men det er detaljer. Perfekt optakt til søndag, og 3 point vil lune gevaldigt.

Så mangler vi bare at trække en af de 6 “ikke superliga”-muligheder i runde 4, så kan der blive en sjov pokal til foråret hvor der næppe er Europa - uanset om top6 lykkes eller ej.

Tæt på Perfekt Silkeborg aften.
Like: Italien: Milan Danmark: Silkeborg Spanien: Real Madrid England: Manchester United
Skrevet af grumblesnake
Professionel fodbold kan dårligt blive mere sympatisk i 2022 end en pokalkamp mellem Kent Nielsens Silkeborg og Peter Bondes Næstved.
Skrevet af NelleIF
Fed kamp vist på DR2. Sonne kørte Næver rundt på gulvet i 1. halvleg. Og vi viste klasse på hurtige omstillinger. Godt at få Helenius igang igen på en god Kusk-assist:-)
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Skrevet af Zacha
Kan dælme godt lide DR2s dækning af pokalturneringen.

Ikke så meget med smarte analyser osv. - men bare en gennemført nede på jorden dækning, med lidt gamle spillere og så de to indslag i pausen.

Når det er sagt, så var det en kamp mod overmagten - efter 2-0 gik luften totalt ud af holdet og Silkeborg kunne bare cruise den hjem.
Skrevet af Grøn af misundelse
Zacha: du mener vel efter 3-0 , Næstved kom da godt ud til 2 halvleg og havde bolden meget men blev desværre aldrig rigtig farlige
Skrevet af nielsjak
Fint af DR2 at lave et indslag i pausen om det gamle storhold fra Næstved, men også i dette indslag, så missede Peter Bonde at score på sit hovedstød i næsten fri position i overtiden - men Næstved missede faktisk allerede DM-guldet to minutter før tid ved KB´s udlignende mål til 1-1, det var i 1980 - vi var 21.000 tilskuere på et totalt udsolgt Næstved Stadion, jeg og mine venner kom til stadion tre timer før kampstart for at få siddepladser, portene til stadion blev lukket en time inden kampstart, så var stadion allerede propfyldt, tusindvis af folk ventede forgæves på Rolighedsvej og ville ind, dengang var der ikke forsalg, man betalte ved indgangen, og desværre - så glemmer vi det aldrig ....
annonce
0