Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af To Madeira
Gult var helt rigtigt i den situation, da Stephan A formentlig ville nå bolden før Silkeborg spilleren og derfor var det ikke en oplagt scorings mulighed han fik frataget

Må være en troll...
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Skrevet af Blåvandmelderstorm
Trist, trist og trist for alle os, der håber på en sportslig afvikling af den bedste danske fodboldrække.

Alle erfaringer siger jo, at i de hjemlige omgivelser nyder Byens hold i den grad dommerstandens udtalte bevågenhed. Og i dag demonstrerede hr. Christophersen så, at i den nye sæson skal fordelene i høj grad eksporteres til de omgivelser, en vis hr. Holmstrøm betegner som Lars Tyndskids mark.

Føler med jer, Silkeborg.
Skrevet af kejr
Tror overskriften burde have heddet 12 MAND (DOMMEREN) redder FCK fra at tabe! Er et af de værste kendelser for en oprykker, så er det klart de aaldrig har en chance. Skal vi snart få indført at når en dommer laver så klokke klar en fejl så burde DBU sige kære dommer du dommer først i næste sæson. Så kan han bruge sin tid på at blive en bedre dommer!
Skrevet af Ludomania
Nu må alle de der ikke forstår hvorfor der ikke blev givet ødt have misset pausen, i den forklarede dommeren at der ikke blev givet rødt da der ikke blev frataget en åben mål chance, målmanden ville uden problemer cleare bolden. Men så er det da dejligt i har mig til at informere jer = Stephan Andersen stod fremme hvorfor dommeren bedømmer at han ville komme på bolden før Silkeborg spilleren. Derfor giver han ganske korrekt gult kort.

Og så skal de synshæmmede kommentatorer have frataget rettighederne til at hjernevaske bolds brugere :) Selvfølgelig blev Stephan Andersens højre arm blokeret hvilket man ikke må = frispark.

Men nej hvor var det generelt nogle "Jyske" kommentatorer der ikke evnede bare en smule empati for FCK. Silkeborg skyder men rammer 15 meter forbi, de kunne næsten ikke få armene ned, FCK´s Zanka brænder et hovedstød fra 3 meter afstand, det var knap nok farligt til at de hævede stemmerne :D

Fair skal være fair, Silkeborg skulle ikke have målet hvor de begik frispark imod Stephan Andersen, men havde de scoret et mål først halvleg ville det ikke have været uretfærdigt. Og FCK skal nok rejse sig, det var ikke uventet at kampen ville blive Silkeborg forceringer imod en masse FCK rod, det var næsten skrevet i kortene, 1 point i denne kamp er en stor gevinst for FCK.

Og så var der mange tegn blandt FCK´s spillere på at denne sæson bliver stor, lur mig om denne sæson ikke bliver en heftig duel imellem FCK, FCM og Brøndby. Den bliver med stor sandsynlighed vundet af FCK, men både FCM og Brøndby har nu økonomi til at trodse FCK. Brøndby har også spillerne selvom de nedspiller deres rolle.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af hvorforik
Dommer Københavneriet forsætter igen i år
Skrevet af Negeren
"Ja så viser det sig allerede fra første kamp.. Uhh det kan blive en lang sæson, når dommernes små darlinge fra FCK bare ikke må tabe en kamp uden det nærmest sker på "knockout".. "Kan man overhovedet være mere butthurt? Stram nu op.
Jeg har det med Arsenal, Barcelona, Bayern München og Brøndby, som Frankie Boyle har det med John Terry: https://www.youtube.com/watch?v=MOYfreJO7zs
Skrevet af mr_jay
@Pnadwe skrev:
@mr_jay.

Du skal vidst se den episode igen. Der er da ingen chance i verden for, at Stephan Andersen kommer først på den bold. Silkeborg-spilleren tager ikke et specielt langt træk, men bliver ganske enkelt holdt tilbage. Derimod er det langt fra givet, at han ville have omsat chancen til et mål. Men det røde kort er indiskutabelt.

Jeg har set situationen flere gange og jeg mener stadig dommeren dømte korrekt med at give gult. Så hvad der i din verden er indiskutabelt er altså anderledes i min.
'Jeg udtaler mig principielt ikke om dommere. Specielt ikke ham her.' - Richard Møller Nielsen Dejlig oplevelse, på trods af pindsvinet vandt. https://www.youtube.com/watch?v=ql0AmLp7juU&list=UUVZZ79wLFEG8H_WfIHyubdA
Skrevet af Slettet(562140202803)
Hvad er det gule kort for?

Hvordan holder Silkeborg-spilleren SA?

Havde frisparket af Nilsson været begået i en langt mindre kontroversiel situation, så havde der aldrig været gult. Er det at fratage en oplagt scoringsmulighed, så er der ifølge reglerne rødt. Så hvad er det gule kort for?

Alle spillere har ret til deres position på banen. Hvornår og hvordan forhindrer Silkeborg-spilleren SA i at indtage sin position på banen?

Det mest sørgelige var egentligt målmands-spillet, fordi havde SA til at starte med stillet sig der, hvor Silkeborg-spilleren gik hen, og eventuelt begyndt tage hænderne op over skulderen, så var det aldrig sket til at begynde med og SA skulle så ikke bero sig på et meget tyndt frispark... SA skulle have erobret pladsen før Silkeborg-spilleren gjorde det...
Skrevet af AltidHvid
SIF fik et helt regulært mål underkendt….simpelt hen en svag dommerpræstation i dén situation - desuden var FCK heldige med at FCK-spilleren der trak i nødbremsen ikke fik rødt….måske ikke en 100% oplagt målchance, men mon ikke de fleste dommere havde givet rødt kort for dette?
Og til Jer FCK fans: Hvad hvis det var den anden vej? Rigtigt….klart RØDT KORT!
Sudare Pro Communi Causa - dét har jeg gjort siden -80
Skrevet af Hölkynkölkyn
@mr_jay

Pelle er åbenbart af den mening at Silkeborgspilleren ville have nået bolden først ellers havde han han nok ikke ageret som han gjore
Skrevet af Martinovic
Hvor latterligt at forsvare det manglende røde kort med, at SA ville nå bolden. Gu´ fanden havde det været en friløber til Silkeborg. Ligeledes var der på ingen måde frispark til SA ved Vidarsons mål.
Mojn do!
Skrevet af juggs
Hvor er det vildt at læse jeres beskeder. Først den ene vej og så den anden vej.

I bliver alligevel aldrig enige, og er der overhovedet nogen af jer der læser nogle af andre beskeder? Jeg tror det ikke. Næh, i smider bare noget galde op og kigger aldrig tilbage. Dette er en debattråd ikke en postkasse.

Med viasat-abonnement kan man pause,spole tilbage igen og igen. derfor er jeg ikke i tvivl om hvorvidt silkeborg blev "snydt" eller ej. Men hvorfor skrive det overhovedet når ingen gider at læse og argumentere på det - spild af tid det her!
Det eneste hold der kan vinde superligaen er fck - som dog, taber dét ind imellem til andres glæde
Skrevet af Doc.
Man bør ikke acceptere dommerpræstationer som den vi var vidne til i Silkeborg, det er simpelthen så piv hamrende elendigt!!
http://www.6-eren.dk/premierleague/her-er-8-rundes-bedste-m%C3%A5l
Skrevet af JLS
Kan man overhovedet være mere butthurt? Stram nu op.


Nææ, det kan man rent faktisk ikke.. Det er snart så udpræget, at det skriger til himlen - og kig dig omkring herinde.. Og stram op siger du.. Tjaa, man kan jo skrive det efter næsten hver kamp, og ikke kun i ny og næ - så din opfordring blir´ da overvejet..
Skrevet af Spectator
MartinHerold

Unødvendigt at blande de to spanske klubber ind i debatten. Det har intet med emnet at gøre. Stram op.

OT:
SIF var bedst det meste af tiden og det vel kun en dårlig dommerpræstation, som skal have skyld for at SIF ikke tog alle tre point. Undskyldninger er der dog nok af og set i lyset af FCK´s faktisk ganske glimrende anden halvleg, dog med målmangel, så er en pointdeling ikke helt unfair.

SIF skal nok blive oppe i suppen denne sæson. Og Hobro, samt Vestsjælland skal nok rykke ned.
iHala Madrid y nada más!
Skrevet af Slettet(311747212207)
Ro på nu 😉 Frisparket til målmanden med smørhandskerne kan sagtens dømmes, og havde der været imod Jeres eget hold, havde I nok alle forventet det dømt. Hvad friløberen angår, så ser det ud til at Silkeborgspilleren havde bolden indenfor en afstand af max. 5 meter og var i fart. Jeg ved ikke hvor smørhandskerne var i sekvensen, men han skal godt have stået langt ude, for at nå den før Silkeborgmanden. Men dommeren må jo have ment det var sådan, og i sidste ende, er det jo ham som bestemmer 😄

Nu mangler jeg bare at høre fra min gode ven Mads1975. Han er en sand mester i at se tingene i et større perspektiv, så venter spændt på hans guldkorn 😄
SønderjyskE aka NordschleswiG FTW St. Pauli siden 1977, da Niels Tune var skarp ;) RIP Walter Frosch
Skrevet af mr_jay
@To Madeira Gult var helt rigtigt i den situation, da Stephan A formentlig ville nå bolden før Silkeborg spilleren og derfor var det ikke en oplagt scorings mulighed han fik frataget

Må være en troll...

Næh, jeg er bare ikke enig og det gør mig ikke til troll, men til gengæld viser det lidt om din debatform når du gør dem som er uenige med dig til trolls...!
'Jeg udtaler mig principielt ikke om dommere. Specielt ikke ham her.' - Richard Møller Nielsen Dejlig oplevelse, på trods af pindsvinet vandt. https://www.youtube.com/watch?v=ql0AmLp7juU&list=UUVZZ79wLFEG8H_WfIHyubdA
Skrevet af boldgal
Gad vide hvad Fck´erne har lavet i pausen, de har da ikke justeret en fis i forhold til sidste sæson, nøøøj hvor er de ringe, Amatray æhh prøv at se om du kan ramme en medspiller næste gang, der var ingen af dem som bare spillede en godkendt kamp. (jeg er Fck fan , mere inden nogen tror andet)
Skrevet af MartinHerold
@Spectator

Det har i høj, høj grad noget med de to spanske storhold at gøre, at et dansk storhold er voldsomt heldige med dommerkendelserne, på samme måde som spanske storhold - og engelske, italienske, tyske osv. - tendentielt OGSÅ er heldige med dommerkendelserne.

Det var sandelig ikke for at genere fans af Real eller Barca.

Og Hobro, samt Vestsjælland skal nok rykke ned.


Tror nu nok OB skal "overraske" og blive en af de to.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af Ludomania
@FRC

Hvad friløberen angår, så ser det ud til at Silkeborgspilleren havde bolden indenfor en afstand af max. 5 meter og var i fart. Jeg ved ikke hvor smørhandskerne var i sekvensen


Stephan Andersen var også indenfor 5 meter fra bolden og bolden bevægede sig imod ham. Skulle det blive til en målchance skulle der en sjældent set acceleration til, så meget "i fart" var Silkeborgenseren heller ikke. Men selvfølgelig kan Silkeborgenserne sagtens se at den kan hentes, det ville jeg også kunne hvis det gik den anden vej :)
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
annonce
0