Snak

Mere indhold efter annoncen

Silkeborg snupper Hobro-profil

tor 28. maj 2015
Hobros midtbaneprofil Martin Thomsen skifter til sommer til Silkeborg på en toårig aftale.

Læs hele nyheden her
Mærkeligt skifte?

Fast mand i Hobro, spiller i superligaen i næste sæson hvis han blev, mens Silkeborg er 1. division. Måske lidt mere i løn, men stadigvæk?
Klubber: Folk kan desværre ikke debattere når man skriver hvilke klubber man holder med. Sad but true.
Det nye sif er under opbygning. Albers, HULK og nu Thomsen
Umiddelbart vil jeg tro, at Thomsen har fået en afklaring omkring begrænset spilletid hos Hobro næste sæson, efter ankomsten af Kasper Povlsen.

Derudover må der ligge en eller to nye midtbanespillere i kortene hos Hobro, ellers virker dette skifte meget besynderligt.

Et sidste element er selvfølgelig den økonomiske pakke, som alt andet lige må være større end i Hobro.
Hulk??
Er det ikke nærmest bare et spørgsmål om fuldtid vs deltid?
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Mon ikke Thomsen har fået muligheden for at være fuldtidsprofessionel i en klub, der ikke medfører, at hele familien skal rykke teltpælene op?
Sportsligt virker det i første omgang som et skridt ned, men kommer SIF hurtigt op igen har han udskiftet en karriere som deltidsprof i suppen med en karriere som fuldtidsprof i suppen :-)
Randers FC - Selvfølgelig støtter man det lokale hold :)
@klovnen

Marcus Solberg, som kom til fra AGF...
.
Det er 100% sikkert, at det handler om muligheden for at blive fuldtidsprof. Hvis Hobro ikke kan give ham den mulighed, så kan jeg godt forstå, at han vælger Silkeborg. Også selvom han i værst tænkelige scenarie skal spille 1.div i de næste to år.
Hvorfor er det et skridt ned?
Silkeborg er en større og federe klub/by og kan give meget mere i løn end Hobro nogensinde kommer til. Folk er gået fuldstændig i selvsving over Hobro´s mirakel resultater i Superligaen og glemmer hvor lille klubben og økonomien er
@KudosTokens

Som minimum næste sæson er det da tydeligvis et skridt ned rent sportsligt. Rent sportsligt har klubbens størrelse og løn osv. jo ikke nogen betydning.
annonce