Snak

Mere indhold efter annoncen

Silkeborg tjener million på Ørnskov

Skrevet af bold
tir 9. jul 2013
Martin Ørnskovs skifte fra Viking til Brøndby skaber glæde i Silkeborg, der ifølge Midtjyllands Avis score en million kroner.

Læs hele nyheden her
Skrevet af thomasjn
5 millioner i overgangssum for en middelmådig defensiv midt som Ørnskov lyder da helt sindsygt. Han er ikke ung og har ikke det store videresalgspotentiale så det virker forrykt for en dansk bundklub at bruge fem millioner på ham. Den der snak om økonomisk ansvarlighed på vestegnen var vidst en enlig svale.

Dog dejligt at Silkeborg får en million. De har jo været rigtigt godt drevet økonomisk og nu kan forhåbentlig lettere opretholde et niveau så vi ser dem igen om et års tid.
Der findes ikke billige mesterskaber. Derimod findes der ufatteligt dyre andenpladser.
Skrevet af Slettet(562119200410)
Ikke dårligt. :-)
Skrevet af Slettet(072126190212)
Jeg må erklære mig enig i koret af de folk, der ikke har den helt store fidus til Ørnskov.

Når det så er sagt, så er Ørnskov en bundsolid spiller, der kan spille flere positioner. Jeg tror ikke, at Brøndby forventer, at Ørnskov skal sælges videre. I stedet skal holdet vel bygges op om Ørnskov som den centrale midterakse. Hvis Ørnskov kan blive Brøndbys svar på Stokholm, eller Sebastian Kehl om man vil (med reference til Dortmund-modellen), så er 5 mio kr billigt sluppet.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af ForzaBlue
Bold.dk har aldrig hørt om nutids-r.
[b]SønderjyskE Fodbold[/b]
Skrevet af viv
@thomasjn

Ved ikke om 5 mill er meget for Brøndby, men generelt for en spiller i dag er det da ikke ret meget, hvis man læser lidt op på hvordan han har gjort det i viking, så vil man finde ud af at han har gjort det rigtigt godt, og har betydet rigtigt meget for dem!
Hvis Brøndby får en spiller der kan gå direkte ind på holdet hvor de endda er tynd besat, så er det da fremragende og en rigtig god spiller til overkommelig pris?
Mht. Økonomisk ansvarlighed, hvad mener du med enlig svale, hvor er den enelige svale? Tror det ordsprog du leder efter er en saga blot Men at Brøndby er nød til at forstærke sig kan da ikke komme bag på dig, og mener ørnskov er en glimrende en af slagsen!
Dansk bundklub, på papiret ja, men mon ikke Brøndby går en bedre tid i møde og på et tidspunkt er tilbage i toppen af dansk fodbold hvor klubben har været det meste af de sidste 25 år med bla 10 mesterskaber, vel kun overgået af FCK.

Så ser ingen problemer eller underlige ting i at de bruger 5 mill på en spiller de virkelig tror på, synes som sagt det er et rigtig godt køb til en ok pris
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af Slettet(501034221701)
Ørnskov er en bund solid spiller med et fremragende blik for spillet. Han er en ledertype på banen, så jeg synes at Brøndby har gjort et rigtig godt køb.

Og dejligt at det også kommer Silkeborg til gode :-)
Skrevet af Bob D
Jeg sætter mig i bås med de øvrige, der mener, 5 millioner kr. er for meget. Mener også han er noget nær en middelmådig midtbanemand, så kan kun blive overrasket, hvis jeg tager fejl.
Skrevet af Damanker
Der er godt nok mange der følger med i norsk fodbold herinde, med alle dem der ved så meget om Ørnskov!
Tag en spiller som Bolanos - han var da heller ikke ret god i OB, så var han lige i Kristiansand og vende 1 år og kom til FCK med så vidt jeg ved pæn succes?
Skrevet af SotD
Der er godt nok mange der følger med i norsk fodbold herinde, med alle dem der ved så meget om Ørnskov!
Tag en spiller som Bolanos - han var da heller ikke ret god i OB, så var han lige i Kristiansand og vende 1 år og kom til FCK med så vidt jeg ved pæn succes?


Modsat Bolaños der ikke var mange potter pis værd i OB, så var Ørnskov dog både anfører og første mand på holdkortet i SIF, gentagne gange på Ligalandsholdet og i flere omgange i periferien af A-landsholdet også.

Han er ikke bare en anonym boldflytter, han er en rigtig habil fodboldspiller, og en enormt vigtig balancespiller som alle hold har/bør have. FCK havde det i William Kvist, FCN har det i Nikolai Stokholm, AaB har Rasmus Würtz, AGF har Casper Sloth/Hjalte Nørregaard, osv. osv. osv. - Brøndby mangler i dén grad den type. De ville være nødt til at læne sig op ad Frederik Holst eller Franck Semou (som vel er de bedste på pladsen) på hhv 18 og 20 år. Det er måske fint nok med lige præcis en erfaren herre til den plads.
Silkeborg IF
Skrevet af Damanker
SotD
Hvis du prøver at læse min besked igen, vil du også finde ud af at jeg faktisk vil frem til at det er en positiv signing.
Skrevet af JanHalvor
Tror Ørnskov er en fin spiller i forhold til, hvad Brøndby mangler. Så sportsligt god signing.

Men uanset hvad, så er fem millioner kroner mange penge for en spiller uden det store vidresalgspotentiale.

Og det er rigtig mange penge for en bundklub, som for kort tid siden var på konkursens rand og stadig mangler at betale en kommende regning på 20-30 millioner i feriepengesagen.
Skrevet af SotD
SotD
Hvis du prøver at læse min besked igen, vil du også finde ud af at jeg faktisk vil frem til at det er en positiv signing.


Hvis du prøver at læse min besked igen, skriver jeg heller ikke at den pointe er forkert. Jeg retter dig mht. Bolaños, og skifter så sætning, til en mere generel holdning omkring skiftet.
Silkeborg IF
annonce
0