Snak

Mere indhold efter annoncen

Silkeborg vil forlænge med Nicolai Larsen

Skrevet af bold
man 24. okt 14:01

Nicolai Larsen har kontraktudløb til sommer, men Silkeborg vil gerne forlænge aftalen med målmanden. Det fortæller Jesper Stüker til bold.dk.Læs hele nyheden her
Skrevet af El ninio
Sjovt tidspunkt at komme med den besked. Nicolai har været os en rigtig god målmand, men han har godt nok kostet en del point den sidste tid. Håber ikke det er billede af den udvikling hans karriere udvikler sig imod.
Skrevet af NelleIF
Og havde Larsen reddet straffesparket mod ACH, så havde piben sikkert fået en anden lyd. Sådan er der så meget. Generelt et sikkert anker. Han står sgu godt. Håber virkelig på forlængelsen :-)
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Skrevet af grumblesnake
Når man spiller som Silkeborg er det jo bare en del af regnestykket at målmanden altid vil koste et mål en gang i mellem. Jeg tvivler på at der mange målmænd derude der ville kunne udfylde rollen bedre.
Skrevet af Milano
Jo også en måde at bakke sine spillere op.

+ at der nok er nogen der har spurgt ham.

Mange penge i rekordresultat og en 30+ målmand der kostet lidt point: “skal han forlænges”

Så er det da bare fedt at man bakker sin spiller og vice anfører op uden omsvøb.
Like: Italien: Milan Danmark: Silkeborg Spanien: Real Madrid England: Manchester United
Skrevet af Desrouleaux
Han er netop virkelig godt scouted til den rolle han udfylder for SIF. Han passer perfekt til den måde at spille på. Vi må bare håbe at Nicolai nyder at være i Silkeborg i ligeså høj grad som vi fans nyder at have ham som målmand.

Han har kostet lidt på det seneste som nogle nævner, men i det store hele er han en stor profil for SIF og hvis vi fortsat skal kunne konkurrere med om de sjove pladser, så er det et must at få forlænget. Kom så Stücker :)
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af grumblesnake
Hvis ikke de får forlænget kunne FCM nok kunne fristes, for med al respekt for Lössl, er det er netop sådan en type de mangler.
annonce
0