Snak

Mere indhold efter annoncen

Simeone: Diskuterer ikke Barca- og Real-form

man 1. feb 2021

Atletico Madrid-træner Diego Simeone vil generelt ikke snakke mesterskabschancer eller formkurven for de nærmeste rivaler. Læs hele nyheden her
"I fodbold bliver holdninger sker det ofte, at holdninger bliver lidt generaliseret" hvad skulle der have stået med en korrekt oversættelse bold.dk?
Ja - meget spændende journalistisk formulering - sådan lidt teaser-agtig.

Jeg blev simpelthen nødt til at læse resten!!!
"It has yet to be proven that intelligence has any survival value" ACC
Atl. Er stukket af. Om Barcelona eller Madrid var i god form havde de stadig været efter Atl. Madrid i den her sæson.
Fortsætter de har de 100 point efter 38 kampe. Wow..
Der er jo en kæmpe forskel på ligaen når både Real og Barca ikke præsterer, så falder det generelle niveau bare i Ligaen. Kan historisk set ikke huske hvornår begge klubber har været så ringe i Ligaen, men måske nogen kan hjælpe min hukommelse lidt på vej. Jeg anerkender at Atletico har haft en flot første halvdel på sæsonen, men jeg ser dem faktisk ikke som noget specielt fantastisk hold, så præstationen er lidt på en billig baggrund i min optik. De sæsoner Real og Barca nåde 100 point, var de andre hold ikke ude af "kurs". Sidst har vi også hele covid situationen, som påvirker alt elite sport i en underlig retning rent mentalt.

Vinder de mesterskabet men 100 point på kontoen, så kipper jeg selvfølgelig med hatten og ønsker dem tillykke... men det tror jeg nu ikke de gør.
el nino nu har atletico jo været voldsom gode, så deres 1 plads er helt fortjent. de er utrolig stabile, og imodsætning til sidste sæson, har de en suarez til at smække mål ind. selv hvis real og barca var i god form, tvivler jeg på de var over dem.
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
annonce