Snak

Mere indhold efter annoncen

Simeone: Useriøst med Godin-transfer

Skrevet af bold
tor 4. dec 2014
Atletico Madrid-træner Diego Simeone, kan ikke tage transfersnakken om Diego Godin seriøst. Godin er meget mere værd end det anslåede, mener Simeone.

Læs hele nyheden her
Skrevet af AudereFacere
Tager Simeone et selfie på det billede?
Skrevet af ilsemprelaziale
Hvorfor skulle Godin tage til Utd, det er jo et skridt tilbage i hans karriere saa?
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Boje88
Hvordan kan det være et skridt tilbage at skifte til en af verdens største klubber? der må du lige hjælpe mig
Skrevet af Sims91
Nej han tager et billede af sin mor på øverste række
Skrevet af Navardauskas
Godin transfer er da ganske seriøst. Ved at være sidste chance, inden manden bliver for gammel og for Godin agtig.

Jeg tror han kommer til united.
ᕦ(ò_ó*)ᕤ Chelsea F.C
Skrevet af ferocia
Hvordan kan det være et skridt tilbage at skifte til en af verdens største klubber? der må du lige hjælpe mig


Det er simpelthen så patetisk hver gang, at man læser folk der kalder Man U for en af verdens største klubber. I slut 90´erne og starten af 00´erne da de ingen konkurrence havde i Asien og USA - og iøvrigt heller ingen nævneværdig konkurrence på hjemmefronten, der var de en stor klub. I dag, hvor PrL i øvrigt også er gledet ned som den 3. bedste liga, så er det simpelthen for dumt, at tale om at det er en af verdens største klubber. Alene i England er der en håndfuld der er større end Man U. Endnu flere hvis historien også er en faktor.

Løbet er kørt for United. De holdte sig oven vande ene og alene pga at de havde den bedste manager fodbolden nogensinde har set. I dag skal der mere til den markante konkurrence in mente.
Skrevet af MistGoose
Alene i England er der en håndfuld der er større end Man U. Endnu flere hvis historien også er en faktor.

Hvilke engelske klubber er historisk set større end klubben med flest engelske trofæer?
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af Ill
Uha, fortæl os gerne hvilken håndfuld engelske klubber der er større end MUFC.

\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af dshoig
"Det er simpelthen så patetisk hver gang, at man læser folk der kalder Man U for en af verdens største klubber. I slut 90´erne og starten af 00´erne da de ingen konkurrence havde i Asien og USA - og iøvrigt heller ingen nævneværdig konkurrence på hjemmefronten, der var de en stor klub. I dag, hvor PrL i øvrigt også er gledet ned som den 3. bedste liga, så er det simpelthen for dumt, at tale om at det er en af verdens største klubber. Alene i England er der en håndfuld der er større end Man U. Endnu flere hvis historien også er en faktor.

Løbet er kørt for United. De holdte sig oven vande ene og alene pga at de havde den bedste manager fodbolden nogensinde har set. I dag skal der mere til den markante konkurrence in mente."


hmm, the butthurt is strong in this one

Manchester United siden Schmeichel det sagde hun også i går
Skrevet af Sjakeooe
@ferocia

Det er tilladt at bruge hjernen.

Jeg er ikke United fan, så det er ren logik og neutral tankegang, men der er jo en lang række parametre der afgør hvad der er en stor klub. Primært tænker jeg på omsætning og fanbase.

Det er korrekt at United har fået mere konkurrence, men det ændrer jo ikke på størrelsen af klubben? Om de så ligger til nedrykning, eller hvad ved jeg, så råder de stadig over en kæmpe økonomi og globalt image. Ren sportsligt, er de naturligvis dårligere kørende end f.eks. Atl. Madrid som du sammenligner med, men der skal lidt flere end par dårlige sæsoner til at ændre på den totale status.

Det giver ikke meget mening at bruge ord som "løbet er kørt". Det kan du bruge om Leeds eller Deportivo, som en gang var "store".

Skrevet af han_solo
@ferocia

Hvad mål du størrelsen på? Den nuværende trup og deres kompetencer rent sportsligt eller Manchester United som klub?

Ifølge Forbes er Manchester United pt den 3. største klub i verden, kun overgået af Real Madrid og Barcelona, hvis du måler på værdi (lå nr 2 sidste år).Det er mere end tredobbelt af hold som Chelsea og Manchester City, som jeg ville gætte mig til du ville nævne som større klubber end United i England. (http://en.wikipedia.org/…tball_clubs)

Udover dette, så ligger Manchester United også som største klub i verden baseret på fan base. Det er endda med langt ned til nr 2. (http://www.fifamoment.co…-the-world/)

Klubbens historie taler for sig selv, men er spændt på at høre hvilken håndfuld klubber i England du vil nævne her.

Det eneste punkt jeg kan være enig med dig i, er at på nuværende tidspukt findes der klubber, der er større rent sportsligt, da du med garanti vil have større chancer for pokaler i klubber som Real Madrid, Barcelona og Bayern.

Det jeg egentligt vil frem til, at det er helt fair at du tydeligvis ikke kan lide United, men at kalde det patetisk at anse United som en af de største klubber i verden, kan jeg kun smile af.
UTD
Skrevet af Goikoetxea
United er selvfølgelig rent målt på pokaler en af de største, Liverpool er selvfølgelig den anden klub.

Alle er et stort ord, men de fleste af verdens fodboldspillere ville gerne til United, de har været en del af CL igennem mange år, og blandt de bedste i verden men...

United har ikke SAF mere, og selvom United ganske vist igen kommer til at vinde titler, så bliver det ikke på samme måde som under ham. Godin ville sagtens kunne ende i United, de kan smide beløb og løn få kan.
Wise Men Say...
Skrevet af TR1986
Når Manchester United kan hente DI Maria i Real Madrid, så kan de selvfølgelig også hente Godin. Men han er helt sikkert dyr. Både i transfersum og i løn. Hvis han skal lokkes væk fra Atletico Madrid, så skal de helt sikkert til tilbyde ham en lukrativ løn.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af TLM84
Jeg hader United, men at folk siger de er færdige for fremtiden er jo dummere end bubber..

De har penge, de har vilje og de har historie.. De skal nok komme tilbage i gear..
INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
Skrevet af Pete Rock
Ja hvorfor skifte til et hold som ligger i sub-toppen i den 3. bedste liga i Europa?

Man kan købe mange spillere fra La Liga med penge fra rige ejere, men kan ikke forestille mig, at den passionerede Godín ligeledes kan lokkes med en sindssyg løn.
Skrevet af Kassow-Rossing
Premier League er IKKE nede som den 3. bedste liga i verden men den 2. bedste:

http://www.uefa.com/memb…/index.html

United er fortsat en af de største klubber i verden. Verdens største uofficielle fanbase, verdens mest seete (TV) fodboldhold, en af verdens dyreste trupper (og dermed en af de mest værdifulde klubber fortsat) osv.

Selvom det er et skridt ned af den spillemæssige stige at skifte fra Atlético til United, så er det selvfølgelig et skridt op af stigen ´på lang sigt´ fordi United har større potentiale de næste 10 år.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Når Manchester United kan hente DI Maria i Real Madrid, så kan de selvfølgelig også hente Godin.


Nu var United ikke di Marias prioritet, så det fortæller da lidt om, at United ikke har samme tiltrækningskraft som tidligere.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Nazario
Jeg ser det lidt som om folk snakker forbi hinanden.
Som klub og virksomhed er united helt sikkert en af verdens største klubber og det ændrer sig ihvertfald ikke foreløbigt.
Men rent sportsligt er de selvfølgelig ikke en af de største pt. (Historisk er de en af de absolut største klubber sportsligt)
Rent sportsligt er A. Madrid mere attraktiv end United lige for tiden med hensyn til at spille med om titler, men United har selvfølgelig midler til at lokke en spiller til, og det kan også være en sportslig udfordring i sig selv at være med til at vende uniteds stime, og hjælpe dem tilbage til toppen igen.
Jeg tror dog ikke på det er sandsynligt med et januar skifte. Madrid går efter cl uden tvivl, og der er godin en vigtig brik. Så medmindre united vil lægge en helt uhørt sum så madrid kan købe en fuldgod erstatning samt have overskud, så ser jeg den ike komme.
Skrevet af Spursman
Selvfølgelig er det et skridt tilbage på det sportslige plan, ingen tvivl om det. United kan selvfølgelig friste med formentlig dobbeltløn, men man kan håbe, Godín ikke går efter pengene.
annonce
0