Snak

Mere indhold efter annoncen

Simeone om defensiv taktik: Hver sin mening

ons 24. feb 2021

Atletico Madrid-trænere Diego Simeone anerkender, at ikke alle er enige i hans taktik i 0-1-nederlaget mod Chelsea i Champions League. Læs hele nyheden her
Hver sin mening, ja. Men bortset fra det, så er det umådeligt dumt at overlade bolden til et ikke særligt godt spillende Chelsea hold, når man selv kunne have presset dem og udnyttet deres usikkerhed i forsvaret. Synes Simeone gang på gang viser sine mangler som træner og denne kamp er ingen undtagelse.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Ikke særlig godt spillende Chelsea hold? Chelsea spiller nok noget af det bedste de har gjort længe og forsvaret bliver mere og mere sikkert, så ved ikke rigtig hvilke kampe du har set
Stagger Lee

Nu er det ikke Barca el City spillermateriale manden har...ift hvad han har at arbejde med, så er det fantastisk hvor langt han har nået med det her hold.
Simoene er nok den bedste træner lige i øjeblikket.

Chelsea er så heller ikkke så dårligt kørende som du gør dem til.
Atleticos materiale er ikke dårligt, tværtimod. Landsholdspillere - gode landshold, gode spillere - på alle positioner.
Det er jo helt på månen at sætte spørgsmåltegn ved Diego Simones mertitter som træner. Næsten lige så skørt at nedvurdere spillermaterialet i AM.

Man kan mene de spiller (for) defensivt, for kedeligt, men det er noget andet.
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
@ km2014

Nu er det ikke Barca el City spillermateriale manden har...ift hvad han har at arbejde med, så er det fantastisk hvor langt han har nået med det her hold.


De køber nu alligevel spillere i milliard-klassen. Det er lidt spøjst, at man køber en offensiv-spiller for 127 mio. euro (João Félix), og at man så mod et Chelsea-hold, der ikke er specielt godt kørende offensivt, vælger en taktik, der gør, at han kun rører bolden 34 gange (næstfærrest af alle startende spillere - kun "overgået" af Felipe).

0 skud inden for målrammen og med et heat-map, der siger, at Chelsea dominerede på bolden på Atleticos banehalvdel.

https://www.whoscored.com/Matches/1516644/Live/Europe-Champions-League-2020-2021-Atletico-Madrid-Chelsea

Nu har de spillet 7 kampe i dette års CL, og det er med en målscorer på 7-9.

"Du kan ikke ændre kampen, efter den er spillet. Det er også det, der gør spillet så smukt"

Modsat alle andre sportsgrene?
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Atletico har så absolut materialet til at spille offensiv fodbold.
Når det er sagt, så ligger systemet så dybt i truppen, at de ikke bare kan lave det om.

Det er både deres styrke og svaghed
Ikke særlig godt spillende Chelsea hold? Chelsea spiller nok noget af det bedste de har gjort længe og forsvaret bliver mere og mere sikkert, så ved ikke rigtig hvilke kampe du har set

Har du set Chelsea køre med klatten mod andet end bundhold? Og selv mod bundhold var Chelsea stort set ufarlige.

Påstanden om at Chelsea spiller godt, bunder i en kombination af, at der ikke bliver lukket mål ind (grundet de 7 defensive spillere Tuchel spiller med) og enormt høj (men Sarri-agtigt impontent) boldbesiddelse, som modstanderne indtil videre ikke har gjort meget for at forhindre.

Mvh
En Chelsea-fan som faktisk ser kampene
Felix købet skal ses i lyset af de solgte Griezmann, Rodri og Lucas Hernandez samme sommer. Så de bruger ikke bare lige 1 milliard :-)
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Det er da et eller andet sted bare fedt, at man har en sportsgren, hvor både offensive og defensive taktikker har merit ift. at vinde fodboldkampe.

Det er selvfølgelig ikke altid kønt eller underholdende, men det sikrer da at fodbold ikke bare bliver en ensartet gang gung ho-bold.
annonce