Snak

Mere indhold efter annoncen

Simon Kjær efter comeback: Otte lange måneder

Skrevet af bold
søn 31. jul 21:51

Simon Kjær er tilbage efter mere end et halvt års skadespause, og den danske landsholdsanfører er glad for, at den lange genoptræning er overstået.Læs hele nyheden her
Skrevet af cloc
Bliver svær, måske ny klub også. Han glider ikke blot ind i start 11’er hverken på landshold eller klub
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af brugerx
Øh jo.
Skrevet af Malresi
På landsholdet skal han nok blive del af start11´eren. I Milan har man lidt ud af det blå fået en super duo i Kalulu og Tomori, der var det måske bedste midterforsvar i Serie A i sidste halvdel af sidste sæson. Kjær skal nok få sine kampe dog. Dertil er han meget vellidt blandt spillerne og staben.

Han har været rygtet til Fiorentina, men det rygte har Milan været ude og dementere.
Skrevet af miks
I forvejen utroligt han stadig er i klubben. Siger lidt om niveauet i Serie A.
Skrevet af ASRAC
I forvejen utroligt han stadig er i klubben. Siger lidt om niveauet i Serie A.


Tænker det siger lidt mere om hvor lidt du ved om Serie A og Kjær´s niveau...
Skrevet af Pindhunden
Kjær var en af de absolut bedste centrale forsvarsspillere i serie A, før han blev skadet. Og så var han en kæmpe leder på banen. Så selvfølgelig vil Milan gerne beholde ham, hvis han er kommet sig godt over sin skade.

Men Kalulu og Tomori har godt nok spillet suverænt, mens Kjær har været væk. Fordi de begge er voldsomt hurtige, så har Milan kunnet spille med en meget høj bagkæde. Selvom Kjær ikke er langsom i en 30-40 meters sprint, så vender han lidt mere langsomt og vil naturligt have det lidt sværere, hvis bagrummet bliver for stort. Kjær er ril gengæld blandt verdens bedste i en lavstående bagkæde.

Kjær er måske ikke længere fast starter, men Pioli har nu mulighed for at vælge sit stopperpar, efter hvordan han tror kampen vil forløbe. Det er en kæmpe fordel at have bredden.
Skrevet af miks
Serie A har et utroligt lavt niveau i forhold til tidligere tider. De er ikke i top 3 blandt Europas ligaer. Det Italienske landshold mærker det i høj grad

Der er absolut ingen af verdens bedste spillere i serie A.
annonce
0