Snak

Mere indhold efter annoncen

Simon Kjær skifter til AC Milan

Skrevet af bold
fre 10. jan 2020

Ifølge Ekstra Bladet skifter SImon Kjær til AC Milan, såfremt han klarer det kommende lægetjek uden problemer.Læs hele nyheden her
Skrevet af proege
Hvis klubber som Sevilla og Atalanta ikke kan bruge ham, så kan Milan da slet ikke.
Milans ledelse syntes at Kjær er bedre end Caldara! Det rabler for Maldini og boban!
Skrevet af 21
Spændende gensyn han får med Zlatan
Skrevet af Slettet(561607200310)
Caldara har været konstant skadet, Simon Kjær kan i det mindste spille og dermed får man noget for pengene, og han er vel heller ikke så ringe igen
Skrevet af sennid86
Det har intet med at gøre om han spillede i Sevilla eller Atalanta. Det betyder ikke at han ikke er god nok til Milan og igen hvor er det Milan ligger i tabellen?

Han skal nok hjælpe dem med rutine og styrke nede bagi.
Skrevet af OAJ-Kongen
@proege

Har du set Milan spille for nyligt??
De er så ustyrligt ringe at Simon Kjær lige nu vil være en kæmpe forstærkning
"Carsten Werge er tåkrummende pinlig efterhånden" OAHJ DK
Skrevet af Jensen99
Det er sidste udkald for Kjær nu. Kommer han heller ikke til at spille der må EM-slutrunden blive endestationen på næsten højeste niveau.
Om han derefter vil forsætte i mindre klubber må tiden vise.
Skrevet af LionelSchmeichel
Hvis klubber som Sevilla og Atalanta ikke kan bruge ham, så kan Milan da slet ikke.
Milans ledelse syntes at Kjær er bedre end Caldara! Det rabler for Maldini og boban!


Det giver da ingen mening det du skriver her? begger klubber er bedre end Milan pt. og Sevilla har været det i en del år efterhånden.
Skrevet af Zhalskov
Ja enig det rabler virkelig!!!
Skrevet af jpihla
Svært at bedømme Simon Kjærs niveau pt. Har nærmest ikke spillet Atalanta og blev jo også mere og mere end breddespiller i Sevilla. Som Milan fan har jeg ret svært ved at se hvad det her skulke gøre af forskel i forhold til situationen. Der er flere andre steder på banen jeg hellere så forstærkninger/ændringer
Skrevet af ronni-lund
Kjær skal være skraldemand, har han ikke fået lov til i hverken Sevilla eller Atalanta.
Derimod er det lige hvad Milan mangler pt
Skrevet af Slettet(522254212008)
Vi skal 7 sæsoner tilbage for at finde Milans seneste top-4 placering, og i Europa har de heller ikke vist noget i samme periode. Milan er ikke længere et tophold, men højst et sub-tophold.

Om Kjær er en forstærkning for Milan eller ej kan jeg ikke udtale mig om, da jeg aldrig ser Italiansk fodbold, men at han ikke kan spille sig fast på Sevillas start-11, er for mig at se ikke ensbetydende med at han ikke ville kunne det i Milan. Når jeg ser på tabellen, lader det dog til at det har været offensiven som der burde handles på. 16 mål i 18 kampe er pinligt for Milan, selv taget deres seneste sæsoner i betragtning. Men det er selvfølgeligt også derfor at Zlatan er hentet.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af BoroDane
Mon ikke Kjær er god nok til et midterhold.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Clemme_
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af Slettet(421031222311)
Det gode er, at hvis Milan skriver kontrakt med ham, så KAN klubben ikke synke lavere. Det må markere et vendepunkt. Gudskelov lyder det til at være en lejeaftale.
Skrevet af SotD
Nu handler alting jo ikke on klubbens niveau, men også om spillestil.
Silkeborg IF
Skrevet af haraltidret
Hvis klubber som Sevilla og Atalanta ikke kan bruge ham, så kan Milan da slet ikke.
Milans ledelse syntes at Kjær er bedre end Caldara! Det rabler for Maldini og boban!


Lige pt er Milan ikke på samme sportslige niveau som Sevilla og Atalanta. Derfor kan det sagtens være at Kjær kan blive en forstærkning af det nuværende Milan hold.
Skrevet af Realforever2000
Lad os se om Zlatan ikke giver Kjær et cirkel sparke efter træning :)
Skrevet af Frem og tilbage er lige langt
Simon Kjær blir kun reserve, han er slet ikke på niveau med Romagnoli og måske højst på niveau med Musachio, så tror ikke på det blir mange starter han får, men så kan vi da også håbe på det blir det samme på landsholdet...

Som Milan fan græder man lidt over sådan en nyhed, ham vælger kun Milan fordi det er en unik mulighed at få på CV´et, for rent spillemæssigt blir det ikke en succes for ham.
Skrevet af Indspark med bolden
Nogle (enkelte) spøjse kommentarer

"Hvis klubber som Sevilla og Atalanta ikke kan bruge ham, så kan Milan da slet ikke."

I de forrige 2 sæsoner kunne Sevilla godt bruge Kjær, som fast mand, herunder i både CL & EL, så fik de en ny træner, og han vil noget andet, og det sker i fodbold...

I Atalanta (hvor han i øvrigt spillede i deres 1 sejr nogensinde i CL) passer han åbenbart ikke til trænerens filosofi (underlig scouting, måske?)

Men generelt en spiller, der har spillet tæt på 200 kampe i Serie A, Bundesligaen & La Liga, hvs. 3 af de 4 store ligaer + 2 sæsoner i Ligue 1 og adskillige CL & EL kampe

Det er ikke en dårlig spiller...

"så tror ikke på det blir mange starter han får, men så kan vi da også håbe på det blir det samme på landsholdet..."

...og der er ingen af vores andre forsvarsspiller, der kan fremvise et tilnærmelsesvist så imponerende CV...

Er ikke expert i Milans forsvars trup, men Milan spiller i hvert fald ikke som Atalanta, så mon ikke han kan begå sig?

Han er jo vant til, ,at spille i klubber, der både spiller med i ligaerne og i Europa (CL/EL)...
Skrevet af Milanistar
For lige at sætte jer ind i sagerne; Kjær hentes på en lejeaftale for resten af sæsonen, så han skal egentligt bare udfylde det hul i truppen, som Caldara efterlader i og med at Duarte er langtidsskadet. Derudover har Kjær erfaring med et tremands-forsvar, hvor tanken må være at han skal hjælpe Gabbia/Mussachio og Romagnoli med at spille det sammen frem mod næste sæson. Kjær er desuden en erfaren type, som vi ved Gud mangler i Milan. Også derfor Zlatan blev hentet! Elliott og kompagni havde en rigtigt god plan ift. at satse på yngre spillere. De har bare glemt at yngre spillere først bliver bedre når de har nogle mere erfarne at læne sig op ad.

Til sommer henter man så en spiller, der rent faktisk er perspektiv i set over en håndfuld sæsoner. Gerne en erfaren ledertype.
Sempre Milan.
annonce
0