Snak

Mere indhold efter annoncen
Mon ikke den gode Simon Kjær bliver dømt ved en sharia domstol nu.
Fandme povert at man skal glædes over så lidt. De burde vise noget format og protestere meget mere markant.

DBU, en del af noget korrupt..
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Mon ikke den gode Simon Kjær bliver dømt ved en sharia domstol nu.

Havde det været Pique var det ved en Shakira-domstol.

Boooooom. Mic-drop. Osv.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Stærkt...!


Ironi, når det er bedst!
FCK - Dansk fodbold i Europa - Landsholdet
Det ville være dejligt om landende fra UEFA meldte sig ud af FIFA, så kunne vi holde EM istedet for VM, og blive fri for dette cirkus. Stadion platten i Doha må blive en gang kamel-pis med sandkage.
Alene det at et anfører armbånd hvor der står on love på kan blive et problem, fortæller jo alt om dette VM.
Håber den engelske boyband Blue laver en remastered version af deres hitnummer: One Love

Det skal nok blive en sjov VM hvor frit snak og handlinger bliver kontrolleret.
Hvis Qatar kan slippe afsted med lige pludseligt at banlyse alkohol. Må spillerne vel også kunne slipp afsted med dette.

Noget for noget.
Folk må bare rejse hjem til sig selv fra Qatar, hvis ikke de kan overholde loven.

Så enkelt er det. Lov er lov, og FIFA er de korrupte her.
Lov er lov, men kan det mon virkelig passe at loven i Qatar ligefrem forbyder at gå med one love armbånd. Der er muligvis forbud imod at promovere homoseksualitet, det ville ikke undre mig, men stadig er et one love armbånd ikke en direkte overtrædelse. Det er naturligvis et fortolknings spørgsmål og ligger klart i en gråzone, men budskabet er at man skal have lov til at elske den man elsker. Det burde nok kunne forsvares.

Kunne ærlig talt være fedt hvis i stedet for at fans kom på stadions i landsholdstrøjer, så kom de alle sammen iført regnbuefarvede T-shirts. Jeg vil ikke bare se små bitte aktioner fra enkelte spillere og enkelte nationer, men meget gerne lidt større aktioner fra enkelte fangrupper. Det handler ikke om at overtræde loven, men om at skubbe til grænser. Særligt når det gælder grænser der ligger udenfor hvad vi i den vestlige verden anser som frihed til fx. at tro hvad man vil og elske hvem man vil og i det hele taget behandle hinanden med respekt.
annonce