Snak

Mere indhold efter annoncen
Stik i rend dreng

Sisto bad om mere betænkningstid, fordi FCM var kommet med et nyt bud. Det gad FCK ikke være med til, så de valgte at trække sig. Vi alle kan jo læse at de har prøvet at få flere penge, så hvis FCK var gået med til det, sååå....
Fedt for superligaen. Og tror også på, at det er det rigtige for Sisto. Lader til at han i den grad har behov for hjemlig tryghed for at få karrieren back on track. Talentet er jo stadig enormt.
Trøjer i klædeskabet: Barcelona - Laudrup Ajax - Laudrup Tottenham Hotspur DBU landskamptrøje FC København Brøndby IF
Igen - Det er ikke det de spanske medier melder om. Om det er de danske eller de spanske medier der har den rigtige historie, jeg synes bare det er komisk så skråsikkert der bliver meldt ud på baggrund af hvad der står i medierne.

Hvis FCK fans er glade for at han ikke kommer til FCK, så er det da fint. Det er bare lidt komisk hvor travlt de fortsat har med at tale transferen ned.
sååå....


...var han nok ikke havnet i fck alligevel, for så snart fcm kom på banen gad han ikke fck mere. Det ligner mere at fck trak sig fra forhandlingerne for ikke at tabe ansigt til sine direkte rivaler.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Bare vent til han dumper lægetjekket
FC Købehavn fan Vild med data-basseret tilgang til Fodbold Transferslader addict
Det er godt nok småt med nyheder om Sisto. Man hører jo intet til ham og hans kommende skifte ud over de sporadiske nyheder her på bold.dk.
Vejle Boldklub
Magtbalancen er ikke ændret (endnu). Men det er klart, FCM er storfavoritter til mesterskabet og de vandt det sidste år. De står i en stærk position og lykkes de med at komme i Europa og derved øge budgetter, så nærmer de sig FCK med hastige skridt.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
"Hjem til Tjørring, åh åh, hjem til better Tjørring". Vildt at falde så meget i niveau, at man skal hjem til Superligaen.
Fodbolddiskussion er sjovest, når man snakker eller skriver ordentligt til hinanden.
Faktum at Sisto kommer til FCM. Hvis ikke han ikke har ønsket at få en udenlandsk kontrakt er skiftet logisk. Så kan vi være for eller imod.
Men han kommer trods alt tilbage med en alder hvor han har mange år tilbage og stadigvæk kan udvikle sig. Modsat Bjelland som har/havde mistet sin speed og ikke altid kunne følge med.
Men nu starter SL snart - fedt
PENIS transfer!!
Love it!
Ulven kommer!!! FCM= Der er kun EN 32 og det er FANDME ikke Peter Møller! Real Madrid= Roberto Carlos Arsenal= Patrick Viera
annonce