Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg bliver så ærgerlig, når åbentlyst talent ødsles væk i dårlige beslutninger og mangel på diciplin.

En ting er, at man bare ikke lykkes, men at det er sådanne ting, der er årsag, er sgu næsten ikke til at bære.

Bendtner havde næsten ALLE muligheder for en top, top karriere, men ødslede det væk - det samme gør Sisto nu. Trist!
- BRØNDBY IF -
sjovt det var ikke kun var mig der syntes det lyder af spin ! for at få folk ud af busken..
Muligt at det er spin..., men omvendt, som en anden bruger skriver, er det LANGT fra usandsynligt, at der er klubber der vil tage chancen...

Det har man sgu set gennem tiden igen, og igen..., hvis ingen klubber ville tage chancen, så havde Balotelli ikke fået chancen igen, og det får han konstant..., og der er flere spillere med voldsdomme, doping og jeg ved ikke hvad, der igen og igen kommer til ganske gode og habile klubber...

Så selvfølgelig er der mulighed for at der er nogen derude der virkelig vil tage chancen med Pione..., giver de 5 mio. kr. i grundløn, og så præstation for resten, så er det jo trods alt småpenge for mange europæiske klubber i mange ligaer...
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Angelo bliver Kimet ned, men alligevel vil han løse konflikten med FCM som det første selvom de klart har meldt ud at de ikke tror på FCM mere!! Hans Krav til FCM kan jo kun være en garanti i start 11-eren og det får han 100% sikkert ikke.
Angelo Beviser jo igen at han er et kæmpe fjols - dårlig til at kommunikere med pressen og klubben og så prøver han på at lave et kæmpe spin, ved at man skal tro Sisto er eftertragtet....
Han glemmer jo åbenbart også at FCM har en hel del at sige om hvor og hvor meget der skal til før sisto slippes, medmindre han vil betale for at komme ud af kontrakten - hvilket jo nok vil være det allerbedste!
"- Der skal være klare linjer fra begge parter. Det vil sige klare linjer i forhold til en forventningsafstemning omkring, hvad der skal ske. "


Var det lige Poul Nyrup Bold.dk ringede til her???
Selvfølgelig vil han løse problemerne med FCM først da han ikke kan forvente samme høje løn fra eventuelle imaginære bejlere.
Hold nu kæft en gang gennemskueligt gejl i et tamt forsøg på at hype Sisto. Tror han at han skal narre hele 3b med det pis?
Tag en sæson eller 2 i Tyrkiet Pione. Kan være du finder ud af hvor godt du har haft det i FCM og din bror er fuldstændig galt afmarcheret.
@Samp79

Det er nok derfor du ikke blev professionel fodboldspiller :-)

Hvis der ikke skal mere til at slå en ud end dette, ja så får man det satme hårdt i den professionelle verden, hvilket vel i bund og grund er Sistos problem. Han har en svag psyke hvilke er alfa og omega for at klare sig.

Jeg var også skuffet hvis jeg startede på bænken i de unge dage, men det kan for satan da ikke sammenlignes med en professionel fodbold spiller, der brænder helt sammen fordi han bliver sat på bænken i en enkelt kamp.

Så nej Bo Henriksen har ikke et problem, det er vel primært Pione og Angelo der skal arbejde på nogle ting.
Han sælges vel kun, hvis prisen er rigtig, han er stadig på kontrakt i FCM
Mr. BIG FCM FAN her.....

Jeg håber satme af at de skyder ham af til et eller andet afrikansk sambahold.
Hvis det er hans holdning at vise at man kan tjene millioner ved at optræde som en KLOVN så tager han grusomt fejl. PROVE IT SISTO!! YEAH!

Var jeg i FCM så smed ham langt ud af klubben, dermed sagt at han fik 3 måneders løn.
Så kunne man jo se om Angelo var så dygtig en agaent og forretningsmand som han selv gerne vil mene han er. HILDA BUDDY.

For med den holdning som Sisto har vist... SWEET MIA .... så er han jo ikke mange kroner værd.
Og ja det er måske korrekt at mobilos har ringet fra en masse 2. divisionsklubber, men når lejeren Sisto... BANG... nævner hans lønmæssige krav, så klasker de da røret på - så hårdt at det giver jordskæl.
Så ka da lære det.

Men måske at han skulle knubbe lidt på champus-flasken og se om der står FC Barca i bunden eller Bayern Munchen i bunden SONNY BOY!!!

Så lad nu os om han ikke kommer på bedre tanker når han får fyreseddelen. YES!! JAPAN STANG!

🖤❤️🖤 MR. BIG FCM FAN!! ❤️🖤❤️
5-stars FAN for FC MIDTJYLLAND
🖤❤️🖤 MR. BIG FCM FAN!! ❤️🖤❤️ 5-stars FAN for FC MIDTJYLLAND
annonce