Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paul Allen.
- inden FCM fansene går amok så skal jeg lige understrege det er sagt i sjov :)
Skrevet af FCM23011
99Lupus

Enig!

Det bliver spændende med lodtrækningen. Håber at vi er lidt heldige.
FCM
Skrevet af Toon Toon!
Men Ægte Far, og andre, husk nu lige hvordan FCK i sidste sæson blev udstillet fuldstændig af PSV.

I har intet på FCM her. Benfica er jo en klasse over PSV.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af FCK|Morfar
om så hele superligaen, lavede en all star hold og fik lov til at træne i 3 mdr, og spille kampe op til benfica ville det hold ikke kunne slå dem over 2 kampe.

kender i det at nogle sæsoner har ens hold bedre af at komme i EL end CL, ved godt man få mange penge men hvor meget får man ud af at tabe stort i 6 kampe, så heller gå videre fra EL..
F.C.København
Skrevet af sortmagi
Enig. Bedre med nogle realistiske opgør og sportslig succes. Det kommer også til at udvikle yngre spillere bedre sådsn end at blive smadret i 6 kampe hvor største succes bliver en eventuel kryds i sidste kamp mod et allerede kvalificeret etter. Sådan et godt gæt.
Holmstrøm og Don Ø, the kings.
Skrevet af RFCmedmere
@chreller:
Jeg var på stadion i dag og synes det var en god oplevelse at se så mange fra Herning på ´min´ normale hjemmebane uden at jeg havde ´noget i klemme´. Jeg synes, at din oplevelse er interessant. Jeg tror, det har meget at gøre med placeringen på tribunen af de syngende fans. Jeg kunne også høre Benfica fans men også FCM fans. Men de larmede slet ikke så meget som i Herning. Og jeg sad lidt tættere på dem end dig.
Der er noget at tænke på for RFC med placering. Vi larmer normalt ikke voldsomt her i byen, men det er heller ikke nemt, når selv ikke FCM kan larme mere. De plejer at være super irriterende, på den gode måde, når de står i udebaneafsnit. God kamp i øvrigt, jeg havde gerne set en 2-2, men nu ved vi da, at FCM faktisk kan tabe i Randers. Ingen kan næsten huske sidst det skete. Og ja, det var god lir med den bemærkning, synes jeg - og faktisk måske også en god indstilling :-)
Skrevet af Din ægte far
Som mange andre FCM-tilhængere så har Toon også et behov for at sammenligne sig med FCK. De tre bogstaver var det eneste du læste i mit indlæg - lidt ligesom en kat og skinnende ting. Intet fokus på de andre ting jeg skrev. 1 ord:

Ridestævne.
Skrevet af Toon Toon!
Ikke desto mindre er det sandt. FCM får nogle snittere i Europa fordi de spiller offensivt fodbold. Efter I har opgivet Ståle-bolden i Europa og begyndt at spille FCMsk, med en af deres tidligere trænere, så har I oplevet det samme mod PSV, hvor jeres defensiv blev helt udstillet.

Dog bifalder jeg tilgangen. I længden må man være tro mod sim spillestil og søge at forbedre den - også mod de bedre hold. Se feks Salzburg, de kommer aldrig til at spille betonbold og lykkes fint alligevel.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Din ægte far
cool story bro
Skrevet af Ntx32
FCM er godt nok MEGET MEGET langt væk fra deres målsætning om top 50 i europa.
Intetsigende hold uden dna og x-factor
Skrevet af Horseman
Det mest pinlige er nok alle de kommentarer omkring FCM, hvor det er tydeligt at mange bare leder efter fejl. Man møder Benfica som sidste år kom i kvartfinalen, INGEN kan forvente noget som helst mod det hold, og nej jeg er ikke FCM fan.

Med på listen over at være pinlig er også at man i optakten og især Per Frimann fokuserer så meget på at man ikke skal spille på sit eget stadium fordi man for flere år siden, hvor man ikke anede denne kamp skulle spilles, har besluttet at holde et VM for en anden sport i byen. Det er pinligt med den begrundelse at ens egne chefer pga. økonomi besluttede at man ikke gad sende den første kamp, og at der heller ikke var nogen som gad at vise Viborg. Det er da dobbelt pinligt at man på den ene side prøver at vinkle den på en måde at klubbens fans må være skuffede, når de selv i stor grad skuffer så mange af deres kunder ved at være ligeglade med at eksponere danske hold i Europa. Føj for satan hvor en dobbeltmoral.
Skrevet af Din ægte far
FCM har en glimrende økonomi, og de er ikke tvunget til at afholde ridestævne, hvis ikke de har lyst. Det er et komplet selvmål ikke at kunne spille CL-kval på hjemmebane.
Skrevet af Snigskytten
Men nu er det jo ikk fcm der ejer MCH Arena. Og har derfor ikk 100% råde ret over stadionet.
Moral er godt.....
Skrevet af hts
Har man egentlig fået tilpasset indtjeningen af point mellem Europa League og Conference League? Sidste år gav det da ingen mening at spille i EL. Det var, rent pointmæssigt, markant bedre at være i ECL sidste sæson
Skrevet af horses in blue
@Wingsted - tror alligevel GF mod Larne var en tand mere pinlig.
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Det er meget sigende, at fcm ikke spiller kampen på deres eget stadion, fordi der er vm i hest. En klub uden identitet. Det handler om penge.
Oliver Abildgaard er en rigtig han
Skrevet af Lissau-FCM
***
FCM og Man United.
Skrevet af Kong Dario
Tænker man er småt begavet hvis man havde forventet at FCM fik noget ud af det dobbelt opgør imod en europæisk klasse modstander med tonsvis af international erfaring.

Det blev helt som forventet til et euro league gruppespil til FCM.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af jonaspoulsen
Er ikke fan af nogen danske klubber, men følger selvfølgelig lidt med.

Men er der ikke en voksen til stede som kan blokere alle de hjernedøde brugere som i denne tråd ikke bidrager med andet en bashing. De har ingen realitetssans og ignorere totalt fakta.

Måske man skulle sætte en begrænsing på at man skal være over 12 år for at bruge Forum. Eller også bede folk tage en IQ test.

Det er hvertfald ærgeligt at bold Forum total har overtaget fra nationen :-(
Skrevet af Tagdetnuroligt
Horseman
Den der vinkel mod pinlige medier er dundrende uintelligent. Kun DR er i public service branchen. De andre skal vurdere udgifter mod værdi. De har købt rettighederne til turneringen, som af uforklarlige årsager ikke indeholder kvalkampene også, som i stedet sælges separat. I Portugal var det et italiensk agentfirma som havde rettighederne og udbød det til helt åndssvage priser. Det er altså ikke NENTs opgave at tage tab på kvalkampe fordi UEFA skruer deres produkt sammen på den måde de gør.
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
annonce
0