Snak

Mere indhold efter annoncen
@ukendt profil
Nu har du igen set forkert - de holdt Benfica fra at være så farlige det meste af 1. Halvleg lige indtil de - Ben satte i et højere gear og derefter i 2. Halvleg gik i total cruise control men alligevel nemt prikkede yderligere 2 ind. Så nej en ikke godkendt præstation da man må forvente noget mere af dem, der vil være top50 i Europa
De blev ikke slagtet af et hold fra Cypern ( eller var det Malta? please remind me) eller fra Absurdistan.


Er det Gorica kampen fra 2004 du prøver at finde frem? Så kan du jo også nævne de gange fck har mødt Benfica i champions league i årene efter Gorica, især nu når du plaprer om perspektiv.

Iøvrigt hvorfor hiver du overhoved FCK op på en kommentar fra en bruger der ikke engang er fck fan såvidt jeg kan se? Lidt mærkeligt

Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
Fcm taber aldrig når der er vm i hest
Synes egentligt godt vi kan være indsatsen bekendt langt hen ad vejen. Vi spillede os frem til flere gode chancer, og kunne med lidt held og skarphed godt have scoret et par mål mere. Offensiven fungerer i hvert fald, og midtbanen var flere niveauer over hvad vi så i Portugal. Evander og Onyedika er begge super vigtige, hvis en midtbane med kun to mand skal kunne fungere.

Forsvaret så endnu engang skidt ud, og særligt hæfter jeg mig ved, at vi taber nærmest samtlige dueller i luftrummet igen i dag. Dalsgaard og Døhr spillede begge en skidt kamp.

Ingen tvivl om at Benfica lettede på gaspedalen efter de kom foran, men kampen i dag kunne godt være endt med et kryds. Portugisernes angreb er dog kyniske og skarpe som bare fanden, og så er det et virkeligt lækker mål de scorer til 3-1.

Der er et par klasser til forskel på de to hold, og vi havde næppe haft de store chancer for videre avancement med selv et velfungerende forsvar i begge kampe.

Klubben og trænerteamet bør rette fuld fokus på at få forsvaret op i omdrejninger, samt finde
en erstatning for Evander (og måske Onyedika). Kan vi det, ser jeg bestemt gode muligheder for at spille sig videre fra Europa League-gruppespillet.
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
Ja, det var da meget passende at FCM også kunne låne Randers stadion, nu når hestene havde lånt FCMs
Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
Det er godkendt. Vi giver ikke meget væk og producerer faktisk 2-3 store chancer plus et flot Sisto-mål igen. Resultatet er lidt misvisende på den konto. Sgu meget effektivt af Benfica. De scorer 3 mål på 2 halve chancer.

Juninho har vel spillet sig på holdet for alvor som midterforsvar. Juninho spillede nok den bedste kamp for os, som jeg har set. Han lavede vel ikke en eneste fejl plus viser solid overblik. Derudover virker han sikker i opstillet, hvilket forplantede sig på holdet. Flot kamp af ham. Faktisk lidt utroligt, at BH ikke har brugt ham permanent på denne plads.

Sisto spillede igen en solid kamp, hvor han fik holdt på bolden og spillede den hurtigt rundt med overblik. Plus selvfølgelig det flotte mål. Igen, det er utroligt, BH har bænket ham.

Hvis salgsrygterne omkring Onyedika og Evander har hold i sig, så viste de begge, at de kan være med på dette niveau. Så mon ikke de desværre ryger i dette vindue.

Derudover synes jeg, at Kaba og Paulino viste gode takster.


FCM
Lidt pinligt at at allerede før FCM kom bagud blev fans overdøvet af de vel 150 medrejsende fans fra Benfica. Og at man kun kan trække 5100 til en CL kval kamp uanset om man er bagud på forhånd.

(Jeg sad på langsiden i midten en anelse tættere på FCM´s fans)
Klubber: Folk kan desværre ikke debattere når man skriver hvilke klubber man holder med. Sad but true.
Walk in the park for Benfica.
Igen ganske forudsigeligt at Benfica gøres til verdens bedste fodboldhold. Førhen var det Atalanta og PSV. Nu er det Benfica. Jeg har også set folk der skriver "ingen skam at tabe til et bedre hold" - mjaeeh, men til gengæld er det en kunst at vinde over et bedre hold. Synes alt i alt at de to kampe mod Benfica har vist Danmark frem som et nederen fodboldland. Først et dundrende nederlag, og i returen får man også røvfuld på "hjemmebane", hvor det originale stadion ikke kan bruges pga. et ridestævne. Som tilhænger af FCK havde jeg ærlig talt hellere se AGF eller BIF repræsentere Danmark mod Benfica, de har udemærkede størrelse stadion, og kan fylde dem ud samtidig, og vigtigts af alt, så holder de ikke ridestævner på deres hjemmebaner når der skal spille om livsvigtige UEFA point. Pinligt for DK fodbold imo.

Og så er Steinleins udtalelse før kampen direkte tårkrummende før man vader direkte ind i et farvel til CL. Igen kan jeg se folk på disse fora kalder det for "god lir". Det forstår jeg absolut ingenting af.
You come at the king, you best not miss.
Tænk sig at FC Midtjylland har vundet 1 ud af deres seneste 8 kvalifikationskampe og alligevel har sikret sig to Europa League gruppespil og 200 millioner kroner. I forhold til de lister der har været fremme de senere år så burde FC Midtjylland sende en æske chokolade og en buket blomster over til Østerbro :) Hehe.
annonce