Snak

Mere indhold efter annoncen

Sisto om form: Ser rigtig, rigtig godt ud lige nu

Skrevet af bold
tir 9. aug 20:29

Pione Sisto fortæller efter kampen mod Benfica, at han er godt tilfreds med sin form lige for tiden, hvor han har scoret i sine seneste tre kampe på stribe. Læs hele nyheden her
Skrevet af Friisenfriis
Pione Egoisto er ringeste mand på banen. Hvis han så i det mindste bare ville spille bolden engang imellem, men det er tydeligt at han udelukkende spiller for sig selv. Hvilket interviewet her også bærer præg af.
Hobro
Skrevet af FCM23011
Ja, Sisto har spillet super godt de seneste kampe. Vores offensive er også begyndt at se godt ud 8 mål i de sidste 2 SL-kampe. Dagens kamp var hellere ikke en udtagelse, hvor vi producerer 3 chancer plus et mål. Og efter i dag, så begynder vores defensivt også at se fornuftigt ud. Både Juninho, Paulino og Thychosen gjorde det godt. Der blev hellere ikke givet mange chancer væk, men de scorer 3 mål på en chance.
FCM
Skrevet af Din ægte far
Sisto tænker udelukkende på at lave tricks der kan bruges i hans youtube compilaton-videoer. Også set med hans fesne panenka når man er bagud. Gudfader bevares.
Skrevet af grumblesnake
Janeteloven længe leve...

Det er som folk tror det er dårligt at have en Sisto med selvtillid, for det har netop været problemet med hans tid i klubben. Men nej man vil åbenbart heller have en hundedyr spiller til at sidde på bænken til ingen verdens nytte.
Selv hvis det udelukkende var ren egoisme, så ville det stadigvæk være positivt at han viser sig godt frem, for det kan i det mindste gøre ham lidt salgsbar.
Men hvis opførte sig stik imod Henrik Jensen planer var han jo blevet taget ud langt tidligere.

FCM vinder jo under alle omstændigheder ikke over Benfica på et tidspunkt, hvor de dårligt kan slå et bundhold i superligaen.
Skrevet af smalldeine
Sisto tænker udelukkende på at lave tricks der kan bruges i hans youtube compilaton-videoer. Også set med hans fesne panenka når man er bagud. Gudfader bevares.

Hehe, prøv at lyd mere bitter
Skrevet af gunner_the_fan
Tror det ligger i de fleste gode angriberens DNA at de skal være egoistiske
Skrevet af Jakla
Sisto spillede på et flot niveau. Klasse sammen med Evander og Dreyer, der sagtens kan være med.
Skrevet af Tingbørge
Han har i hvert fald fået taget hele klubben ved næsen og vist, at man kan té sig som man vil hvis man får en høj nok løn.
Brøndby IF siden 1987 Liverpool FC siden 1996
Skrevet af Taco mix
et med hans fesne panenka når man er bagud. Gudfader bevares.


Det er selvfølgelig langt bedre at lave en Panenka på et vitalt vigtigt straffespark, der potentielt kan sende dit hold videre..

Men satme ikke en Panenka når man er bagud med 3 eller 4!

Jeeez
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Toon Toon!
Hvis han kan genfinde sit topniveau bliver han svær for Hjulmand at fravælge. Men lad os nu se om han kan holde hovedet fokuseret de kommende måneder.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af KasperK
Han er da på ingen måde svær at vælge fra - og hvem skal han slå af?

Hvis hans vej tilbage på landsholdet går igennem at være ego-centreret og tydeligvis spille sin egen chance, hvorfor skulle han så pludseligt kunne indordne sig som udskifter og spille for kollektivet på landsholdet?

annonce
0