Snak

Mere indhold efter annoncen

Sjette på stribe: Randers smadrede Horsens

Skrevet af bold
tir 2. feb 2021

Randers FC vandt deres sjette kamp i træk i Superligaen, da holdet slog AC Horsens med 3-0 i forårets Superliga-premiere. Holdet rykker med sejren op som nummer tre.Læs hele nyheden her
Skrevet af Rammu
Sådan! Fed start på et svært forårsprogram, men hold fast hvor var Horsens dog uden evner. Randers spillede efter Randers-standarder middelmådigt og scorede alligevel to mål mere end de plejer og kunne nemt cruise sejren hjem i tredje gear
http://www.youtube.com/watch?v=JLx1GvjyzcQ&NR=1
Skrevet af jesperyellow
Man må være positiv og tro på det kommer før eller siden. Jeg ser nogle spændende ting i 3-5-2 og måske lønner det sig de kommende kampe. Tror faktisk meget på JBA.
57% af spillet og 7 afslutninger må være godkendt efter Horsens standarder. Så mangles bare en der kan score..
Skrevet af Antikeglen
Pinligt Horsens, intet er forandret, angrebet tandløst og et forsvar der sejler rundt, og så har man en bestyrelse der ikke får fat i nogle forstærkninger. Velkommen til 1. Division.
Skrevet af LittleRedDevil
"Smadrer" man virkelig et andet hold når man vinder 3-0?
Skrevet af Jensen99
Endnu et søm til AC Horsens kiste.
Utroligt hvordan kvaliteten er faldet for næsten det samme hold som sidste år.
Holdets evner svarer stort set til evnerne på ledelsesgangen.
Skrevet af phoneyorphant@gmail.com
Var bange for at der ville være for meget rust i benene, men sejren blev cruiset nogenlunde ok igennem, super at starte "foråret" med en sejr.

MOM er imo Kehinde.
DK: Randers FC / Bor Lige udenfor ålleren, så ser begges hjemmekampe så meget som muligt. UK: Liverpool FC, boede i Liverpool indtil 1991.
Skrevet af Cta
Horsens havde da absolut intet at byde på i den kamp. 57 procent af spillet kan du ikke bruge til noget hvis det er afleveringer bagud og i deres ejet felt
Skrevet af piben
Ros til kommentatorene for, at prøve på at finde noget positivt at sige om ACH. Det lykkedes aldrig rigtigt at komme med noget. Der var stort set heller intet.

Vi kan kun håbe på, at holdet ikke går fuldstændig i opløsning i de resterende kampe i foråret, og at spillerne vil fighte det bedste de har lært for trøjen og for klubben.
HfS/ACH siden 76
Skrevet af Jensen99
AC Horsens optræden er nærmest ynkelig. Som så mange gange før skaber de intet.
Skrevet af Mac2907
Morsomt ved opspillet til 1-0 målet at der bliver markeret en "fordel" - smiler, der er jo ingen forseelse. Så når en "given person" løber med venstre arm strakt ud i 20-30 meter bliver det bare totalt pseudo i jagten på billige points....
Skrevet af Jbo123
Jeg synes faktisk Horsens var bedst i det meste af første halvleg. Havde Bjarke tacklet på midten ved 1-0 og ikke spillet fandango ved 2-0 havde det set nogenlunde ud. Vi skaber dog fortsat minimalt og i anden halvleg ... ja der var ingen tro tilbage.
Skrevet af cf srednar
Vigtigt med en god start.
Har nogle svære kampe forude.
Der er faktisk kun lige Lyngby hjemme og AGF ude som er relativ sikre.
Resten er noget sværere.
Danmark:Randers FC England:? Tyskland:? Spanien:? Italien:? -kun én klub!!
Skrevet af RFC-Kronjylland
To hurtige og så cruise control hjem. Lækker start på et spændende forår.
Randers!
Skrevet af ACH-fan
Fyr sportsdirektøren og så må bestyrelsen træde tilbage. Nu!
Det bliver værre og værre. Akut nedrykningsfare og alligevel agerer man ikke på transfermarkedet. Katastrofalt.
Fan af: AC Horsens [i] siden 1998 [/i] Manchester United [i] siden 2001 [/i] Villareal [i] siden 2009 [/i] Sympatisør af: IF Elfsborg Molde FK FC Fredericia Wimbledon AFC
Skrevet af Yellowroad
Så længe man stiller op med den gamle garde vil disse resultater være hverdag. Hvis man skal se analytisk på det må man tage de farvede briller af og virkelig vurdere hvem der reelt skal være en del af holdet i fremtiden. En spiller som Brock Madsen har helt sikkert motivationen, men er simpelthen SLET SLET ikke god nok. Jeg vil faktisk være i tvivl om han overhovedet kan blive signet af et 1. divisionshold. Ikke at han er den eneste der ligger med skylden, men er jo klart at man ikke vinder nogle kampe med så elendig en angriber.

Få nu forhelvede sat Mo og Qamili op foran istedet for Brock, det gør jo ondt at se på ham.

Vi spiller iøvrigt med en oldboys back i Nymann som har taget pladsen fra Buus som ellers har leveret godt og haft nogle farlige indlæg samt er fremtidens valg, alligevel sætter man det sociale hiaraki i truppen over holdets resultater og velvære, på trods af at det er helt tydeligt, som i fuldstændig soleklart, at man selvfølgelig ikke spiller med en 40 årig back når man jo alligevel er så håbløst langt bagefter og ligeså godt kan bruge tiden på at spille de unge ind, især med tanke på at Buus har kontrakt til sommeren 23.

Mo viste noget fighterhjerte da han kom ind, så ikke hele kampen, men han virkede sgu ikke bare som en der bare var på banen for at kunne hæve sin hyre dagen efter, han gik sgu op i kampen.

Pohl viser samme ærgerighed. Men er bekymrende ifht. skadeshistorik.

Nu har man erhvervet sig en ny træner, fyret den gamle under spillernes dække af at han ikke gjorde nok, men nu er tiden vist inde for spillerne til at kigge indaf og realisere at DE ikke har gjort det tilnærmelsesvis godt nok overhovedet.

Jeg er faktisk på det punkt at jeg bliver pissehamrende deprimeret hver gang jeg ser Brock i den startopstilling og fortsætter det så stopper jeg såmænd bare med at se kampene, ingen grund til emotionelt og investere i en klub hvor en flok "good old boys" har magten i startopstillingen, det er livet for kort til.

VI VIL SE NOGLE AF DE NYE SPILLERE OG SÅ ER VI LIGEGLADE OM VI TABER 10-0 I NÆSTE KAMP!

Det giver ingen mening at skifte træner hvis han ikke bruger de nye, jeg er kæmpe fan af JBA, men han må forstå at vi INTET har at tabe, som i intet overhovedet, brug nu de nye spillere og smid alt det til siden som vi ikke skal bruge i næste sæson, det andet er meningsløst det er jo bare den samme køren på autopilot.

Iøvrigt også fuldstændig banalt at man signer en reservekeeper i Stankovic, Dyhr, samt Reese når det man mangler er en offensiv spiller. Ikke at de spillere ikke kan fungere, jeg tror bestemt på de nye, men det hjælper ikke vores offensivs problemer.

JBA de kan ikke presse endnu en træner ud, nu bænker du fandeme de gamle og får spillet vores nye spillere ind, så vi i det mindste har en chance for at have noget der ligner et hold i næste sæson.

Jeg tror på JBA som træner, men han bliver nødt til at foretage den udskiftning holdet behøver ellers er vi færdige.

ACH
Skrevet af Sådan set
Jeg forstår ikke dem, der har travlt med at fortælle, at Randers ikke spillede godt?! De spillede da en fremragende kamp, stod godt på banen, kombinerede sikkert og opfindsomt og kunne desværre have scoret to-tre mål mere. Havde vi haft de chancer, Randers brændte, ville vi have følt os uheldige med ikke at få point.

Som Randers spiller og spillede mod slutningen af efteråret er de i min bog favoritter til at tage sølv eller bronze. De slutter foran Brøndby og AGF - står bedre defensivt og scorer. Spørgsmålet er om FCK overhaler dem. Randers er et tophold, for pokker! Tag det med i vurderingen af dagens kamp.

Der var tegninger til noget positivt for Horsens. JBA har fat i noget rigtigt. Vi kan under ingen omstændigheder køre den hjem på uafgjorte kampe, så vi er nødt til at turde være offensive. Men det blev aldrig godt i dag, det ødelagde de to hurtige mål effektivt. Det er så stjernevigtigt for det her hold ikke at komme bagud, for spillerne er virkelig ramt på psyken.

Poul Hansen kan have ret i, at Bjarke Jakobsen ikke er den rigtige på 6´er-positionen. Han tager for mange chancer i sit spil. Måske skulle man hellere lægge Hanson derned?
AC Horsens - ligaens stolt flyvende humlebi
annonce
0