Snak

Mere indhold efter annoncen

Skive IK og cheftræneren går hver til sit

Skrevet af bold
fre 10. jun 16:23

Skive IK skal på jagt efter en ny cheftræner, de er nemlig blevet enig med Christian Flindt Bjerg om at stoppe samarbejdet. Læs hele nyheden her
Skrevet af TFisch
Han kender 2 division, lad os bare få ham til Esbjerg
Success is temporary, loyalty is forever. Stoke og Esbjerg i hvert sit hjertekammer!
Skrevet af kallekut
Undskyld, men Skive stod nærmest uden en eksisterende start 11´er - hvordan kan man ikke være yderst tilfreds med hvad holdet over tid har præsteret ?
Skrevet af kallekut
Tfisch - har hørt argumentet tidligere - undskyld, men man kan sgu ikke hyre trænere efter hvilken række man befinder sig i -
Men ved godt, at det er et velkendt argument i miljøet og på øverste etage i mange klubber -
I min optik, dog alt for kortsigtet, at er sådan argument skal have sin gang -

Men tilbage til EFB, bliver spændende om holdet kan leve op til den vanvittige favoritværdighed, holder skal evne at kunne bære i en og hver eneste turneringskamp.
Skrevet af Van Haan
Flinten skulle have være losset ud i December. Det kan jo ikke passe at lægge ud med meldingen om at SIK skal angribe over hele banen, og så står de med med 11 mand lige foran eget mål. Skive gå nu hele vejen og skaf jer af med Fischer samtidigt. Må jeg forslå et i kikker imod Kolding og henter Mikkel Jespersen ind som cheftrænere, med hans forbindelser i fodbold verden da tror jeg der vil komme top 6 på Engvej i næste sæson. Held og lykke Skive IK.
annonce
0